Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    to já se nových charakterů a úkolů nebojím já si v podtatě nedokáži představil BG: Trilogy bez NPC modů jako je Tyris Flare(jo ta Tyris) nebo Tsujatha, Searileth, Tashia, Kelsey, Keto atd...nebo modu Planar Sphere....
  • miker17
    jo ale taky si zapoměl říct že ten modík ti pak rozdrbal celou hru a ty jsi pak měl level -1 a pak jsi zdechl jednou ranou od krysy....
  • Bojím se necitlivého zásahu do herního světa. Mám na mysli například přidání nových charakterů, s tím spojené nové questy, teď zvýšený level cap. Stačí málo a naruší se tím vyvážená kontinuita originálu. Proto nemám rád třeba modifikace (jako zajímavost proč ne, ale vždy dávám přednost původní hře a původní hratelnosti, tak jak to výrobci zamýšleli).
  • zatim tech vylepseni moc nevidim... nevite bude neco noveho s grafikou, nebo rozlisenim alespon?
  • Pre jednotku aj pre dvojku existoval "level cap override" modík. Nie je to nič nové, skrátka si robia reklamu na niečom, čo už dávno urobil niekto iný.
  • Já taky.
  • Já si to pamatuju *1*
  • Cahir
    Málokdo si pamatuje, že u jedničky byla maximální úroveň 7 (u některých povolání 8), respektive 9/10 i s datáčem...
  • Večer před spaním si dokážu představit hrát maximálně tak Angry Birds a ne dílo rozsahu Baldurs Gate.....to je snad i urážka hry!
  • edit>vymazany

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit