Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • uvidime v januari ked vydaju prehlasenie.ale bolo by skoda prist o taku hru.hadam sa jej dockame,ze uz im nepride do toho nic zleho.stalker forever
  • GSC twitter: The Stalker team continues work on the project and hopefully everything will turn out well. Good Hunting Stalkers!
  • Tak toto nasere..Moja favorit Game, 1 PC som pritom zavaril. 2 PC som kupoval kvoli Stalker COP....kokos ako som sa tesil...Bethesda alebo Ubisoft by sa mohli toho chytit...len nie EA Games....
  • Já chci 3DO *8* ,
  • Bohužel se toho podle mě chytne nějaká velká herní firma(activison,ea..) totálně to sprasí a udělaj z toho multiplatformovou hru *13*
    • Ja jen doufam,ze k tomu nedojde.To at radsi uz nikdy zadny stalker nevyjde.
    • Třeba Bethesda .... což by po Falloutu byl už druhý jaderný zářez na pažbě
  • s*ru na to kupuju si protiradijační oblek a na protest spím na zahradě *16*
    • obracenyKybl
      Nerozdávala se náhodou k nějaké verzi STALKERa (nebo v soutěži) plynová maska nebo nějaký atombordel? *4*
  • To chce tejden smutku :(
  • Hory85
    Hoši klid Stalker 2 bude, když už vyšel Duke tak musí vyjít cokoliv! *1* Otázka už je jen kdy to asi tak bude... *7*
    • A taky jak dopadl ze.Radsi zadny stalker,nez stalker z rukou ea,acitivion,ubi a dalsi.
  • Tak to je v análu. Sledovat nové tituly pro mě ztrácí význam, když jsou to všechno porty a přehipované script copy bullshitoviny bez špetky nápadu, rozumu a hlavně hrdosti. Co se stalo s hodnotou převést něco ze své fantazie do reality?! Udělat svůj sen zkutečností je ten nejobdivuhodnější čin, který můžete ve svém životě spáchat. Je to cíl je to účel je to smysl je to podstata našeho já. A tohle má nahradit hajzlpapír???? WTF. Neexistuje způsob, jakým bych vyjádřil tu absolutní absurdnost.
  • Dufam ze sa ked tak vacsina GSC vyvojarov zjednoti a zalozi nove studio, pricom budu pokracovat na vyvoji STALKERa 2 alebo na nejakom jeho duchovnom nastupcovi.

    Nechapem naco to chcelo vedenie GSC zbytocne pchat na konzoly. Uprimne kto by si taku hru na konzole kupil? Myslia si ze je pre amikov lakava predstava postapokaliptickej europy? Ved ti uz davno hraju Fallout 3 a Fallout New Vegas + najnovsie DLCcka. A ak by mali hru zjednodusit a spravit koridorovu tak by to uz nebol STALKER, podla mna je zbytocne snazit sa za kazdu cenu pchat hru na co najviac platforiem. Ved na PC mali dobre predaje.

    Kazde taketo studio ktoremu sa na PC mali aj ked mali predaje slusne by sa malo pozriet na hry ktore vdaka zmene hry pre konzoly stroskotali. Napr Supreme Commander, na PC bol super, na konzole to bol odpad. Cital som ze na PC predal nieco cez 1,5m (aj ked je to stara sprava a moze to byt uz viac), na konzolach podla VGchartz len niekolko desiatok tisic kusov. Chris Taylor si asi povedal ze spravi "drobne" ustupky nech hra moze byt dobre na oboch platformach. Vysledok? Strata PC komunity ktora Supcom 2 prijala velmi biedne (urcite ovela nizsie predaje nez mal Supcom1) a mierny narast predaja na konzole oproti prvej hre na 250k.
    Vyplatilo sa mu to? Myslim si ze nie. Dalsi priklad Dragon Age II, hra vyvijana primarne pre PC, ktora nejakym zazrakom fungovala celkom dobre aj na konzolach. Pacila sa hracom na vsetkych platformach, ale EA si povedalo: "spravime z toho na konzolach hit ako je Call of Duty ! Unleash the awesome buttoooon!!!!" Vysledok bol fail roku, a ovela nizsie predaje oproti prvej hre jak na PC tak "prekvapivo" i na konzolach, pre ktore bola DA dvojka primarne urcena.

    Jednoducho, menit nasilne hru pre nejaku platformu a stratit tak povodnu fanbase sa nevyplaca. Blizzard robi vacsinu hier PC exclusive a nemaju ziadny problem prezit, staci vediet robit kvalitne hry a nie je problem. STALKER 2 by mal byt PC exclusive, nevidim dovod preco zatvarat studio.
    • Blizz je za vodou zemjena diky wow.Kdovi jak by to bylo bez nej.Nesmime zapominat,ze ho vlastni Activision,kterej rejzuje jak na cod,tak wow.
      • GlaDOS
        Activision Blizzardy nevlastní.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit