Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mato1987
    Veselě vianoce a na budúci rok si prosím viacej CENZÚRY a MAZANIA PRÍSPEVKOV, kde si ľudia vyjadrujú svoj SLOBODNÝ NÁZOR na tomto potratovom webe, ktorý bude onedlho pod kvetinkami, aspoň teda už je čo sa týka návštevnosti.
    • Chim
      Kdy si asi lidé uvědomí, že svoboda není to, že když k někomu přijdu na návštěvu, že se mu za odměnu vyseru do dřezu a budu se přitom ohánět nějakou svobodou slova a názoru.
      • Mato1987
        Čo to meleš pre boha živého...
        • Chim
          Tomu bys nerozuměl *3*
          • máš pravdu, ty budeš asi úplne iný level fantasmagoristu :)
    • http://s4.postimg.org/tf1v06ttp/15980015.jpg
      • Mato1987
        Gratulujem, ale nemusíš nám sem obrázok tvojho priateľa stále ukazovať. Apropo kedy bude sobáš?
    • ? navstevnosti jsou druzi po bonuswebu (ktery zije z idnes)
      • Mato1987
        to je teda úspech :)
    • Draken69CZ
      Jsem slyšel vtip. Čech si dá na Vánoce kapra, slovák berana. Ale nepochopil jsem ho *13*
      • Mato1987
        Teba musí veľmi hnevať, že som ťa už nespočetne veľa krát prostredníctvom komentárov odrovnal do takej miery, že už ani nevieš koherentne reagovať na moje príspevky, musí to v tebe riadne vrieť. Ako taký papiňák
        • Draken69CZ
          Hmm, ani nevím nějak jsem si nezapamatoval žádnou naší výměnu názorů, pro mě jste všichni stejní něco jako vietnamci.
          • Mato1987
            Veď to je ten problém o čom tu hovorím, cenzúra, ani si nemáš ako pamätať keď to zmazali, ale vrel si ako riadny papiňák teda..fuňel si ostošesť.
            • Ale vrylo sa ti to asi hlboko do duše, keď máš neustále nutkanie reagovať na moje príspevky :) no a pod stromčekom som našiel stojan na stromček a zopár zosušeného ihličia.
            • Draken69CZ
              Já vřu když hlupák stále dokola opakuje hlouposti a nedokáže pochopit že se pleta, takže s tebou to asi tak bylo no, ale nic co by se mi nějak vrylo do duše nemusíš o mě mít strach. A co jsi dostal pod stromečkem ať se tu fut nešpičkujem?
    • Svoboda slova se nevztahuje na soukromé internetové stránky, si vyliž
      • Mato1987
        Odporúčam prečítať si občianske slobody a legislatívu, ktorá sa týka slobody prejavu. Vylížem si tak maximálne medík pri vianočnej večeri. ďakujem primitív.
        • Bohužel má pravdu. Internetová diskuse není občanské fórum. Pokud něčí příspěvky porušují podmínky použití služby, je provozovatel oprávněn je odstranit a dle pravidel hříšníka trestat. Nemá smysl se v takových případech ohánět svobodou slova.
          • Mato1987
            Veruže pravdu nemáte ani ty, ani on. Na zmazanie príspevku majú admini svoje výsostné právo, kedže aj ich pravidlá diskusie sú tak vágne a neprofesionálne napísané, že zmazať môžu v podstate všetko, ale nezaobíde sa to bez následkov, už teraz majú na úrade u ombudsmanky niekoľko stoviek sťažností týkajúcich sa obmedzovania slobody slova a prejavu.
  • Jack1947
    Taky přeji veselou pařbu o vánocích... atp. Prostě klídek a pohodička a když někdo nedá pokoj tak i ten tabáček. *4* Méně mínusů a banů... aspon ten rok příští ( i když ted přát nový rok když je až za týden je zbytečné ale zasaby nestála diskuze).
    • Pete.palis
      "Méně mínusů"...jako dárek ode mě, si nemůžu dovolit ti ho nedat *1*
      • Já mu dal +. Myslí to upřímně *3*
        • Jack1947
          Dík, máš taky plus.
          • Dík. Druhý + jsem si dal sám *15*
            • Jack1947
              *7*
    • Můžu se zeptat kolik ti je let?
  • Já dostal PS4 + GTA V + Diablo3ultimate + Advanced Warfare +FC4 + assasin unity, takze s rodicema nemluvim jsou to idioti jasne jsem rikal, ze chci poradny next gen hry takze zitra to davam na Aukro, snad se to vse proda do konce ledna, pak hned kupuju novou GK + Ultra HD monitor a konecne NEXTGEN PC verze tehle her, a to mi jeste nejak ta tisicovka zbude!!!
    • WalkingWad
      to je jako ironie ? :)
  • Alien a Wolf. Toto byly hry, které jsem si letos opravdu užíval - čistá hratelnost a zábava. Pak bylo pár her, které mě bavily a zbytek opravdu katastrofa vč. vysokorozpočtových Ačkových her, které by se měly stydět.

Pěkné Vánoce všem a dobrou chuť, pozor na kosti jestli máte nějakou rybu s kostma. My letos ochutnáme tmavou tresku :)
    • Corvus
      My s přítelkyní jedině pravého českého kapříčka :)
      • ze špinavého českého rybníčka, sem tam kostička :) dělám si srandu, ale my dáváme taky přednost lepším mořským rybám :p
        • U nás v nebi jsme všichni vegani. Jíme hlívu ala kapr a salát bez vajíčka a se sojánezou.
          Mořskou rybou dáš především přednost likvidaci už tak ohrožené oceánského biotopu.
          • Chim
            Já měl za to, že největší katolické svátky jsou, když se zabije prase. A teď tady čtu, že vy tam nahoře nejíte maso. To jako fakt? Já jen až pro mě přijde ten osudný den, tak abych věděl jestli se mám v tom výtahu dát směrem nahoru nebo dolů.
            • Víš kolik je mezi námi katolíků? Spočítal bys je na pár prstech *4* . A nejen maso, ale všechny živočišné produkty, dokonce i ten med.
              • Chim

Reakce na příspěvek:

Bez medu se obejdu ale to maso... No nic, půjdu za Jackem, sice to bude peklo ale bude aspoň sranda.
            • Jack1947
              Spíš dolů, tam pojede nás většina *15*
    • Jack1947
      Máme Lososa, a Wolfa si dám až dostanu grafárnu.

Jinak tobě přeju at nemáš tolik zatemněný mozek z toho kompu, občas aspon koukneš i na konzolové hry. (vím you wish) .
    • Já mám candáta. To je opravu rozdíl oproti kapříkovy. Treska je také skvělá.
      Vůbec ryby jsou na Vánoce lepší jak řízky. Lehké a více zdravé. Pak se dá dorazit jednou nadílkou :)
      • jj, řízky miluju (kašičku k tomu), ale jak říkáš ryby jsou taky výborné, s mladou si děláme prakticky každý týden v neděli nějakou rybu, tresky jsou dobré a byla nám doporučena tmavá, tak vyzkoušíme. Někteří se mnou nebudou souhlasit, ale já třeba kapra vůbec nemusím (navíc mě neba se hrabat v kostech), je spousta zajímavějších jídel a moje tradice to není, rád si to zobecním podle svých představ - Vánoce = ryba, jakákoliv dle chuti a možností.
  • homeles8
    Já vám nic přát nebudu, nezasloužíte si to *16*
    • ještě že máš za pic ten křížek, to pak z tebe ta láska k bližnímu úplně šplíchá
    • Je hezké, že lidi jsou na sebe stále milí *3*
    • Přej a bude ti přáno...
  • Keyz
    Nejvíce si cením Maple butter. To je chuťovka *14*

Nejaké herní dárky jsem nechtěl a ani jsem je nedostal. Stejně bych to neměl čas hrát když již mám jednu velkou hru rozehranou. To co bych asi chtěl koupím časem anebo dostanu později. třeba ten Elite, to bude již opatchovené a možná i s nějakým přídavkem za "výhodnou" cenu.

A HW? Stejně plánuji vyměnit komplet v dubnu. To snad budou nové CPU Intel Skylake a nové karty. A pak Wintcher 3 :)
    Takovým darem bych nechtěl zatěžovat členy rodiny a přátelé.
  • Hezky Vanoce !

A vsem co se nudi a jsou třeba sami, nebo radsi sami, posilam basen Jaroslava Vrchlického, který jak se zda nebyl presne to co nas o nem ve skole ucili. Hezkou zabavu :)

PS: mladezi nepristupno.

http://erlit.sweb.cz/smil/smil.htm
  • Všem chci popřát pěkné vánoce a mnoho archivmentů v příštím roce a hlavně pánové, méně SHITSTORMu... *3* *3*
  • Kozy
    PS4 s GTA, co si víc přát.
    • ja bych si pral radsi GTA V, ale chapu GTA na PS4 musi bezet vitecne zadne "filmove" 25fps, ale aspon tech 60 obrazku za vterinu jako ma tv to snad zvladne ne???
    • Majkl
      pc s GTA V *1*
      • Kozy
        Možná za pár let, jestli budou nějaký dobrý modifikace.
        • Majkl
          vim že na PS3 šly mody nahrávat jen po jailbreaknutí, je na tom PS4 líp? Ale jak píšeš, do pár let to třeba pořeší a půjde modovat i ta PS4 verze pak to bude taky ok
          • Kozy
            Myslel jsem to tak že za pár let si pořídim pc verzi, i když jsem to stejně nikdy moc nemódoval tak doufám že někdo už konečně předělá to Vice City. *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit