Přejít na výpis diskuzí
Vychází demo NHL 13, chlubí se trailerem i bonusem
22.8.2012 | Aleš Smutný
25 příspěvků
-
jj clovek se sice musi jakoby odznovu ucit bruslit ale o to je to hokejovejsi.. hrac se nerozjede na petniku ale chce to par temp, fyzika hracu taky super.. jsem nadsen :)
Skoda jen jedne tretiny v demu :l Ae tak za necely mesic je to tu. -
Každou další minutou strávenou na ledě je to lepší a lepší.Paráda
-
Jake kdyz je to tak ocividne?
-
smarja :D sem si nabeh... sry to nak nesleduju jakozto pracujuci jiz mnoholet :)
tyjo tak kde sou???????????????????
:) *1* -
Vážně ze školy? V srpnu? *2*
-
... to už jim začala jo? :-D
-
No vidíš, a objevil se Zvelebil :D
-
Tebe se očividně týká jiné stupidní myšlení. ;)
-
http://www.nhl.cz/CZ/29582/zadrzte_dech___a_dychejte_zhluboka.html
-
Pockat ja myslel ze to je stale v jednani, ono je snad jiste ze dalsi sezona NHL opravdu nebude ??
-
To příjde, je brzo :) Decka napred musi ze skoly.
-
ja se divim ze hrdym pcckarum neni pod uroven chtit neco co vychazi jen na konzole.. *4*
Ja bych ty brzdice vyvoje a proste to nejvetsi zlo teda nepodporoval.
Do vsech for takovi lidi lezou aby se konzolim vysmali, tady jim to ale vadi ?
Usmevne.
--------------------
Me se tohle stupidni mysleni nastesti netyka takze uz se tesim na dnesni test :) -
"Pokud by vám to ovšem nestačilo, uvnitř článku najdete humorné video s duem Tukan + Ali o Ultimate Team módu v pro změnu FIFA 13."
WAT?
At hledam, jak hledam, nic takoveho tam nevidim. Dost mozna to ma neco spolecneho s tim, ze je pul ctvrte a ja se prave vratil z hospody. -
Článek s exkluzivní hrou pro konzole a zatím žádný flame a já si myslel že se pobavím *1*
-
;)
Dost tim ale utrpi uveritelnost. Jak muze byt NHL 13 realna, kdyz zadna NHL season 12-13 nebude? To se teda EA moc nepredvedli, hra jeste nevysla a uz ted vime jak malo realisticka bude. ;D -
když se letos nebude hrát, tak si NHL aspoň zahrajeme sami, že :)
-
nie je sa cim chvalit, lebo ziadna nebude...ZASE !
-
Co takhle se radeji pochlubit PC verzi ...
-
Jednou neni v traileru dubstep a hned je to moc "cool" :D..
Mne se to libilo, na NHL se tesim. -
v traileri si mozno vsimnut Haláka :) so skvelym zakrokom :) alebo teda po NHL-sku: "What a save !!" :)