Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • War For The Overworld je nástupce. Tohle ne.

Bohužel War For The Overworld dělá parta amatérů kteří dokonce ani nemají kancl a dohadují se nějak na dálku přes skype apod...Tedy hra má skvělý potenciál ale provdení a bugy to je teda síla...Proč se sakra tak svkělé myšlenky ujal nějaký amatér. :(
  • Musím říct že povedená hra jen mě mrzí že tam není více frakcí.
  • Tahle stylizace mě už vážně leze krkem.
  • Chcelo by to prerobit Dungeon Keeper 1 do dakej riadnej next gen grafiky
    a dam za to kludne aj 100 eur.
    Pre mna je to druha najlepsia hra co som kedy hral :)
  • Podle mého nazoru je to tragedie... a vůbec se to s dungeon keeperem neda srovnávat.V zadnem pripade se nejedna o nastupce.
  • del0
    S touhle stylizací těžko nástupce. Doporučuju si zahrát jedničku.
    • Jednicka je tragedie. To si radeji zahraji DK.
    • filias
      Ta stylizace je strašná, ale jako hra to zas tak zle nevypadá. A to se mi tenhle styl obecně líbí, ale vůbec mi nesedí k takovémuto typu her.
      Na druhou stranu se mi líbí, že se to odhodlalo i na povrch. Asi to zkusím.
    • Mne se to vytvarne provedeni libi, ale jestlije to dobra hra, tot otazka.
      • del0
        Mě už tenhle wowkoidní (nevim jak to líp nazvat) styl leze krkem. Ne proto, jak vypadá, ale proto, že ho se*ou do čím dál víc her. Hlavně i do těch, do kterých to absolutně nesedí.
  • Dungeon Keeper 2 byl pěknej shit, proto taky nevyšla nikdy trojka. Ta legendární hra, která všechny bavila, byla jednička, ve dvojce z toho udělali Doom.
    • seprah
      to je zas názor na metál... hrál jsi tu hru vůbec, nebo ses jen podíval na nějaký YTB sestřih pět minut předtím, než jsi tohle .... vyplodil?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit