Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lipkozzi

    Úprimne. Jediné, čo od vylepšeného Switchu chcem, je aby na ňom bežalo BOTW plynulo v natívnom neupscalovanom fullhd a ideálne s kratšími loading times.

    • owny

      Já v BOTW strávil spoustu hodin na Switchi, ale pokud to budu hrát ještě znovu, tak určitě na PC. Je smutné, že Nintendo oficiálně nenabízí nic lepšího než ta sotva běžící Switch verze, které v některých lokacích dost dochází dech, zatímco je tu hru možné hrát v emulátoru (!) ve 4K, 60FPS a s mody na větší draw distance a lepší grafiku.

    • 0011

      A hrál si Zeldu po tom upgradu firmware, který krátkodobě přetaktuje Switch během loadingu? Není to instantní loading ale od té doby to rozhodně nepovažuju za problém, jasně že rychlejší je vždy lepší, ale radši budu za stabilnější framerate a hlavně rozlišení a to ani ne u Zeldy ale spíš u her jako oba díly Xenoblade Chronicles.

      • lipkozzi

        Ak pozerám správne, nejde ani tak o upgrade firmware, ale patch na hru vo verzii 1.6.0, ktorý prišiel spolu s VR verziou BOTW i podobne i Mario Odyssey. Zeldu som hral chvíľu asi aj s ním, a je možné, že loading time sa zlepšil, ale stále to trvá pridlho, aby človek od nudy nebral do ruky telefón a tým pádom sa strácala celková immersion.

        Zato ale u Maria musím povedať, že zdržanie kvôli loadingu teraz nie je takmer žiadne.

  • owny

    Je otázka, na co by tam to 4K bylo. I kdyby zlepšili výkon, tak určitě ne tolik, aby to zvládlo vykreslovat hry ve 4K. Možná jedině v tom fake 4K pomocí DLSS, což by dávalo smysl, když hardware je od nVidie. Nebo aspoň na sledování Netflixu, ale ten zase Nintendo odmítá mít ve storu 😀.

  • dworkin

    Jestli na televizi nabídne 4K, tak 720p v handheldu je patrně kvůli baterii. Nebo?

    • 0011

      Kvůli akumulátoru určitě, ale nebudeme si nic nalhávat - i kvůli ceně. Tohle je relativně důvěryhodný zdroj, v roce 2015 téměř na 100% trefili podobu Switche, ale mě by spíš zajímalo, co bude uvnitř než displej a jestli to dosáhne stabilních 720p/60fps v handheldu a při DLSS upscalingu aspoň stabilních 30 fps, pak bych do toho určitě šel. Pokud je pravda jenom půlka, tedy revize displeje, zůstanu u svého days one modelu protože hodně hraj v doku.

  • x_ander

    No troufnu zaspekulovat i já. Podle mě žádná výkonnější verze současného Switche nebude. Jak je v článku uvedeno, Switch je tu už 4 roky. To už je až moc dlouhá doba na to, aby po nějakých 4,5 letech vydali výkonnější verzi staré konzole. Navíc Nintendo má už od dob SNESu intervaly k vydání nové konzole cca 5 let. Což už je blízko.

    Zase je fakt, že Switch je pro ně po dlouhé době opravdu úspěšná konzole, takže nespěchají ji hned zaříznout.  Ja to vidím tak, že Nintendo dodrží to, co řeklo (tzn. letos žádné oznámení), zhruba za rok oznámí nějaký Switch 2, prostě novou generaci, která ze Switche bude vycházet a se kterou budou plně kompatibilní hry z prvního Switche. A vyjde to někdy v průběhu 2022.

    • 0011

      Hele sám tenhle názor zastávám taky, na druhou stranu tohle je z důvěryhodného zdroje jak píšu níže a Nintendo si na generace s handheldy nikdy nehrálo a MS i Sony od klasického pojetí generací konzolí taky ustoupilo vydáváním mezigeneračních upgradů a nevěřím tomu, že nebude něco jako PS5 Pro/Xbox Whatever.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit