Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Corvus
    Nevíte, zda Sleepless již tahal toho čtvrtého výherce, jak bylo řečeno v podcastu # 85?
  • vyhercum, uprimnou soustrast
  • Já o možnosti záměny 2013 a 2014 věděl už když jsem psal odpověď na otázky. Na wikipedii bylo napsáno že hra začíná v roce 2013 hned po skončení předešlé hry, ale zároveň je uvedeno že na všech oficiálních materiálech Ubisoftu se píše 2014. Stejně tak i v recenzi zde na games.cz se píše 2014. Proto jsem uvedl 2014 ve své odpovědi.

Redakce Games měla proto obě dve odpovědi považovat za správné protože je v tom zmatek. Nakonec 2013 a 2014 není to samé jakoby někdo napsal 1942.

Proto považuju uvedení roku 2013 jako jedinou správnou odpověď od redakce nefér a ovlivní to moje rozhodování nad podpoření Games.cz mými penězi.
    • Nebo by měli losovat jen mezi lidmi s odpovědí 2013 - 2014
  • sleepless
    Řešení je jednoduché. Ještě jednou prověřím a pokud byla odpověď na poslední otázku opravdu špatně, tak z těch, co odpovídali 2014, vyžrebuju jednoho dodatečnýho výherce dodatečný kopie.
    • Tohle řešení mi zrovna nepřijde fér, za špatnou odpověď 3ks a za správnou odpověď 1ks?? Teda lepší než drátem do oka, ale spíš bych těm špatným odpovědím dal nějakou cenu útěchy, ale ne hlavní výhry za správné odpovědi.
    • Corvus
      Takové řešení se mi líbí tak na polovic. Vůči lidem, co si dali práci a našli skutečně správnou odpověď to není podle mého názoru fér. Ale alespoň nějaká "satisfakce" (to je pozitivum).
    • No nevím, jestli je to tak jednoduché. Ti, co odpovídali špatně, pak mají větší šanci na výhru než ti, co odpovídali správně... Každopádně lepší než drátem do oka, že :)
    • to je skvely napad, ale ješte bych proveril jestli vyherce se tady v diskuzi nevyjadroval hanlive o tehle hre a pak bych mu to ale neposlal a losoval znova.
  • jindra.veliky
    Tak kdy se k tomu vyjadri redakce? *4*
    • no_matter
      asi až bude z kalendáře svítit 2014...
  • rok 2014 uvádíte i ve videorecenzi (btw nesoutěžil jsem)
  • Se divim, ze tenhle konzoloidni paskvil nekoho zajima
  • super ani jsem nevedel že nejaka soutež je omg. co to takhle vyhlasit verejne?
  • Tady je ale naramne zle!

Vzdyt je to jen soutez a pointou vyhry je bejt vylosovanej (jako v kazdym, vyherce losujicim typu souteze), protoze odpovedi nikdo nevi, kazdej je googli. A kdo ne a ma to v hlave, ten by se mel zamyslet, jestli by tu hlavu nemel vyplnit radeji necim jinym. Takze nuance spravnosti odpovedi bych neresil. Rozruseni a rozohneni jste jen z toho vedra, tak si dejte studenej drink a naladu zase zpatky do polohy "pohoda" ,)
    • no_matter
      tak to se do další soutěže určo přihlásím taky, když vpodstatě stačí poslat jen adresu kam zaslat výhru, když mě teda vylosují *1* ...
    • Jazz
      Že tys "vyhrál" chlapče ? *1* *1*
      • Ne, ne, ale myslim, ze do role vyherce a jeho pocitoveho rozpolozeni jsem se prevtelil verohodne. Ne kazdemu to docvaklo :)
        • Nepřevtělil to mi věř
    • Vzdyt je to jen soutez a pointou vyhry je bejt vylosovanej

Vždyť jsme být vylosovaní ani nemohli, protože jsme odpověděli správně.. (ó jaká to ironie) *1*
  • Třetí otázka je blbě, 2013 byl Ghost Recon Advanced Warfighter 1, dvojka se odehrává rok poté tedy v roce 2014.
    • Schválně jsem tehdy tu hru instaloval, protože wiki mě mátla. Na UBI.com je 2014 a hra tomu odpovídá. Tohle je na různých webech snad už 20tá soutěž, kde byla jako správná odpověď označena špatná možnost. Když ty otázky dělá nějaké PR oddělení firmy, která ceny věnovala, tak se tomu ani nejde divit.
      • sleepless
        Otázky logicky nedělá žádné PR oddělení. Soutěž je jen, pro nás docela jednoduchý, formát, jak mezi čtenáře rozdistribuovat hry, které pro soutěž obdržíme. Jiný důvod, proč soutěže dělat, není. My z toho nic nemáme, je to jen otrava s posíláním :) A nechávat si hry nechceme. Každopádně, kde se ve hře píše, že je to rok 2014? Pokud možno, tak prosím konkrétně. Chci se jen dobrat definitivní odpovědi. Teď jsem odehrál první dvě mise a žádný rok tam bohužel uveden není a soudě dle znění to může být 2013 (hned po událostech z jedničky) i 2014 (rok po událostech z jedničky). Díky!
        • Ještě tedy jedno malé rýpnutí. Odkud jste čerpali? Pokud není něco "rock solid", tak to radši vynechám/nahradím.
        • Soutěže s nesmyslnými či špatnými odpověďmi dělá často ASUS a je za to zodpovědné PR oddělení (aspoň mi tak odpověděli). Objevují se na PCT, EHW apod. A dalších by se našla spousta. Předpokládal jsem tedy, že jako v mnoha jiných případech jsou otázky a odpovědi od "sponzora" (Playmana).

Sorry, nějak jsem na to tady zapomněl. Např. podle věku vojáků.
      • Corvus
        Za poslední měsíc jsem se účastnila cirka 20 soutěží a nevěřili byste, kolik webů má vyloženě odpovědi špatně... škoda.
    • Jsem zvědavý, zda redakce uzná chybu a přelosuje výherce.
      • Mělo by se losovat znova, vzhledem k tomu, že rok 2013 je doopravdy špatná odpověď. Stačí si zjistit něco o "příběhu" GR. A v roce 2013 se doopravdy odehrává pouze první díl GRAW a nikoliv druhý.
        • Stormangels
          TO sice jo ale akorát tim nase.eš výherce :-)
          • No a? Holt smůla, mají špatné odpovědi, tak je to jejich chyba :). Takhle zase naserou všechny co měli dobře rok 2014. Nevím jak ty, ale raději nas*at co to měli špatně, než ty co to měli dobře *3*, hlavně by to bylo celkem spravedlivější.
            • Stormangels
              Dit jo ad se losuje znova to jo já neříkám že ne :-)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit