Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Můj názor je podobný v případě TR:DE, prostě kdo hrál a na své konzoli minulé generace už to hrát nepotřebuje a kdo ne tak by to přeci nemělo být to co ho naláká na N-Gen konzoli. Nebo ano? dá se to již nazývat stavením počínajicí značky? to nevím já bych měl zatím v Naughty dogs docela důvěru tak snad si ji nepokazí. *4*
  • Dildo_Vagins
    Kdyby radši udělali TLoU 2, ale proč se snažit že ? Když můžu rýžovat peníze ve velkém za minimum práce...
    • Dostat hru maximálně optimalizovanou pro PS3 na PS4 (s úplně jinou architekturou) nebyla ni trochu minimální práce. Proč myslíš, že to vychází po roce? Kromě toho, ND a Sony Computer Entertainment umí na rozdíl od tebe číst trh. Ten je teď vyloženě přeplněn majiteli X360, kteří přešli k PS4 a ti si tu hru koupí. Navíc TLoU má velice silnou multiplayrovou komunitu ze které mnoho lidí (včetně mě) chce hrát tu hru v lepší grafice. Máme totiž v plánu hrát ten multiplayer až do vydání TLoU 2. To bude trvat ještě dost dlouho a primárně kvůli Uncharted 4, ne TLoU Remastered.
      • Dildo_Vagins
        Optimalizace na next-gen konzoli není to samé, jako dělat uplně novou hru. To snad chápeš.

        "ND a Sony Computer Entertainment umí na rozdíl od tebe číst trh"
        Jo jo, na to musí být každý expert...
        Na konec se dostáváme k tomu, že hra bude mít JEN lepší grafiku, multiplayer za moc taky nestojí.

        Kdyby radši opravili AI nepřátel a spolubojovníků.
        http://www.youtube.com/watch?v=8ZYkj0glnqs - naskriptovaná AI, která se z většiny případů takhle vůbec nechová - ukázkový pojeb na hráče, příběh je super ale ta hratelnost a AI je lehký průměr.
        • kennyB
          Proč jsi tam dal video z E3 2012??? K té Al, taky záleží, na jakou obtížnost hraješ.
          • Dildo_Vagins
            Video jsem zde uvedl, protože ukazovalo gameplay z TLoU, AI se tak vůbec nechová a byla naskriptovaná za účelem hypu. Příběh je skvělý a originální, ale gameplay je fakt jen lehkej průměr.

            I na tu nejtěžší obtížnost nepřátelská AI nedokáže zpozorovat tvoje spolubojovníky a vypadá to nehorázně trapně, když se například Elli "plíží" nepřátelům pod nosem.

            Nebo jsem ještě teď nedávno narazil na bug, kdy byl nepřítel vykloněn a mířil na mě, přitom vystřílel asi tak 30 nábojů z 9mm pistole bez nabíjení, seems legit... Kdybych mu nedal hedku, tak by vesele střílel dál.

            Navíc na 2 nejtěžší obtížnosti hra odstraňuje klíčové herní mechanismy, například systém naslouchání, to je jako kdyby mi na nejtěžší obtížnost u Maxe Payna vypnuli bullet time, což je docela fail. Ale i tak jsem to dohrál. A AI stále nic moc.
            • kennyB
              Dildo_Vagins: Děkuji *3*
            • Dildo_Vagins
              Komu to cpeš ? Zase jenom blitky...
              Ó velký HC hráč...Nasouchání JE herní mechanismus, běž si radši zahrát "teamplay" CoD ty chobote...
              Naughty Dogs se nechtěli plácat se stealth, tak jsou tvý společníci "neviditelní" to je celý, ale hard fanboy jako ty to nepochopí a bude tu bránit uplně vše za každou cenu, z takových je mi na blití...

              BTW: KennymuB jsem dal +, protože na rozdíl od tebe má normální názory a vyjadřuje je normálně, zamysli se nad sebou hochu...
            • Neviditelní společníci byl designový záměr. Nepřítel je neviděl, dokud neviděl tebe, protože jinak by opakovaně vznikali otravný situace, kdy jde tvůj stealth plán někam aniž by to byla tvoje vina. Kdyby ta hra fungovala takto, stealth by šel úplně do háje. Snad jenom 1 za celou hry s mi stalo, že by tím vznikla nějaká blbě vypadající situace, kdy nebyly společníci odhalení ani metr od nepřítele. Když jsem se pak díval na youtube, obvykle ta situace vznikla když se hráč pohyboval po lokaci jako reta_d. Jestli ti tohle všechno nedochází, je mi tě skoro až líto (sarc).

              Poprvé jsem hrál hru na hard a listen mode jsem si vypnul dobrovolně. Mnohem lepší atmosféra. To nebyl klíčový herní mechanismus, ale bonus pro lidi, kteří chtěli mít jednoduchou hru s mnohem nudnější atmosférou. Každý je do velké míry zodpovědný za to, jak se u hry baví. Očividně ti to nedochází. Prý jak vypnutí bullet time.
            • kennyB
              Mě se to divný plížení mých spolubojovníků stalo snad jenom dvakrát. A to s tím střílením bez nabíjení jsem nikdy neviděl, pokuď to šlo, tak jsem se je snažil nějak obejít a dostat se jim za záda. Byla to docela sranda, když si mysleli, že jsem pořád v tom ukrytu, kam se dívali a já byl za nima. Ta hra je prostě skvělá a nějaký ty chybky se jí dají odpustit.
        • Multiplayer TLoU je jediný, který hraji pravidelně. Spousta lidí, kteří nemají rádi run and gun hry jako CoD and BF se vyžívají v taktičtějšímu MP zaměřenému na teamplay. Takže asi ti tactics a teamlay moc neříkají, když podle tebe za moc nestojí. MP TLoU je skvělý a oblíbený, takže radši pomlč, jen se ztrapňuješ.

          Bylo by super, kdyby zlepšili AI, každopádně používat demo z E3 2012 je k ničemu, takž smůla a AI byla pořád nadprůměrná.

          A úplně nakonec. Někteří lidi od toho chtějí a čekají prostě jen lepší grafiku. Jestli tě TLoU nebavilo, tak máš prostě jinej vkus, protože ta hra byla stellar a zajímalo by mě, jaké hry tě bavily (určitě tam bude pěkně hipsterských hrůz). Já chci Remastered pro lepší grafiku a vyšší framerate a tím to pro mě končí.
          • Dildo_Vagins
            Teď jsi se ukázal :D

            Neumíš argumentovat, tak zase děláš nadřazenýho, LOL...

            Kup si to ještě 20x, je vidět co máš za priority v životě, HAHAHA :D
          • Dildo_Vagins
            Takže když mě nebaví CoD nebo BF, tak se jen strapňuju a mám mlčet, lol...
            Na E3 ukazovali GAMEPLAY video, takže žádná smůla a AI je kolikrát uplně tupá.
            TLoU mě bavilo, co to tu meleš ?

            Tvůj koment je uplně mimo, jen se snažíš znehodnotit MŮJ názor, což se ti očividně ale vůbec nedaří.

            Takže si to hrál a koupíš si to jen kvůli "lepší" grafice a vyšším fps, no urážet tě tady nebudu, ale snad ti dojde co si o tobě myslím...
            • Co dělám se svými penězmi je moje věc, takže si o tom mysli co chceš. H_vno někde v Ugandě by mě zajímalo víc, než tvůj názor na mě.
  • TheGGG
    mastrpís
  • Asi jsem slepy, ale me prijde, ze to vypada uplne stejne, jako PS3 verze.JInak ale skvela hra.
    • Ukaž mi prosím tě ten link na GAMEPLAY footage. Že nemůžeš? To bude tím, že žádný není a ty nemůžeš vůbec vědět, jak ta hra vypadá. Žes viděl trailer z animací (kde jsou přechny předrenderované) neznamená nic. Ach ti lidi, používejte mozek....
    • Ty nevidíš ten "NEXT GEN" kvôli ktorému si to majú ísť konzoloidné ovečky kúpiť znova ???? To snáď nemyslíš vážne !!! *16*
      • Tak alespoň ty hry kupujuo, že? Jedna jistá platforma to ve většině hráčů ve zvyku nemá a po právu jsou ty porty odfláklejší a opožděné...
      • kennyB
        Já o tom přemýšlím už jen kvůli tomu DLC, které jsem si nekoupil. Neví někdo, jak to bude s uloženejma pozicema z trojky???
      • Kozy
        Jsi imbecil? Tohle je výborná věc pro lidi jako já, kteří ps3 nemají a rádi by si tLoU zahráli
  • A v čom bude vylepšená ? Už to nebude mega úzky koridor s mega blbou AI ? No som zvedavý na ten "next gen" kvôli ktorému sa to oplatí kúpiť druhý krát...Tie "next gen" konzole boli vyrobené kvôli starým hrám ?? Hmm...tak to už hej, to sa už naozaj opatí kúpiť. Pri PS5 to výde znovu a možno to už potiahne aj full HD na 60 fps :))
    • TLoU není koridor. Je tam hodně dost otevřených lokací. A i kdyby tam byl koridor, lineární design levelů umožňuje tvůrcům dávkovat příběh a atmosféru přesně jak uznají za vhodné a na tom není nic špatného. Očividně jsi jeden z těch primitivů, kteří rádi předstírají, jak nejsou jejich názory sofistikované a brilantní. Vytáhni si prosím mozek z pr_ele, než příště něco napíšeš .
      • Dildo_Vagins
        Takže to není koridor a pak připouštíš, že je to koridor, ale že je to vlastně plus. Tvl pravej fanboy wankker v akci... chtělo by to vystrčit si tu tvojí hlavu z prdelle a používat mozek, jestli teda nějakej máš...
  • Intenzita svetla klesa s kvartalem vzdalenosti. Ten screenshot vypada dost komicky.
  • N0isy
    Sice jsem to už hrál na PS3, ale tahle hra si prostě zaslouží druhý průběh na PS4. *14*
  • Jezisi za tak dlouho to uz nevidrzim . At uz to mam doma boze
  • Spíš bych ocenil PC, nebo Xbox 360 verzi. Kvůli jedné hře si PS kupovat nebudu :-)
    • Naughty Dog je bohužel čistě pro Playstation, pokud se nemýlím, takže máme MY, pcčkáři smůlu :) ..I tak jsem si to už zahrál o prázkách na PS3, pač to se prostě musí:)
    • Tak čekej uvidíme jak dlouho ti to vydrží.
    • ringmancz
      čekej dál, nebo spíš navždy
  • ucho
    "Kochat se půjde také vyšším rozlišením modelů postav" - vyšší rozlišení modelů postav znamená co?
    • RezavejTank
      Asi chtěli říct víc trojúhelníčků :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit