Všechny zvěsti se potvrdily. Bude Assassin’s Creed z Japonska, čarodějné Evropy i Číny
-
Ono nemá cenu otom psát ani do lokálních diskuzí, ale stejně sis to neodpustil a neodpustíš ani příště.
-
Lepší dát nějakou radu a doufat, že se někdo možná poučí... než prostě jenom rezignovat a myslet si, že všichni jsou pitomci, co se nikdy nepoučí 😇
-
Tohle nekoho stale na ten milionty zpusob bavi? :l
-
uz ses davno mohl naucit anglicky jako kazdej druhej
-
Hezkej elaborát... ale k čemu vlastně? Pokud jen k pohonění vlastního ega na základě okolností tak asi chápu. Pokud si chtěl někomu opravdu promluvit tímhle stylem do duše a doufat, že si to někdo vezme k srdci, tak je to politováníhodně mimo :)
-
LOL. To měl být jako nějaký vtip? Sarkasmus?
Jestli ne, tak nechápu proč potřebuješ češtinu pro hraní takové hry? Pokud vím, tak ta angličtina tam není moc komplikovaná. Nebo to můžeš hrát v ruštině, němčině, francouzštině či třeba polštině.
A ty jsi nikdy neslyšel slavný výrok od Masaryka: "Kolik řečí umíš, tolikrát jsi člověkem?"
Pokud se nikdy nenaučíš nějaký další jazyk (aspoň angličtinu), tak se okrádáš o mnoho příležitostí. Díky tomu, že jsem schopný se domluvit anglicky, jsem navštívil mnoho nádherných zemí a mám spoustu pěkných zážitků.
-
Bez cz už dávno nemá cenu cokoliv od Ubisoft hrát
-
Ještě nezapomeň spustí Steam 🙂
-
A vrátí se čeština? 😇
-
Pustim Ubi launcher, z nej se mi pusti Infinity Assassin launcher a pak teprve si pustim nove pokracovani Assassin Creed: Wild hunt ...😂
-
Infinity znie ako pekna kravina :)
"Prozijete pokazde jiny zazitek..." tieto marketingove zvasty. Trochu to vyzera, ze chceli urobit nejaky assassins creed "multiverse", nikto ale nevedel ako, tak z toho bude nakoniec nejaky prekombinovany Ubisoft launcher😂