Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tushan
    no jestli to vylepší jak BG 1 tak si to mužou strčit do špic
    jinak BG 2 je super zaležitos *14*
    • Horst_Fuchs
      Spravili vlastně nějak nakonec tu EE nebo je pořád stejně zprasená?
      • Tushan
        nemam páru
  • dohrál jsem asi desetkrát. Pro mě je Baldurs Gate II jedna z nejlepších her co jsem kdy hrál /a že má dlouhou herní pamět/. Vylepšenou verzi si koupím, ale jen pokud bude fakt vylepšená, protože BG2 mám jednou v originál papírové krabici a pak jetě tu Baldurs Gate Sagu na dvou DVD, takže mi to možná už bude stačit. Patch na widescreen si umím stahnout taky.
  • Jedinečná příležitost dohnat herní resty z mládí :)
  • MickeyMutant
    "Hra obsahuje (PC a Mac verze v základu, iOS a Android verze jako DLC) expanzi Throne of Bhaal..."

Špatně. Throne of Bhaal bude v základu i pro iPad a Android. Jen ty čtyři nové postavy budou pro iPad a Android jako DLC*7*
  • Erien
    Vylepšená jako jednička?
  • Ta obtížnost mě vždycky dostávala,rozkládat ty itemy aby každý ze skupiny nezemřel na 2 zásahy pro mě byl vždycky záhul..vždycky jsem se ale k BG vracel.. *4* pro mě neskutečně vyjímečná hra.. *15*
  • BoB.2
    Vypadá to stejně jak si pamatuju, jen postavy nebyly tak malinkatý.
    • Sarlatan
      To bude tím, že jsi to hrál 800*600;)
      • MickeyMutant
        ...nebo se mu zhoršuje zrak.
      • BoB.2
        To asi jo *15*
  • uz skoncil ten betatest jednicky ?
  • Sakra, nějak mě ovanula nostalgie. Asi si to budu muset zahrát znova. Zastesklo se mi po starý partě, ne, že ne.
  • Spousta lidí tvrdí, že zastaralost ovládání je už asi nedonutí zpětně si něco zahrát. Chápu, že některé starší hry nemají moc pohodlný interface, ale musím z osobní zkušenosti říct, že např. Fallout 2 nebo Planescape se ovládá stále skvěle. Nicméně rozumím tomu, když chce někdo udělat vylepšení.

Snad se to BG II podaří lépe, než v případě jedničky.
    • Zayl
      Ten kdo to tvrdí je mentálně postižený.

Ovládání v BG bylo daleko lepší než ty dneší hovadiny, kde jedna klávesa (původně tlačítko na ovladači ofc) dělá pět věcí podle kontextu ...

Stačilo se naučit pár hotkeys a člověk byl za vodou. Pravda, efekty na portrétech šly špatně vidět když jich bylo moc a lootování víc věcí z kontejnerů nebylo ideální. Ale to je tak vše.
    • Horst_Fuchs
      Zastaralost ovládání? Hned jsem si vzpomenul na Stonekeep! *14*

Já bych si ho hrozně rád alespoň jednou dohrál; bohužel nikdo se nemá k tomu udělat remake, a že by ho tahle hra potřebovala jak sůl. Skvělá záležitost, jenže ta hra je z dnešního pohledu tak hardcore, že jsem to ani na druhej pokus nedokázal dohrát, rozhraní musel navrhovat snad totální magor. *15*
      • Stonekeep měl překrásný cover :)
    • Já sem se k Falloutu a BG dostal až někdy kolem roku 2006 a stejně jsou to dnes moje nejoblíbenější herní série.

Tyhle hry mají podle mě i dnes co nabídnout a řeči o zastaralosti beru jen jako lenost učit se herní mechaniky (což u většiny her dnes už není potřeba, protože hry jsou si podobné jak vejce vejci).

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit