Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Prosím redaktory aby u příští jakykolik souteze vypnuly diskuzi děkuji.
    • Core
      Pod to se podepisuji!
  • proč píšete o tři originálky? nebo normálně rozdáváte kradené hry?
    • sleepless
      Píšeme to, protože chceme, aneb účelem titulku je upoutat. Navíc ten titulek nemá vylučovací význam, takže tu máme další případ pro pana Freuda :)
    • +1
    • dobrej dotaz *1*
  • Pokud bychom sli do detailu, nepta se na odpoved , i kdyz to tak asi myslel, ale jestli to nekdo vi, otazka zjistovaci :D. Konec logiky.
    • Melo byt dule
  • C) Který videoherní vydavatel měl původně vydávat první The Darkness hru z roku 2007?

Buď je to tak šalamounsky napsaný, nebo se při vývoji jedničky změnil vydavatel z nějakého na 2k a vy chete vědět, z jakého?
    • ok, tak tedy... who is supposed to know that? Asi nastartuju way back machine na wiki :D.
      • kdo by to měl vědět? asi hodně lidí co sledovali hru před vydáním, mimoto to bude asi někde napsaný
      • tak ne :DD, bezradný
        • Na wiki se to da najit, ale ne v clanku primo o hre, doufam ze sem napovedel :)
    • si blbej? je to naprosti jasně napsaný. přečti si to znova, chtěj vědět kdo měl puvodní darkness vydávat
  • no jo už je to tady, tahle sr@čka se neprodává podle přestav tak je potřeba dělat soutěže :D
    • Core
      Jdi tam, kam slunko nesvítí... *5*
  • Majesco Entertainment has sold two of its high profile projects -- Ghost Rider and The Darkness -- to another publisher, netting $8 million dollars during an financially rocky period for the company.
    • dik :)
    • nelzi :P
    • Core
      Demence? Rozhodně.
  • ja uplne zapomel soutezit :(
  • Jej, uplne jsem zapomel se podivat na vyhlaseni souteze a dnes mne po prijezdu ze skoly prekvapila originalka na skole. Timto moc dekuji za vyhru :)
  • Jazz
    Lol, to jste vážně, tak blbý ?
    C) mi trvalo vygooglovat maximálně, tak minutu.... *7*
    • Core
      PŘESNĚ! Mě asi 34,9 vteřiny a to jsem neopustil ani tyto stránky... Bože, bože...
      • Jediní blbci tady,, jste vy dva!!..xDDDD *2* *2* *15* *15* *1* *1*
  • To C) teda nevím :-(

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit