Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Gratuluji. Odpovědi jsem měl všechny správně, škoda že jsem nevyhrál :( Dost bych to EA usnadnil, mám už totiž sbaleno *1*
  • božínku no ty ses rodičům nepovedl:) výherkyni přeju pěknou dovolenou
  • Ale ubožáčku co se ti stalo? Vzali ti kyblíček s lopatičkou?
  • Vitnemci aspoň nekradou(možná tak psi*1* ) a neberou dávky jako naši milovaní spoluobčané z Chánova a jinejch mist.
    Mě Vietnamci vůbec nevadí. *2*
  • Tak si to tam užij *3* Nepij rejžové víno.Chutná jako benzín *1* *2*
  • Tak gratuluju, přeju šťastnej let.
  • TO vím že si někde opsal já to totiž znám xD
  • Egypt a okolní arabské země na tom jsou s hygienou hodně bídně. V Thajsku pokud chodíš na jídlo, tam kde se stravuje víc lidí, tak se ti nikdy nic nestane. Nebo alespoň mě za měsíc nic nebylo. *3*
  • a ted tu o snehurce jo? :-D
  • Nezávidím,do Vietnamu bych určitě neletěl,protože vietnamce nesnáším ani tu havěť co do ČR nepatří.Nejradši bych je postřílel a byl by klid.
  • Pravej_PipMan
    a co hygiena? Slyšel jsem (nikdy jsem tak daleko na východ nebyl), že tam jsou dost na štíru a nedoporučuje se nakupovat na ulici. To koneckonců platí i v Egyptě, kde se polovina rodiny pos... z nějakejch laskomin *3*
  • Gratuluji *4*
  • zavist je svine co? :-D
  • Tak přeji hnusný let a ať tam chcípneš.
  • ahola
    Lenka Liptáková ? .. to jsem já *1* *3*
  • Minulý rok jsem byl "kousek" od Vietnamu, konkrétně v Thajsku. Největší výdaj na cestu je letenka (cca. 75% dovolené) vše ostatní koupiš za takové ceny, za které by se ti u nás každý vysmál. (Samozřejmě v turistických letovistích máš ceny podobné jako v Evropě.) Např. ubytování na den se sociálkou za 3$ (ano, skutečně si nevymýšlím). Jídla za 20% českých cen atd. Nevím jestli si jídlo, bydlení atd obstaráváš sám nebo ne, ale pokud ne, tak by jsi viděl, jak ti taková dovolená s uhrazenou letenkou příjde vhod a krásně si odpočineš od všech starostí a české zimy. A pokud jde o kulturu, tak mě rozhodně nezajímají vietnamské továrny, fabriky a přelidněné trhy, ale starověké chrámy, nádherná zelená příroda, život lidí v jejich horských osadách a v neposlední řadě také moře a nádherné zátoky. *4*
  • Minulý rok jsem byl "kousek" od Vietnamu, konkrétně v Thajsku. Největší výdaj na cestu je letenka (cca. 75% dovolené) vše ostatní koupiš za takové ceny, za které by se ti u nás každý vysmál. (Samozřejmě v turistických letovistích máš ceny podobné jako v Evropě.) Např. ubytování na den se sociálkou za 3$ (ano, skutečně si nevymýšlím). Jídla za 20% českých cen atd. Nevím jestli si jídlo, bydlení atd obstaráváš sám nebo ne, ale pokud ne, tak by jsi viděl, jak ti taková dovolená s uhrazenou letenkou příjde vhod a krásně si odpočineš od všech starostí a české zimy. A pokud jde o kulturu, tak mě rozhodně nezajímají vietnamské továrny, fabriky a přelidněné trhy, ale starověké chrámy, nádherná zelená příroda, život lidí v jejich horských osadách a v neposlední řadě také moře a nádherné zátoky. *4*
  • Urug
    Ti to vysvetlim: 400kč už jsem dal vo vanocich za BC2, čili nekradu. Kromě toho letenka zadáčo != hezká dovolená. Někde musíš spát, něco musíš jíst a pravděpodobně nepojedeš sám... . A jestli si mám vybrat jestli ty kurv* šikmooké střílet nebo studovat jejich bohatou kulturu (ráno na rejžoví pole a večer vokrádat turisty), která se dá mimochodem s přehledem studovat v každém druhém obchodu s textilem u nás v ČR, pak číslo jedna je pro mě jasná volba.
  • ale si tupy
  • Děkuji za krásnou soutěž. Hlavní cena opravdu stojí zato, účastnit se této soutěže. Jednou jsem již vyhrál hru Fable, ale tohle je něco zcela jiného. Tak snad se na mě usměje štěstí ješte jednou. *3*
    Ps: Ten, kdo píše: "Jezisi co v Hnoji, ja chci hru!", tak tomu opravdu nerozumím, protože konkrétně tuto hru si může každý pořídit již za 339,- (ale kdo vám dá možnost zdarma se podívat na opačný kus světa a poznat krajinu a kulturu tohoto státu na vlastní oči a porovnat ji s těmito hrami!? *7* )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit