Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 20 ojro za mod čo bol nedávno zadara? to je moc, keby to stálo 5 ojro nič nepoviem, ale ono je to ešte aj v early access štádiu, ja si pekne počkám kým to dokončia a potom to kľudne aj za plnú sumu kúpim
    • Veskoslav
      Pokud vím, tak by měla být cena pouze za EA na dodělání. Pak by měl být zdarma.
      • Koľko na tom móde pracujú s rôznymi dlhšími, či kratšími prestávkami? 10 rokov? Doteraz to bolo pre nich hobby a zábavka pre voľné chvíle, prečo zrazu dali na mod takú premrštenú cenovku aby mohli dokončiť xen level? Celé to je podozrivé, na steam fórach som našiel jednu srandovnú vec, kuk http://gyazo.com/96587f2cc9b0d161741c0bcc78bad305
        Takže pevne dúfam, že keď hra bude final build tak bude zadara a prístupná všetkým tak ako to slúbili, aj keď to sľub už aj tak porušili...
        Mimochodom ja som black mesa prešiel rovno dva krát a mal som z toho veľmi dobré pocity, najviac ma ale srala tá optimalizácia , hlavne predposledný level, kde fps klesalo aj pod 20...
      • gabeovi neprošlo prodavani modu tak prišel s novou fintou "mod v early accesu" (ktery tam bude i nekolik let)
  • a pc master race zase place ze musi za nieco aj zaplatit
    • Netroll! *10*
  • Konzolisti maju na vyber HD remastre casto i 3 hier za sumu 30 eur od profi studii...PCckarom predavaju amaterske mody...1:0 opat pre konzoly
    • Ovsem tohle uz davno neni amatersky mod. Kazdopadne ty HD remastery od profi studii jsou naproste tragedie samozrejme, to vi snad kazdej.
    • del0
      Konzolisti toho na PS4 kromě remasterů na výběr moc nemají.

-fixed-
    • sasku
  • Btw ovarova hlava Gabo si berie rovnaky podiel z digitalu ako maju krabicovky #vyvraciam pc vlhke sny a myty&legendy#
    • Veskoslav
      Valve si bere 25-30% to je daný fakt. Bere si to na všem. Od her až po předměty. Ceny stanovuje ten, co hru umisťuje na portál. Naopak je digitální Steam nejlevnější z tria Origin, uPlay, Steam, protože na Originu či uPlay není důvod mít dražší hry o přirážku jako je u Valve, když si mají své vlastní hry na vlastní distribuci. I když pochopím, když to někdo jako ty nepochopí, u tebe nic neobvyklého.
  • Rofl...este raz budem pocut v diskusii od Goča a lebo Veskoslava ze konzolistom predavaju HD remastre :D
    • Veskoslav
      Doporučuji se podívat na rozdíl Black Mesa a HL1....To není jako remaster Tomb Rider či LoU na PS4, který je krapet vylepšený oproti PS3.... *7*
      • ja doporucuji nereagovat na tyhle konzolovy mrzacky
  • Veskoslav
    Já počkám na vydání celé hry. Za 15 euro podpořím. Když se totiž podívám na různé "HD" edice za 25 a více euro, co jsou na Steamu či "speciální" edice, tak ta cena není zase tak vysoká.

Jinak pokud někdo tvrdí, že je to jenom obyčejná předělávka, doporučuji shlédnout: https://www.youtube.com/watch?v=VDL138ZXFIA

Jinak je upravené chování zbraní, AI nepřátel i přátel atd. Spíše doporučuji se podívat přímo na jejich stránky, je to tam rozepsané.
  • V původním modu odmítli donate, že to raději máme dát na "charitu". Vydaná verze Black Mesa je skvělá a jsou k tomu další mody, které přidávají osekané lokace (Uplink, VentMod, Surface Tension a Railway uncut, dokonce i Xen!). Kdo chce CZ dabing, je tu Fenix.
    • C-BEAM
      dělalo se i něco s AI a celkovým vyvážením obtížnosti a zbraní? mně vadila celková nevyváženost hry a špatně nastavená AI. Vojáci mě trefili na půl kilometru druhou ranou a věděli přesně kde jsem i když mě nemohli vidět, jejich reakční časy byly schválně přehnané k míření jim stačila pikosekundy. Vysoká obtížnost mi nevadí ale ne pokud je dosažena touto formou. Originál byl výtečně vybalancovaný, boj s vojáky byl mnohem zábavnější, i jejich hlasy byly lepší. BM je technologicky samozřejmě lepší, úvod hry geniálně zpracovaný ale nebavil mě tak jako originál.
      • Při hraní modu sem měl stejný problém, uvidíme jak to bude tady. Mimochodem co máš proti Mikeeho hlasu ? :-P
        • C-BEAM
          k tomu hlasu, nejlépe to podle mě vystihl koment od jistého Vissova zde: https://www.youtube.com/watch?v=So-RgEt9L20, takže budu jen citovat:

"I much perfer the old HECU sounds from Half-Life over these. To me, it just sounds like the actors were trying too hard to sound intimidating and testoserone-filled, which for me results in the lines sounding like a young teen is trying to be tough on his mic while trying to not be to loud to avoid waking up his parents in the other room. In general I feel like the voice actors for Black Mesa try too hard and overdo it, instead of sticking closely to how the voices spoke and sounded in Half-Life."
          • Že by se tak strašně snažili 2x ? Jelikož Mikeeho voice tam je až se Steam verzí a v modu nebyl
            . Opravdu ti to tak přijde ?
            • C-BEAM
              ano ten voice acting je podle mě strašný.
  • Jack1947
    Zase další rafinovaná gabenovská trachtace, jak se napupkovat na modu. *3*
  • Jsem celkem zmateny, v cem je tedy ta soucasna verze jina nez ten tusim dva tri roky stary mod?
  • MidnighT91
    Ať jdou do hajzlu když za dva roky nejsou schopní ten konec dodělat. Strašně mě nasralo že tam Xen není, říkal jsem si že si to zahraju znova až to dodělaj a teď zjistím že ho tam furt nemaj takže nas***. Radši si zahraju původní hru, za tu nedám dvacet éček a bude celá...
    • Bude to zdarma, jen early access je placenej, ale pošli je všechny do hajzlu, bitches jedny dělat úžásný zdarma mod a nedovolit si něco dodělat, fakt že jo *****!!
    • To předělej sám, ty chytráku. Takový kriply mám nejraději.
    • Předělávali to co už jednou dělali, Xen byl v HL1 nejslabší část (nejvíc nudná) a je to jen na chvíli, oproti zbytku hry je to nízká priorita. Jen tak mimochodem to má nálepku Early Access :)
      • C-BEAM
        keď som sa dostal do Xenu bolo to práveže veľké oživenie hry a mňa osobne Xen bavil. Tiež v dobe keď sme HL hrali v 90-tych rokoch mám pocit, že Xen bol oblúbený ale prieskumy som nevidel. Mne to príšlo ako výborné zakončenie hry.
        • Veskoslav
          Já se přikláním spíše k tomu, že mi tam neseděl. Nebyl vyloženě špatný, ale kdyby tam bylo něco "jiného" nezlobil bych se.
          • C-BEAM
            v čem neseděl ?, vždyť celá hra směřovala k tomu, že Freeman na místo jako Xen pojede, takže se to dalo očekávat. Pro mě by bylo zklamáním kdyby se to všechno končilo v nějakém betonovém komplexu na Zemi.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit