Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kdyby jste místo těch článku už vyhlasily jak to konečně dopadlo,kdo vyhral neříkejte že je to problem ????
    • sleepless
      Vylosovat z toho množství pár vítězů rozhodně není práce na 5 minut, proto mírné zdržení a omluva za něj.
      • Ok v pohod chápu že jo ale stejnak mě to přišlo nějak dílc jinač sorry
  • sranda by byla, kdyby výherci PS3 verze měli jen Xbox a naopak
    • Četl sis vůbec ten shluk písmenek kolem obrázku?:)
      • Tak beru zpět, už to tam neni *1* Ale účastníci specifikovali jakou verzi by chtěli.
  • by som sa hanbil nosit hentake tricko. a hrat hentaku sr*ckovu hru uz duplom.
    • Raziel_cz
      Nikdo tě nenutí soutěžit, ani to hrát. Že nepoznáš dobrou hru - tvoje chyba.
    • a to pockej jak budou vypadat ty kondomy, by se mozna hanbil i skalni fanousek *1*
  • Zatím mi nic nedorazilo, je to už přes týden :-(
  • dost by mě štvalo, kdybych se zúčastnil, byl čtvrtý a vyhrál hru na X360, když mám doma PS3. A nebo bych vyhrál hru na PS3 a byl z těch, co mají X360... "Tento způsob soutěže, zdá se mi poněkud nešťastným"
    • mozna ze to neni zas tak horke prece jenom v clanku je napsano at nezapomenes napsat i preferovanou platformu coz bud plati jen pro vyherce prvniho mista nebo i pro zbytek
      • stačí napsat ps3/x360/pc a nebo jenom, že se vyhraje hra, bez udání platformy, nemyslíš?
  • dnes v noci to chci vidět máte na to 40 min a bude sobota
  • Tak co? :D kdy se bude losovat, nebo jak to vlastně bude probíhat :D
    • taky jsem zvědav jak to všecko dopadlo no :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit