Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vidlec
    Mě na těhle (vlastně nejenom na těhle) hrách vadí to, že tam není promakaná fyzika pohybu. Dejme tomu ve FIFĚ, tam když chce hráč změnit směr tak to chvilku trvá. A odpovídá to reálným možnostem těla a vypadá to dobře. Tady a všude jinde prostě postavička okamžitě bez prodlevy zatočí, nebo se otočí. Pohyb pak působí trhaně a dost nerealisticky. Hráči toho pak chtějí samozřejmě využít aby zmátli soupeře a pak to vypadá jako na výletě jedličkova ústavu.
    • ja bych rek ze rozpocet fify a tyhle hry je asi uplne nekde jinde takze tezko po nich muzes chtit stejnou fyziku karle
      • zdeeneek
        Ve fife taky pobiha mensi pocet panaku po rovnym hristi bez prekazek, hracum se nedaji sekat ruce, nohy a hlavy padaji jen trenerum po prohranym zapase ;) Tahle stredoveka rubanice bude pro hw asi vetsi zatez nez fifa.
    • DangerousDave
      je to tak a je to jedna z vecí ktorá mi chýba v hrách všeobecne, hráči sa pohybujú ako papierový panáci, čo je v kontraste s mnohdy prepracovanou až reálnou grafikou. Stačilo by aspoň to aby v určitom rozsahu (pohyby rúk boli reakcie okamžité) ale ak sa chce otočiť do strany, už sa musí hýbať telo a reakcie sa spomalia tak aby to odpovedalo hmote ktorá sa musí dať do pohybu. To všetko nie je ani otázkou fyziky ale pár minút práce schopného programátora a animátora ... ale tam kde nie je ochota tam nie sú výsledky.
    • mám přesně opačný názor... reakce hry na povel by měly být zrychlené/okamžité. Tady je to pomalé a právě proto pak ve hře nestíháš... tedy situace, kdy řveš "blokovat /sekat zleva!!" a bušíš do klávesnice a postavička provádí zpomalený rozmáchlý pohyb.
      • presne to se stalo arme 1 a 2, z jedny strany kazdej nadava na "plovouci" ovladani (postava nestiha reagovat rychle jako hrac) a z druhy strany kazdej nadava v FPSkach na bunnyhopare a lolspinery ze jsou reakce moc rychly..
    • Tikov
      Někdy by to zpomalit vážně chtělo- LOLspineři jsou děsné zlo (http://www.youtube.com/watch?v=khxNFsFY06E). Na druhou stranu, když se člověk kouká na videa zkušených šermýřů, tak občas musí valit bulvy jak MOC jsou rychlí. Optimum by bylo zvýšit reakční dobu změny pohybu nohou, skákání udělat alá první Mafie a přidat systém únavy ze sekání/blokování, při kterém by se zpomalovala reakce avatara případně nešly při únavě dělat "feinty" (finty) či "spiny" (otočky). Pak je otázka jestli by to hráči přijali.
      EDIT: i když omezit nohy je také hloupost, takže únavu i na úhyby a běh
  • Odulin
    Před chvíli koupeno na Steamu. Dal jsem 3 hry..požadé team obejctives a je to dobrý.:) Ani jsem to takhle nečekal. Pocit z boje je supr.:) Úkoly např. braň vesničany, poté zabraň beranidlu proražení a nakonec uchraň krále..který sem byl já aniž bych si toho všimnul:) Boj je celkem promáklej - 3 typy útoků, sek, bod, s nápřahem, potom chvilkovej blok, kop na rozhození bloku, fake úder. stamina, dá se sekat hlava a údy. Životy automaticky dobejvaj, takže lze být na bojišti dlouho, když se daří. celkově spokojenost...něco podobnýho mi chybělo.:)
  • Hraje to nekdo ? Jake to je? Videa vypadaji hezky, ale to u WoR vypadalo taky a hrani je vic nez podprumerny (ve srovnani s Warbandem)
    • EuroSamurai
      Mě zajímá srovnání s puvodním modem .
  • 0:35 chlapík má šíp v hlavě *2* ale to už k těmhle hrám tak nějak patří *3* za zkoušku by to snad stálo.
    • EuroSamurai
      V MaB sem mel v hlave kolikrát zabodlej ostep xD
  • Video plné údů Kusaje a kusů Udaje.Sekání údů mě tedy zaujalo.To jediné mi ve warbandu chybí.Poslední hra, kde se člověk takto vyřádil byla pro mne Rune.Počkám si na ohlasy.
    • Rune byla masakrální hra, někdo by se toho mohl chytit a předělat ji. Před mnoha lety jsem ji hrál ještě jako demo a náramně jsem se u toho bavil, bohužel, k hraní jsem se pak už nedostal takže mi zbyly jen vzpomínky na demo.
    • montatatana
      Jediny co ve videu upadavalo byly hlavy, ne? Chtelo by to nejakou vetsi stredovekou nechutarnu :)
      • Menttor
        Daj se usekat všechny údy (a to i když je protivník po smrti).
      • I ruku s mečem mu na začátku ufiknul.Taky bych byl pro nechuťárnu. :-D
  • Menttor
    Tak já se učástnil bety Chivalry i War of the Roses a můžu říct, že Chivalry o NĚKOLIK levelů překonává WotR....ať už se jedná o atmosféru, obecný herní mechanismy, či o to nejdulěžitější, pocit z boje. Ten je tu fakt parádní a člověk se opravdu cítí jako by tam máchal tím mečem, ten "feeling" z combatu je prostě boží... *14*
    • přesně tak.. navíc jsem neviděl ve wor, že by šla amputovat končetina/hlava *1*
  • Ronox
    Mno nejde říct přímo kanibalizace. Age of Chivalry jsem hrál s kamarádama ne tý jejich forfun lize a bylo to supr. Pak ten projekt umřel stejně jako komunita okolo něj. Tohle by nás mohlo znovu sjednotit a začít hrát nějaká CWčka na oddych.
  • no v ovladani sermu je zatim MaB neprokonany.
  • Absolutní pecka hra, když si nedáváte bacha pobijete půlku svejch lidí...a konečně hra o skillu a ne o spam skill to win. A ten pocit při úderech, suuuper :). *14*
  • Tikov
    Ozkoušeno a pocitově fajn, ale nevyužívá MaB ovládaní zbraně, ale na každý druh útoku je jiné tlačítko (přičemž mi přijde jako zlo z hlubin pekelných dát sek zvrchu a bodnutí na kolečko od myši) Blokování funguje v zásadě automaticky. Střelba z luku a kuše mi přijde ještě zjednodušenější než v MaB (Luk neustále drží v největším nápřahu a kuš se nabíjí hodně rychle). Určitě je boj na blízko zábavnější než WotR (i přes neMaBní ovládání) ale není to úplně ono. Takže osobně dál čekám na MaB2.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit