Přejít na výpis diskuzí
Vyhlášení soutěže o hry, figurky a trika AC: Revelations
5.12.2011 | Petr Poláček
50 příspěvků
-
Cenu za vytrvalost? JÁ VÁS MILUJU!!! DĚKUJU! *14* *14* *14*
-
-
Josefina??? Tvoji rodice jsou padli na hlavu. neexistuje horsi jmeno.
-
-
Jo, ale učitelé ve škole si mě pamatujou jako první :P
-
-
Teď nevím, jestli to je plus nebo mínus *1*
-
-
-
takze ses josefina :PPP. tak mas pekny darek k vanocum ne?
-
-
Jo :) Letošní Vánoce budou vyloženě přeassasinované :)
-
-
tak mi zacina vrtat hlavou, takova blbost. nikdy jsem nad tim nepremyslel. jak se rika normalne josefinam? takhle ti doma nerikaji ne? josefka? nebo dokonce pepinda? a to myslim vazne.
-
-
Pip*na.. dokonale vystihující. *16*
-
-
Nick odpovídá tomu, co tady píšeš.
-
Pic*s zase dokonale vystihuje tebe.
-
Nezáviď mi ten bezva plakáteček, tričíčko a odznáčeček :P
-
-
No.. Tohle je upřímně i pro mě oříšek, na tohle se mě ptá dost lidí. Strašně se mi kvůli tomu jménu smáli, měla jsem docela midráky, ale teď ho mam strašně ráda. Doma mi říkaj "umyj nádobí" :D Lidi ve škole, se kterými se bavím, mi říkají povětšinou Pepčo - to upřímně moc nemusim, ale co jiného. Nejradši mam "Pepi", ale to je zas moc osobní. Ale nejhezčí, ale méně osobní je pro mě varianta "Josefínka". Ještě že s člověkem, se kterým mluvím nejčastěji mi neříká jménem :D
-
-
Setkala jsem se s někým, kdo i Pepu oslovoval "Sefi".. to už je zvláštní :D Nebo taky.. http://www.postavy.cz/foto/fifinka-foto.jpg
-
Vždycky jsem oslovoval Fíno. :)
-
aha, takze takhle dlouhy a narocny na vysloveni? ok, dik za vysvetleni
a "umyj nadobi"? asi mam pro tebe novy, specialni pozdrav v chatu v podcastu :). -
Jednu Josefínu znám a nechává si říkat Pepino... Ovšem ona je ten typ kterýmu všechny ty asociace a zkomolení atd nevadí, naopak si to užívá... :-)
Jinak gratuluju k "vítězství"... První skutečný důkaz, že trpělivost přináší růže :D
-
-
-
-
-
-
zase jsem nevyhrál *10* *10* -
Tak už nás nenapínejte, pánové! *3*
-
Hahaaaa :oD já mám brk, odznáček, "ochranu" na klíček s LEDkou a cool postery...zdarma :o) z Assassin's Creed Tour 2011 (v Brně) *1* *1* *1*
-
-
Tos tady neměl psát, AmyLee.Anderson z toho bude na prášky! *15*
-
-
No už se jdu řezat. Mě stačí co budu mít k základní hře - triko a plakát. Doufam, že alespoň tady něco vyhraju :)
-
-
Takže ta soutěž (soutěže), co jsi to chtěla vyhrát (tričko...?), to ještě nebylo vyhlášené?
-
-
Na Fight Clubu jsem nic nevyhrála, teď čekam na konzoloidní soutěž a budu posílat tuhle :D
-
-
Šťastná náhoda tedy (doufejme v to...) - já na ně však nevěřím, jen na poctivě vydobyté statky... *4*
-
Trol: Já v podcastu vyhrál už třikrát a posílám odpovědi jen, když se soutěží o nějakou hru na X360, která mě zajímá.
-
Mě je jedno, jestli tomu věřim nebo ne...stačí, že si to strašně moc přeju :D (Ty figurky *14*)
-
Já na tyhlety výhry nikdy nevěřil - co si člověk nekoupí (nebo nestáhne), to nemá. *3*
-
-
-
Já si plánuju vytvořit kostým :o)
http://www.fategate.com/res/img/items/sque08-asc20-ezio_07.jpg
Komplet vlastoručně *14*
-
-
počkáme, jak bude reagovat *1* *1*
-
-
-
kde jsou ty výsledky *10* *10*
-
Děkuji moc první cena !! :D Konečně sem vyhrál a přeju stejně štěstí ostatním jako já :)) věřte že sem smolař jak brno ale aspoň jednou se povedlo :)
-
-
Užij si cenu v radosti! Sam jsem v zivote vyhral akorat 2 hry a tento Assasin (i kdyz jsem soutezil) moc nelakal. Spise bych uvital SKYRIM, pripadne Razer Mambu 4G :-)
-
-
škoda že jsem nevyhrál *13* , snad příště a přeju tedy všem výhercům aby si ty ceny řádně užili
-
A co ta minulá soutěž (na téma historickéh článku ACR), jak to dopadlo? *16*
-
-
aha už jsem to našel.. nějaký valenta vyhrál, to já nejsem *5*
-
-
Ajo to už taky vyhlásili.... Sakra :(
-
-
ty nejses josefina?! :DDDDDDD
-