Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chim
    Tož šťastné a veselé všem...

A dáme si jednu Vánoční:
    My name is Samuel
    and I'll see you all in hell.
    Damn your eyes...
  • CrocoRay
    Na Vánoce prdím, protože je to den jako každý jiný :-) Ale aspoň jsem dostal příspěvek na upgrade, ale upgradovat se bude ke konci roku, protože se mi momentálně do alfacompu mezi svátky nechce. Tak teď už jen od začátku roku začít makat a vydělat na GPU, což je poslední článek upgradu. Pravý svátek je až 27.1. 2015. Tak kdo ví, co to je za svátek? *1*
    • Amylee.Anderson
      To se to na svátky prdí, když dostaneš příspěvek na upgrade, co? :)
      • CrocoRay
        Tak mně by to bylo jedno, který den by ten příspěvek přišel. Hlavně že přišel *1*
  • BoB.2
    Jsem moc línej a opilej abych hledal na internetu co je to za postavy tak se mnou nepočítejte.
    • by stejne bylo na anglických strankach bobe, nic pro tebe..v klidu nasávej.. *3*
      • BoB.2
        čtyři mám ale toho pátyho né a né poznat
  • karlman.hajsky
    Přeji všem šťastné a veselé Vánoce, šťastný Nový rok a spokojeně propařené svátky.
  • Všem chci popřát pěkné vánoce a mnoho archivmentů v příštím roce a hlavně pánové, méně SHITSTORMu... *3* *3*
  • Hezky Vanoce !

A vsem co se nudi a jsou třeba sami, nebo radsi sami, posilam basen Jaroslava Vrchlického, který jak se zda nebyl presne to co nas o nem ve skole ucili. Hezkou zabavu :)

PS: mladezi nepristupno.

http://erlit.sweb.cz/smil/smil.htm
  • Veselé a bohaté Vánoce a šťastný vstup do nového roku 2015 redakci Games.cz a všem slušným návštěvníkům přeje strážník Crabtree. *4*
  • Vesele prezitie Vianocnych sviatkov a do noveho roka viac fight clubov a gameplayov :)
  • Veselé Vánoce všem dobrým lidem.
    • homeles8
      lidi jsou špatný. Spojení ''dobrý člověk'' je blbost.
      • Jack1947
        To bereš podle tady diskuzí? tak to je mi tě líto. To jsem zase naopak rád.
  • homeles8
    Já vám nic přát nebudu, nezasloužíte si to *16*
    • ještě že máš za pic ten křížek, to pak z tebe ta láska k bližnímu úplně šplíchá
    • Je hezké, že lidi jsou na sebe stále milí *3*
    • Přej a bude ti přáno...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit