Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Trcohu blbé a by to neohrozilo PRequel... Sherlocka tyhlety malichernosti!😈

    Ve směs, at je v právu kdokoli, vyvojář by měl mít slovo hlavně ne ? tady to vidím že z jídlem roste možná trochu i chut.

    Jak dětičky na pískovišti.. ale ohánět se tím že "pokud nebude legálně na stýmu" B ude to i jinak! třeba ilegálně v mezích je poněkud trapné🤮😐

    • Derp_1337

      Vývojář by měl mít hlavní slovo? Proč? Tam jde o to, že vývojáři podepsali smlouvu za X miliónů v které se říká, že vydavatel si s hrou může na Steamu dělat, co chce. Kluci z Frogwares si nejdřív vzali milióny a teď si najednou stěžují na podmínky. I soud dal za pravdu vydavateli.


      Navíc je tady ten důležitý fakt, že to není první problém, kteří vývojáři Frogwares mají se svým vydavatelem. Oni si veřejně stěžovali i na předchozího vydavatele. To už je dost podezřelé a řekl bych, že problém bude spíš na straně Frogwares.

      • Jack1947

        To je yase trochu pravda neměli by si moc stěžovat když se vzdali, nicméně šlo by to vyřešit i civilizovaněji.

      • ALHAZRED

        Sapkowsky taky prodal autorsky prava na hru za par šlupek a pak se s vyvojarema soudil o miliony, když videl jaky maj zisky a uspěl...proooč :-D

        A taky tady pulka lidi žvanila že je v pravu, ptž Sapkowsky je buh...

        Vydavatel nejdriv rika že vyvojari nemaj narok na prodeje se steamu, pak že je budou dostavat, vyvojari rikaj že jim vydavatel dluži prachy, vydavatel rika, že jim už všechno vyplatili...nechme to na soudce pravniky a dokazovani, ja mam plny zuby polopravd co se všude piše, a kua o všem, človek si už jednoduše nemuže o ničem udelat zdravy nazor...!!

        • 0011

          Vážně? Nikdo netvrdil že Sapkowski je bůh a v právu byl proto, protože situace, kdy nabyvatel práv získá nepoměrně vyšší zisky a tím vzniká nárok autora na část těchto zisků je ošetřena v polské legislativě, jinými slovy protooo 😉 Co se týče frogwares neznám ukrajinské autorské právo, jestli to mají ošetřené podobně, ale pokud ne, v tomhle případě opravdu budou muset rozhodnout soudy a bude záležet co bylo ve smlouvě napsané, narozdíl od polské situace, kde tím, že byla práva prodána za pevnou cenu zřejmě neměli ani v dodatcích ošetřené případné doplatky autorovi předlohy, jinými slovy pokud by se to dostalo k soudu tak by mohl celou smlouvu zrušit a to by pro CDPR byl takový průšvih, že radši mimosoudně zaplatili a ještě se s ním dohodli na nové navazující smlouvě.

          • ALHAZRED

            Ne e Sapkowski byl v pravu proto, protože to řekla jeho manželka tvl LoL

            ja si od Honzi koupim motorovku za sto babek, ale až Honza zjisti že s ni vydelavam  litr měsične, bude ode mne škemrat dalši prachy za tu motorovku, ja nevim kto je tady za blba asi CDProjekt...jooo nebo polsky pravo😂 konec diskuuuse

        • febrik

          Zlatý slova 👍

  • ALHAZRED

    Tak ješte vydejte članek, co na to tvrdi Frogwares a bude to komplet 😂

    podle me vyhraje ten, kto ma vic penez na pravniky...

    • Derp_1337

      Soud už jednou dal za pravdu vydavateli. Kluci z Frogwares nejdřív podepsali určitou smlouvu a vzali si X miliónů. Ale teď už jim to není dost dobrý, změnili názor a začali si veřejně stěžovat.


      Navíc to není první vydavatel s kterým Frogwares má problém. Oni si stěžovali i na předchozího vydavatele. To už je podezřelé a řekl bych, že problém bude spíš na straně vývojářů a jejich nereálných představ.

      • ALHAZRED

        Teda ješte že ty nejseš žadnej soudce😂

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit