Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gulivera84

Nezkousel to nekdo rozjet na SteamDecku? NewVegas jede jak po masle, ale trojku sem mi nedari rozchodit....nema nekdo nejakou zkusenost....Zrovna tento dil sem nikdy nehral, chtel sem si doplnit vzdelani....

• Je mi to moc líto, ale s plynoucím časem se o téhle hře nedá říct nic moc pozitivního. Typický Bethesdí generický openworld. S ohavnýma xichtama. 

Po F2 se BlackIsle rosypái a my velmi čekali kam půjdou práva a kdo udělá trojku s jak bude vypadat. Kdyby se podařílo raději dokončit VanBuren, bylo by mnohem lépe. F3 jsem samo hltal a dohrál, ale na konci už tak jako se setrvačnosti.

• Bych spíš otočil. Berte skvělý Evoland, jako bonus Fallout 3.

• uher

Ani zadarmo. Tohle není Fallout...

• Neni no :) je to Fallout 3

• MalyZeli

Bez Epicu to půjde těžko no. Bohužel.

• michaelfoucault

Co proti nim vlastně všichni máte? Já jejich praktiky a boj proti monopolu Steamu celkem žeru, ačkoliv je to jen další prohnilá korporace, která by si zasloužila vymazat z povrchu zemského. 

• To, ze to ze 40% vlastni cinani.

• michaelfoucault

Výborně, tak to je dobrá zpráva.

• MalyZeli

Kdyby to byla zdrava konkurence, beru to tez. Ale jejich zaplacene exkluzivity je to co mne Epic znechutilo, plus to co sem slysel a cetl o samotnym manazeru Epic Games nepomohlo. Nastesti tam neni nic exkluzivniho po cem bych touzil, nebo neco co by nemohlo pockat rok nez to bude i na Steamu, se kterym sem spokojen, u kazde hry je 2 hodinove "demo", a nikdy se nestalo ze by mi steam zamitnul vraceni penez, i kdyz jsem presvihl limit (Dying Light 2 jsem zkousel skoro 4 hodiny, po vysvetleni proc to chci vratit sem mel penize zpet behem 30 minut). Takze Epic nemam rad z principu, kvuli jejich praktikam jak "konkurovat" steamu.

• LessPh

THPS na Steamu treba nebude... Takze u tehle hry se ja teda nedockam..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit