Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Je to docela hrozné i před 12 lety by to bylo nedostačující nudná mdlá hratelnost, sice je tam celkem dobrá grafika prostředí jinak to půsoví spše jako žert přesto hrál jsem i horší hry. Příběh se snad nedá moc zminovat, nepřátelé jsou jen tiupá staticiká banda troubů, tak 4/10, RPG to je jen aby se neřeklo to že hra má inventář a rpg prvky z toho rpg nedělá ani omylem.

  • Mám odehráno cca 50% hry, hraju na Xbox One S a je to nehratelné. Zpočátku se mi z toho točila hlava, hlavně z těch houpajících dialogů, tak jsem si dal pauzu a o hoďku později tomu dal ještě šanci. No zaměřování se zbraní nefunguje, neposlouchá, kamera se otáčí kolem postavy snad deset sekund a to díky extrémně nízkému FPS, pohyby a animace jsou nedotažené, chůze ošklivá, klouzavá, běh je na tom trochu lépe. Střelba z pistole nefunguje, repsektive asi to je tím nízkým FPS, protože častokrát zmáčknu tlačítko pro střelbu a pistole nereaguje, ano má nízkou frekvenci výstřelů ale i po pěti sekundové pauze prostě dost často nevystřelí. Nábojů je i přes prohledávání beden a hraní těch otravných miniher do samopalu dost málo, hraju na normal. Dost mě stav hry v jakém vyšla mrzí, fakt se mi to zamlouvalo, reveal trailer je úplně něco jiného nežli pak hraní hry samotné. Fakt je to špatné, sice to hraju ale je to utrpení. Ty tři hodinky co je gameplay na netu, tak polovina z nich mi zabrala také tři hodiny čistého času, takže to typuji celé tak na šest sedm hodin. Jinak nahrávací obrazovky po zabití nebo při nahrávání hry jsou extrémně dlouhé. Ach jo, tohle se nepovedlo, možná je na tom PC verze lépe ale Xbox One verze hry je fakt o zdraví.

  • TheSuffering

    Však mě už chuť také úplně přešla, tříhodinový kompletní walkthrough mě z toho vyléčil. Tohle fakt ne, možná ani zadarmo.

  • Já osobně čím mám méně času, tak hledám kratší hry. 8-10 je pro mě momentálně ideální. Největším problémem je, že to nevypadá podle ukázek ani jako Béčková hra, ale rovnou jako Céčková hra, kterou splácala parta nadšenců během půl roku. Když vidím openworld lokaci, kde je všechno totálně přesvícené, aby to pěkně zakrylo hnusnou grafiku (a má to přesně opačný efekt) a má to animace jak z roku 2000, tak do toho prostě nejdu. Podobných věcí za rok vyjde stovka. 

  • TheSuffering

    Já bych to klidně zkusil, není to tak drahé. No ale spíše mě zaráží ta krátká herní doba, 6-8 hodin na RPG, to je žalostně málo.

  • toka

    Recenze na Steamu nic moc. Zatím to nevypadá moc dobře. Škoda, na Mass Effect v těle Nova jsem se fakt těšil.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit