Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • LessPh

    W3 byl skvelej, tady v Cechach kolovala piratska LAN beta jeste pred vydanim... s kamosem jsme se domluvili a stehovali moje PC z jednoho konce mesta na druhy...pekne rucne bez auta. Hlavne s CRT 17" jsme si uzili hodne srandy.. dodnes me boli ruce..

  • triptich

    skvelo napísané. až mám chuť si WIII opäť nainštalovať (kto vie, či by mi na súčasnom stroji vôbec bežal...)

    ale neodpustím si malú kritiku: pred dvoma rokmi sa WIII nevrátil! Reforged neexistuje, nestal sa. prestaňme sem prosím ťahať veci z iného multivesmíru ;)


  • prvý krát v živote je mi ľúto, že má táto vlna nikdy nechytila. Diky Vašek! 😐😀

  • Za mě kromě editoru map hlavně naprosto epický videa mezi kampaněma.

    Klasické mapy sem v mulťáku prakticky nehrál, ale těch hodin u Footmen Frenzy, Dota, Angel arena, Poker tower defense atd... Footmeny a Dotu si dám občas doteď.

  • KrPa

    tak snad ten refund konecne dodelaji!

    celkove je W3 tak lepsi prumer, neprinesl vlastne nic noveho

    to co jej realne proslavilo je editor a diky tomu nepreberne mnozstvi map a modu, tomu se ja klanim

    • On spíš dotáhl k dokonalosti to co začal Starcraft. Velký důraz na celkovou odlišnost frakcí (ne jen pár jednotek a budov nebo čístý reskin 1:1, což bylo poměrně obvyklé u většiny RTS) a velmi dobrá integrace hrdinů a RPG prvků, které se postupně staly standardem.

      • KrPa

        rpg a hrdiny uvedlo rok pred W3 Kingdom Under Fire: A War of Heroes

        ja taky SC1 povazuji lepsi nez W3 (co se tyce pribehu kampani, gameplaye a standart multaku), W3 ma opravdu jen editor a trochu vice pixelu

        W3 mam utopeno tisice hodin ale to jen diky mapam od hracu, single kampane daji tak 6 dnu hrani a standart multak mozna 10h

        • JohnyTheZik

          Reálně je to ovšem Warcraft, kterej zpopularizoval a dotáhl rpg prvky v rts, rozhodně to není Kingdom Under Fire. To je asi stejný jako když někdo vytáhne Aeon of Strife před w3 dotou.

          Standard multiplayer je samozřejmě výbornej v SC1, ale říct, že to není jeden z velkejch důvodů, kvůli kterým bylo W3 tak populární, je mimo. Už jen kvůli tomu, že turnaje ve W3 se dělají dodnes. Spíš to vypovídá, že to nebyl úplně tvůj šálek kávy. 

          Souhlasím, že si W3 lidi pamatujou kvůli výborný kampani, WoWku, Dotě a dalším customkám, ale redukovat to jen na lepší průměr je objektivně kravina.

          • KrPa

            W3 oproti KuF nic noveho nepridal a blizzard uz mel po SC1 obri PR kampane oproti Blueside

            W3 kampan je fakt prumer, protoze pribehy o zachrane sveta jsou opravdu nuda ( ve SC2 to same...), poroznej to treba s Original War nebo Homeworldem, celkove ani rpg kde zachranujes svet nemam rad, hrozne klise

            turnaje se selaji i u jinych starych her z prelomu tisicileti, W3 fakt neni zadna vyjimka

            to je muj nazor, hra sama o sobe lehci nadprumer, ale editor excelentni

            • JohnyTheZik

              Znovu říkám, že je úplně jedno, kdo s jakým prvkem přišel první, protože W3 ty RPG prvky ve strategiích zpopularizova, což je to o čem padla v prvý řadě řeč. KuF na to nemá žádnej vliv.

              Tzv. dumbdownnout na "záchranu světa" dokážu de facto cokoliv a zrovna teda W3 kampaň k tomu má mnohem dál než SC1, který ty z nějakýho důvodu adoruješ. O to víc, když k tomu přidáš Brood War x Frozen Throne.

              > turnaje se selaji i u jinych starych her z prelomu tisicileti, W3 fakt neni zadna vyjimka

              Ano, ale to taky nebyl můj point. Já mluvil o tom, že říct "W3 ve standard mp dá tak max 10h" je tvůj názor, kterej sice prezentuješ přesvědčivě, ale rozhodně se nezakládá na pravdě, potažmo statistice hráčů.

              Ve výsledku, ať už spolu budem souhlasit o kvalitě her nebo jejich příběhů, nebo ne, říct o jedný z nejvíc influential her, že je jen lehčí průměr je objektivně hloupost. Tím končím, peace.

    • Prinaset porad neco noveho nemusi byt zrovna cesta k uspechu, stejne jako ocekavat porad neco noveho je tak trochu za vlasy pritazene

      Me osobne W3 celkem minul (projel jsem singlac no a paril jsem spis starcraft) ale vim ze hodne lidi parilo w3 do zblazneni. Rozhodne to byla top hra sve doby, starej dobrej blizzard ve skvele forme. O zadnem sedem nadprumeru tady nemuze bejt rec

  • DeathFish

    To je jak dopis milované, který jsem neměl číst 😱 po celou dobu čtení mi znělo v hlavě "Zavři to, tohle není pro tvé oči! Je to krásná zpráva, která ale nepatří tobě!". Až tak osobní pocit jsem z toho cítil 😀

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit