Vy ještě nemáte Fallout 3? No tak berte, je zadarmo
-
Nezkousel to nekdo rozjet na SteamDecku? NewVegas jede jak po masle, ale trojku sem mi nedari rozchodit....nema nekdo nejakou zkusenost....Zrovna tento dil sem nikdy nehral, chtel sem si doplnit vzdelani....
-
Je mi to moc líto, ale s plynoucím časem se o téhle hře nedá říct nic moc pozitivního. Typický Bethesdí generický openworld. S ohavnýma xichtama.
Po F2 se BlackIsle rosypái a my velmi čekali kam půjdou práva a kdo udělá trojku s jak bude vypadat. Kdyby se podařílo raději dokončit VanBuren, bylo by mnohem lépe. F3 jsem samo hltal a dohrál, ale na konci už tak jako se setrvačnosti.
-
Bych spíš otočil. Berte skvělý Evoland, jako bonus Fallout 3.
-
Ani zadarmo. Tohle není Fallout...
-
-
Neni no :) je to Fallout 3
-
-
Bez Epicu to půjde těžko no. Bohužel.
-
-
Co proti nim vlastně všichni máte? Já jejich praktiky a boj proti monopolu Steamu celkem žeru, ačkoliv je to jen další prohnilá korporace, která by si zasloužila vymazat z povrchu zemského.
-
-
To, ze to ze 40% vlastni cinani.
-
-
Výborně, tak to je dobrá zpráva.
-
-
Kdyby to byla zdrava konkurence, beru to tez. Ale jejich zaplacene exkluzivity je to co mne Epic znechutilo, plus to co sem slysel a cetl o samotnym manazeru Epic Games nepomohlo. Nastesti tam neni nic exkluzivniho po cem bych touzil, nebo neco co by nemohlo pockat rok nez to bude i na Steamu, se kterym sem spokojen, u kazde hry je 2 hodinove "demo", a nikdy se nestalo ze by mi steam zamitnul vraceni penez, i kdyz jsem presvihl limit (Dying Light 2 jsem zkousel skoro 4 hodiny, po vysvetleni proc to chci vratit sem mel penize zpet behem 30 minut). Takze Epic nemam rad z principu, kvuli jejich praktikam jak "konkurovat" steamu.
-
-
THPS na Steamu treba nebude... Takze u tehle hry se ja teda nedockam..
-
-
-