Přejít na výpis diskuzí
Všechny PS4 hry budou automaticky dostupné i digitálně
25.2.2013 | Petr Poláček
37 příspěvků
-
A nebrzdí ti taky něco mozek?
-
jak pise kolega vubec. Nvidia si o cele vychodni evrope mysli ze sme sproste socky... Sony v tom pohleud nebude nikterak jinak vycnivat. A zapadni evropa to neutahne to je lepsi japka z cinou a pak usa...
-
No to doufám... Jsem zvědavý co na nás SONY vybalí v prosinci, protože to by se měl ukázat PS4 v celé své kráse :)
-
To je poukázání nesmyslnosti :D Stejně jako třeba "Organické potraviny"
-
Je to tím, že kdyby dali na PS Store a Amazon stejnou cenu, tak by od malých prodejců nikdo nekupoval, a ne všichni chcou kupovat na Amazon, PS Store atd...
To máš to samé se Steamem, Originem a Battle.net. Pokud není sleva, tak jsou ty ceny přemrštěné. -
Proč by měla další generace konzolí kurv*t hry VÍC, než tato? To prostě nedává smysl...
-
To je sarkasmus ?
Nebo lidska blbost ? -
Konecne tu budou ty nove konzole alespon se posune herni technologie o kus dal do ted to uz nekolik let brzdi a ted uz to i stoji stare nevikone konzole. Ocekavam velke posunuti her jak v grafice tak i v tech zminovanych technologijich :)
Tak doufam ze si prideme na sve jak PCkari tak Kozolisti !!
*5* -
Day one digital je jednoznacne pozitivna vec. Problemom SONY je , ze nepodporuje s PS store vsetky regiony, cize mi to bude aj tak uplne k nicomu. Je mi jasne , ze v CZ toto nepocitujete ako problem , kedze sa Vas to netyka , ale ja si proste ako platiaci zakaznik odmietam zakladat fake konta len kvoli tomu, ze pre SONY nie je moj region zaujimavy. Takze ani Sony neuvidi moje peniaze.
-
"Všechny PS4 hry budou automaticky dostupné i digitálně"
Doteraz boli len analogovo? -
S tim bych teda moc nepočítal. Tedy vůbec.
-
Snad se tenhle rok dostane i na Evropu:(..
-
A dalsi vemena melou kraviny *4* .
-
Souhlasím a zcela nerozumím těm mínusům, to už jsou na tom místní čtenáři hodně špatně. A jejich logika funguje asi takkto: Kdyby si mohla většina ze zdejších čtenářů vybrat kulku do hlavy, nebo vlastní ostrov, volili by kulku do hlavy.
-
No, len dufam ze nejak upravia cenovu politiku. Zrovna dnes som sa konecne subscribol na PS+ (seriozne, asi najlepsich 5€/mesiac ake na hry minam) a ked uz som bol po dlhom case na Store, tak som si pozrel na ceny hier, ktore chcem v dohladnej dobe hrat/kupit a potom porovnal s niektorymi eshopmi, kde treba cakat na krabicku:
Dragon's Dogma tam vobec nie je.
Ni No Kuni = PS Store - £49.99; Amazon.com = $49.99; zavvi.com - £34.98
Persona 4: Golden = PS Store - £34.99; Amazon.com = $39.99; zavvi.com - £27.98
A to je len kratka ukazka, v podstate vsetky hry su tam s takymi cenami. Teda ocividne sa omnoho viac oplati objednat trebars z toho zavvi (a potom tyzden-dva cakat na zasielku + sa modlit aby sa to niekde po ceste nestratilo) ako stahovat z PS Store, coz teda imho nie je bohvieco... -
Další generace konzolí, další genocida kvality her se blíží *8*
-
Nerikam ze to ma steam dokonale, ale tohle se dalo obejit. Jednoduse jsi si to nainstaloval gamesu a pote jsi ji dal instalovat pres steam, ale hned to prerusil. Potom do adresare ve steamu jsi nakopiroval obsah z instalace pres DVD. A nasledne jsi jednoduse nechal steam at verifikuje soubory, on to projel a zjistil, ze ma vse, krome treba posledniho patche a uz tahal jen ten patch *5*
Ale chapu, ze tohle neni pro kazdeho a taky jsem se divil, ze takovouhle vec a nedava ji...