Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak vymaxovat tridu? to je nejake rpg? proste prijdu sednu a hraju ne? a rozhoduje skill a ne nejaka flinta +10dmg a +10 presnost
    • Čo presne obnáša "mať skill" v hre, ako je BF?
      • tim jsem myslel neco jako uvazovat takticky, pokud mozno hrat timove no a schopnost neco trefit, znat mapu, umet predvidat a tak.
        • Takticky uvažovat je jedna z věcí, co mě na MP střílečkách baví. Není nad to s někým donebes vyj*bat.
  • Jak se říká: Sice to má skvělou grafiku ale to nesvědčí o tom že to bude zábavná hra. *3* A MW 3 je docela pěkný až na to že je to spíš velké DLC za 999 Kč...
    • Teď mě tak napadlo. Fanoušci MW3 májí v tomhle vlastně výhodu. Protože ti, co si to koupí, mají velmi dobrou představu do čeho jdou (hratelnost a asi i grafika), protože podle videí to vypadá jako MW2.

Kdežto fanoušci BF3 nevědí co dostanou. Bude to něco jako BC2,BF2 nebo mix obou, popřípadě mix BC2 a CoD? Nikdo neví, jak se to bude hrát. Může to být propadák nebo ne.

Nechci vyvolat nějakou haters session, tak to berte trochu s nadsázkou.:)
      • No proc by jsme nevedeli co to bude, nahodou vime co budem hrat, jmenuje se to Battlefield 3.
        • Tak trochu doufám, že to myslíš jako vtip.
          I když, je mi to vlastně jedno.

Prostě si poposedni a přečti si můj příspěvek ještě jednou a pořádně.
          • IsimonI
            Možná proto existujou takový stránky na kterejch se dozvíš co od hry máš čekat... - Bude to něco jako BC2,BF2 nebo mix obou, popřípadě mix BC2 a CoD -
            Jak to víš prosimtě?? že by videa a další info??
            Fanoušci MW3 maj výhodu? neřikal bych tomu výhoda když je čeká defakto vylepšená kopie MW2. - poměrně dost těch fanoušků má předobjednáno Battlefield3.. je to prostě lepší investovat podle tebe: ˇdo neznámaˇ než si koupit za 999 defakto - rozšířenou kopii MW2(jsem si, ale vědom závratného a nečekaného vylepšení, modu, perku, singl kamp.atd)
            Nechceš vyvolat nějakou haters session..? - neodpovídej stylem aby si někdo poposednul na židli a četl si znova tvůj příspěvek...
            • -- Možná proto existujou takový stránky na kterejch se dozvíš co od hry máš čekat...--
              Celý příspěvek je o hratelnosti a tu z videí a obrázků prostě nezjistíš.
              Proto píšu, že fanoušci MW3 ,mají v tomhle výhodu, protože to nejspíš nebude žádná extra změna oproti MW2. Nejspíš jsem tam měl dát smajlíka, aby bylo jasný, že to nemyslim vážně, že je to brané s humorem.

- Bude to něco jako BC2,BF2 nebo mix obou, popřípadě mix BC2 a CoD -
              Jak to víš prosimtě?? že by videa a další info?? --
              Za tou mojí větou je otazník, což znamená, že to nevim, jen polemizuju. Ber to tak, že mezi BF2 a BF3 už uběhlo pár let narozdíl od MW3. Tím pádem je tam větší otazník, jak to dopadne.

Napíšu to takto. Ti co mají předobjednáno MW3 mají lepší představu co dostanou (hratelnost), než ti, co mají předobjednaný BF3.:))))))))))))))))))))
    • Damarus
      a to už ted k tomu 20 DLC chystaj ;)
  • Ke hraní multiplayeru mi bude stačit originálka BF3 ?
    • Co jiného?
      • No myslel jsem že ještě zaplatit nějaký herní účet... Tak super díky za odpověď *8*
        • Ne-e, co se týká placení, tak jen hra.
  • A vlastně, co to je za slovo "vymaxovat"....
    • ales.smutny
      Když to je těžké. U MP FPS je prostě ten slang nutný. Streaky, KDR atd... A vymaxovat... titulek se nedá roztahovat věčně a tohle je víceméně ingame slang. Tady prostě doplácíme na tp, že český opis je zbytečně dlouhý a cílová skupina tohle chápe.
      • No, vymaxovat v tomhle případě předpokládám znamená plně odemknout. Jo, to by asi bylo moc dlouhé... "100h stačí na kompletní odemčení třídy v BF3".
        Nicméně to bylo jen takové nevinné rýpnutí ^^ . Nepředpokládám stejnou jazykovou korektnost jako v The Monocle.
    • nevim asi sleng online hráčů??
      • No jo, nebo sling taky. Ale titulky by slangové snad být nemusely, ne...
        • nezabejvej se hovnama prosimte
          • S dovolením se budu zabývat čím chci já, ne podle toho co mi dovolí jakási pochybná entita s nemístným vyjadřováním. ales.smutny mi to vysvětlil dostatečně i do budoucna.
            • prosimtě zavři prdel, přestaň mluvit jak buzík, a běž si studovat slovo "vymaxovat"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit