Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BangMeInBangladesh
    Jo taky je nemam rad, ale jako kluk jsem je hazel take, tak si rikam at si taky hodi (a tajne doufam ze jim pristi urve pracku). Nastesti mi prijde, ze intenzita je rok od roku slabsi. Ohnostroje jsou fan, ale ty bouchaci nesmysly bych ve mestech zakazal.
  • Předsevzetí*

Ty tatare
  • Jack1947
    Pour felicités , Happy new years eve 2016 a bla blah blah

Já jsem to taky trochu zapil, jen božkov s kolou nějaké to pivo (co jsem dostal) aáá Jaeggera na střídašku jo ještě jsem ochutnal Zetko. *3* Je pravda že menší opička se dostavila ale nic velkého. Říkal jsem si že si zapažím, ale to bych musel mít v pořádku prostorovou orientaci. ( I jeden doutník a potáhl jsem si s dýmky ale doutník byl samo lepší).

Jn o rok starší (jak kdo?) ale co no hlavně že to bouchalo svištělo. A táák dále.
  • happy ny
  • TheGGG
    a taky asi komunista...
  • Dík. Nic ve zlém, jen mi to omámemému alkoholem fakt vůbec nedošlo. Měj fajný Nový rok a jako stálici diskutérů games.cz Ti přeji i spoustu peprných článků a témat ke komentování!! *1*
    A nejen Tobě, všem těm co se tu vždy s radostí sejdou!!
  • Mart9
    Jsem pejskař a chtěl bych být důchodce. Dávám mínus.
  • TheGGG
    rachejtle jsou náhodou úžasný, byla paráda vidět, jak to po celým městě lítá. Sám jsem vypálil rachejtle asi za 4000,-, parádní podívaná a eště naštvu důchodce, komunisty a pejskaře...
  • TheGGG
    to měla být v lepší chvilce parodie na: happy new year
  • Mart9
    *4* To mi připomíná poloplnou/poloprázdnou sklenici
  • Neslavíme že máme blíž do hrobu, ale že jsme zase další rok přežili *4*

Mě se letošní ohňostroj nad Prahou líbil, lepší než loni
  • Další pyča co neumí psát česky...
  • Taky žij dlouho a blaze chlapče. Jen otázečku mám - Co sakra znamená ta poslední cizojazyčná hláška?
  • Even more butthurt
  • Mart9
    Jo, bouchače petard nemam rád, blbci.
  • Draken69CZ
    Dnes je to společensky přijatelné a zítra je svátek lepší den těžko pohledat, jinak důvod si pijan vždycky najde *15*
  • PreidaQ
    Taky si myslím, že je lepší vizitka než se každý nový rok probudit s kocovinou.. no každopádně hezký nový rok všem.
  • Tak zase o rok starsi...huraaa...ehm..to se rozhodne musí oslavit, vybouchat milion petard a zeblit se pak jak amina. No nevim proc tolik lidi slavi ze mají zase o rok bliz do hrobu...stastnej a veselej :)

PS: a vite ze se můžete ozrat kdy chcete, a nejen když vam to narizuje kalendar, zejo?
  • TheGGG
    Dávám si slavnostní novoroční přecevzetí, že sem budu chodit eště častěji a budu ještě zábavnější a příjemější než do teď... Hippo nerve deer
  • TheGGG
    tak 40-60... to eště de...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit