Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Hezké ale otázka je jestli bude v dnešní době o podobné věci ještě zájem, obávám se že to bude už horší.

  • Tak teď jenom hlavně nevymýšlet nějaké pí*oviny, zůstat věrný předloze v nějakém pěkně slušivém moderním kabátku a budu nadšený! Jedna ze sériích na kterých jsem vyrost a podobných her je teď jak šafránu. A Shadow Tactics ukázalo, že podobná hra může uspět.

  • Johnny

    nevím, jejich hry nic moc až na pár vyjimek... nedělám si přiliš velké naděje

  • Marines
    No, byl bych spokojen i jen s tím, kdyby opravdu upravili staré Commandos na nové systémy /win 10 třeba/. Jejich hry měli svoje kouzlo a i když, už jsem je koupil dvakrát, koupil bych je aktualizované i potřetí. Stará láska prostě nerezne...
  • triptich

    nerobím si zbytočné nádeje, ale tak pokračovanie commandos v štýle prvého a druhého dielu, prípadne v smere, aký nastolili blades of shogun... to by som riskol aj predobjednávku.

  • DeathFish

    Ježiš ano!! Konečně se snad něco bude dít. Pyro Studios poslední dobou vytvářeli pod někým (nevím kým teď) jen mobilní hry... úplně je udusili.. A když jsem jim minulý nebo předminulý rok psal, říkali, že zrovna vydali update do Commandos 2, který by měl řešit problémy originální verze a současně by měla hra jet na nových systémech.

    Opak byl ale pravdou a to co se píše v článku je jen domněnka (to že by měly běžet bez problému¨). Už dlouhou dobu spousta lidí hlásí na fórech Steamu, že nová (ani stará verze) na Win 10 ani na Win 7 nejedou a Pyros to neřešili a ignorovali. Klidně se podívejte sami - ZDE

    A do dnes tam je otravný bug, kdy při coop kampani se někdy stane, že se hra hráčům desynchronizuje a pak každý vidí, že ten druhý dělá něco úplně jiného. Klidně i u jednoho hráče postava zemře a u druhého stále žije a je na úplně jiném místě.

    Takže doufám, že se tímto opravdu Pyros vzchopí, vstanou z mrtvých, vypucují své staré hry a začnou zase vydávat nové. Ať už v zavedených sériích nebo úplně nové 🙂 Držím palce a nepřestávám věřit!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit