Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Core
    Paráda, soutěž!!!
  • hmmm to je něaká obyč mikina. Nevěděl by někdo kde se da sehnat ta ofiko Ezio Hoodie Advert??
  • Dnes je v Brně ve Velkým Špalku sraz Assassin Creed fanoušků a budou se rozdávat dárečky apod. blbosti a bude soutěz o nejlepší kostým...

PS: nikdo se nesnažte, kamoš to vyhraje!! *1*
  • Budou u oné soutěže o onu PC verzi taky ty přídavky (mikino/brk/kdovíco..)?
  • Jazz
    A co takhle se projít na tu AC "párty" a získat tu mikinu doopravdy ?
    Tady je šance 1:100000000000000
    • posila
      O jake AC party je rec?
      • Core
        Zde najdeš info: http://www.playman.cz/clanky/ac-tour-2011.html
    • Amylee.Anderson
      Myslim, že je větší šance, že vyhraju tu mikinu tady, než že kvůli ní pojedu ze severních Čech do Brna :D
    • šance jedna ku sto bilionům?
      • Jazz
        Ještě víc *1*
    • Core
      Mňo, tak z Jablonce n/N do Brna je to krapet z ruky (cirka 305 km) a pochybuji, že bych se kvůli mikině takhle na rychlo vydal až na druhej konec republiky... Čili volím soutěž.
      • Jazz
        Tak není to jen v Brně, že jo *3*
  • Jak vidím, tak ty bany dneska lítají jako o závod *15* No, já doufám, že tu mikinu vyhraje AmyLee.Anderson, když si ji tak přála... *3*
    • Amylee.Anderson
      Och, děkuji ti, dobrý trolle :D
    • Co takhle Skyrim tričko ?
      • Core
        + hra *1*
    • Core
      Při vší úctě k něžnému pohlaví (tedy pokud AmyLee.Anderson není 120 kg kamioňák z Bučovic *1* ), já bych si tu mikinu také moc přál. Pro přítulku k Vánocům, takže Amy nepřeju nic! *1*
  • CRYPT
    Ackoliv jsem hral vsechny dily assasina, preci jen ta hra mne nejak extra nechytla a ty tazky jsou primo masakr pro me :-)) Ale ja si na ne najdu odpovedi
  • Proč potřebujete znát v emailu přesnou adresu každého soutěžícího? Sběr dat do databáze reklamní agentury pod záminkou soutěže?
    • sleepless
      Abychom vedeli, kam ty ceny poslat. Nemame cas pak zpetne obesilat lidi a prosit je o adresu.
    • RakeW
      Řekl bych, že je to jednoduchá ochrana proti několikanásobným odpovědím od jednoho člověka.
  • Škoda že je na tej mikine UBISOFT logo.
  • spravné odpovědi byli podle "článku"???

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit