Přejít na výpis diskuzí
Vychází Might & Magic Heroes VII, díl co se pokusí z pevných disků fanoušků vymazat trojku
29.9.2015 | Petr Poláček
109 příspěvků
-
No podle hodnocení uživatelů na Steamu se jim povedl nejhorší díl Heroes v historii :D
-
Chcete číselný hodnocení? 8/10 ...
-
ten graficky styl sa mi vobec nepaci
-
No kdyby hra byla že se musí nechat uležet až se odbuguje tak by mi to nevadilo. Bohužel nesmí se nechat ležet přílíš dlouho, koupil jsem si o rok později HOMAM 6 a už nefungovala polovina offline feature, hra se do uplaye ukládala hodinu a musel jsem nahrát starší vga ovladače protože hra s novejma padala. Osobně nikdy nic od Ubisoftu.
-
-
zrovna hraju homam 5 a tam jsou taky bugy takže asi tak...
-
-
Kdysi pradávno jsem hrál HOMM 1, 2 a 3. Ty další už jsem nezkoušel. I ty první 3 si byly podobné jako vejce vejci. Mám pocit, že lepší grafika a 3D těmto hrám spíš škodí než že je vylepšuje. Něco je lepší prostě hrát ve 2D - třeba šachy nebo některé strategie.
-
Steam 44% takže pochybuju, že to kdy navštíví moje HDD.
-
-
Navíc:
"Notice: Purchases made in this region will only receive the Czech, Hungarian and Polish languages"
ROFL. Nadělej si do boty a sněz to, Ubisofte *1* *1* *16*
EDIT: pro ty mentálně chudší zvýrazňuju problematickou část *14* -
-
Dík za info. Mám tendence si těchhle detailů nevšimnout a být pak zle překvapen. Teď si dám pozor. Přeci jen hrát něco v češtině je dost peklo pro lidi co jsou zvyklí na angličtinu.
-
Ten Ubisoft je ale zlý, hry od 3DO v obchodech zabudovanou lokalizaci neměli! ...oh wait
-
-
Absurdní že? Vzhledem k tomu jak vždycky čecháčci ubožáčci brečí když něco není lokalizované.
-
-
Zda měly hry od 3DO českou lokalizaci netuším. V té době jsem byl v zahraničí a měl to v angličtině. Nyní bydlím v ČR a jedinou hru, co jsem hrál v češtině byla Mafie. Jinak ale vždy vyhledávám angličtinu.
Hlavně ale není problém v lokalizaci a možnosti si jí zapnout... Pro všechny kteří jí chtějí to vítám. Problém je v vnucování jazyků těch jazyků když to bez problémů podporuje mnoho dalších...to už je pro mě jen distributorská ko.otina. -
-
Vůbec si nedělej násílí a klidně můžeš psát anglicky i sem na fórum, pokud nemáš rád češtinu. Většina lidí tady anglicky umí perfektně, tak tomu budou rozumět a myslím, že budou rádi, že se procvičí. Jsme přece v Česku ne.
-
-
-
-
Safra, to jsem si ani nevšiml... Pěknej podraz :/ Díky za upozornění...
-
-
-
Tak mám odehranou 1.misi za akademii a musím říct, že se mi to fakt líbí. Má skvělou hratelnost. Tato mapa je dobře udělaná, a je to prostě zábavné. Takže když člověk přivře oči nad těmi úvodními animacemi a ponoří se do hry, tak ho to vtáhne. Hru bych určitě doporučila.
-
-
ony to nejsou animace spíš staticke obrazky, je videt že šetrili kde se dalo. Protože napad udelat cutsceny ve stylu komiksu kde jsou staticke obrazky je sice fajn ale když vidíš treba tohle tak je to hnus
http://www.imgup.cz/image/x23 -
-
Já vím proč protože UBicrap, Kdyby to dali někomu jinému tak by třeba na tom zamakal a nemuselo to mít chybi že. Nějaké to externí studio, nedělat betatestery z hráčů... *7*
-
-
Až na to že hru dělalo externí studio, to hlavní co Ubisoft určoval byl počet peněz které na to dostanou, který jak je vidět zjevně nebyl nijak velký. Typické games.cz, samé pohoršení a přitom znalosti zaostávají. *7*
-
-
Vidím Ubi*** a automaticky to beru tak že za tim stojí, a ono úplně ne ale přeci jenom řídí provoz no to je pomalu to samé... "Dám vám nějaký omezený obnos a vytvořte z toho hru jak jí vytvoříte je čistě na vás to jestli bude fungovat/nebude na tom tolik nesejde, nasssraat!"
-
-
-
tak v tom máš pravdu. vypadá to tak nějak nedodělaně, je to škoda, že to nedotáhli, a nedali si na tom víc záležet, protože si jinak myslím, že je to fakt dobrá hra. Ale tohle, tak to je na dnešní dobu docela průšvih a zbytečně to hru sráží dolů.
-
-
-
Tak jsem si přečetl par recenzí (beta verze) - které vesměs hru chválili, ale co mě osobně po prvních pár hodinách hraní štve nejvic tak je to nekonečné čekaní než protihráč (UI) odehraje. hrát proti více jak 3 UI je vzit si k PC časopis nebo knížku aby se člověk neunudil.Na tomhle by měli zapracovat. Jinak zatím jiné výtky nemám.
-
-
Já jsem teda zatím odehrál dvě mapy z kampaně za lidi a žádné velké čekání neregistruji. Je to tak 1-3s tah, co jsem ale zkoušel poslední betu, tak tam ty tahy trvaly třeba 20-30s, takže na tom určitě zapracovali a myslím, že to ještě zlepší...
-
-
začal jsem se dívat na nejaký letsplay a první co me uderilo do očí je hrozna grafika cutscen a uvodního herního menu, ktere dokonce ani nejsou animovane a beží snad v 5 fps. Šetrilo se. Jasne pro hru to neni podstatne ale vypada to hrozne a kazi celkovy dojem.
Asi zatim zustanu u petky ktera je mnohem hezčí -
-
právě proto tvrdím, 3D grafika a cutscény nemají strategické hře co přidat, spíš naopak, odvádí pozornost od skutečného hraní, kterým je strategie. Strategie znamená vybalancované herní mechanismy, soutěžení o zdroje, budování, války atd.
Nedávno rencenzovaná Gal Civ 3 nebo třeba Civilization IV jsou imho mnohem hlubší strategie než HOMM. HOMM je pro děcka, co se s žánrem seznamují. Gal Civ a Civ IV jsou pro šachisty :-) -
-
ja ale nemluvím o grafice v samotne hre a spíš mi jde o to že je to odflaknute. další veci je nevyrazna hudba kde se asi taky šetrilo navic mam pocit že jsem to už nekde slyšel.
jinak šachy mužeš taky hrat 2d nebo plne animovane 3d a neznamena to že je to horší hra, je to jen pridana hodnota navíc - jinak když už jsem u toho dal bych si šachy s tematikou falloutu kde by treba vež byl supermutant s rotačakem a kdyby nekoho sejmul všude by byli cakance krve a masa a pod. -
-
jednoduchá hra Fritz 2.00 s geniálním algoritmem, která v roce 1993 porazila Kasparova
http://tinyurl.com/pomzf4t
co k ní chceš dodat? Myslíš že tyto ohavnosti tu hru vylepší?
http://tinyurl.com/pnp5f57 -
-
vsecko sa da urobit 2 sposobmi - dobre a zle...a je uplne jedno ci to ma 2D, 3D, 5D...
-
-
-
-
-
Přestože to vypadá maximálně odpudivě, může to být dobrá hra po stránce zábavy. Co já vím. Ale to pořád není důvod říkat tomu Heroes a považovat to za součást Might and Magic. Je jenom jedno universum Might and Magic, to stvořený Jon Van Caneghemem a všechno co dělá Ubisoft je pasení se na jménu značky s hrama, který s MaM nemaj vůbec nic společnýho. Kdyby to aspoň vykrádalo jméno King's Bounty nebo úplně nejlíp vyšlo to pod vlastním názvem, tak bych tak otrávenej nebyl a možná tomu dal šanci. Takhle ani náhodou, to by bylo rouhačství. *9*
-
-
No já pamatuju na tavby s kámošema u jedničky a dvojky. Neuvěřitelný gamesy v tý době.
Pro nás to byl pojem a takhle jsme se na to vůbec nedívali. Fakt nám bylo putna jak se to jmenuje. -
-
Každej to tak neprožívá, ale já jo. *1* Pro mě jsou Might and Magic a Heroes srdcovky, který měly nádherný, originální a promyšlený universum. A od roku 95 taky plný kostrbatě vysvětlovanejch nelogičností, což způsobily právě první Heroes, ale miloval jsem ho i s těma nelogičnostma. A tohle všechno mi Ubisoft zničil, když z úžasnýho, originálního universa udělal svět generickejch legolasů a dalších nemastnejch neslanejch šašků.
Jasně že nikomu neberu to, že se mu pozdější díly líbí. Ať si je užije - a jak jsem psal, třeba je sedmička fakt dobrá hra. Ale princip je mně osobně nade vše a k tomu generický fantasy prostě ne-e, toho jsem přežranej. *3* -
-
No od trojky to jde dolů. O tom žádná.
-
-
-