Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zapoměnli jste, že Dreamfall Chapters se z velké části odehrává v cyberpunkové Praze. Používají tam dokonce občas i česká slova, ale jak to bývá zvykem, pro našince to zní příšerně. *1* "You mean the old "babka" on the boat?" Nebo slova jako "Propast" a "Kavarna" uprostřed anglických vět.
    • Hm, taky jsem si nevšiml, že už je to tu zmíňováno.
  • Jack1947
    Je to jako ve filmech šetří to finance *4*
  • Moc pěkný článek. Pamatuju si, že v Vampire: The Masquerade byla Praha velmi realisticky zpracovaná
    • Na VTMR jsem taky myslel. Praha tam působila jako celkem příjemný prostředí.
  • Oceňuji autory za snahu neudělat z Prahy ruskou provincii. Ostatní věci jsou na fantazii tvůrců hry a musím uznat docela jim to jde od ruky.
  • Pokud si dobře vzpomínám, tak i v rozšířené verzi Hidden and Dangerous byly nějaké mise z Prahy - úkolem bylo myslim zachránit nacistického vědce.
    • Omlouvám se, všiml jsem si až teď, že o tom už byla řeč.
      • To vůbec nevadí, jsem naopak rád, že si na tuhle hru vzpomene víc lidí. *4* Ale mám ti dojem, že pražské mise byly součástí už původní verze a vlastně záchranou toho vědce a odletem ze Kbel hra končila. V Deluxe myslím přibylo Polsko, Ardeny a Řecko. Rozhodně to byla, přes množství bugů, hra s neskutečnou atmosférou. Pocity různých hráčů jsou jistě různé, ale osobně jsem od tý doby snad nehrál nic dalšího, čemu bych sežral druhou světovou i s navijákem.
        • v H&D2 byly také mise z CZ, toším že snad i nádraží v Liptákově z Cimrmana
  • Chybí jeden zajímavý příklad, který se trošku vymyká - Europolis v Dreamfall Chapters je dystopická kyberpunková multikulturní megapole pokrývající střední Evropu, hra se odehrává v pražské části. Odkazy na dnešní Česku jsou ale spíše jen v názvech nebo určitcýh slangových slovech, tamní svět je silně globalizován.
  • Jeste taky chybí Indiana Jones and the emperors tomb *2*
    • Mart9
      To jsem si myslel taky, pak jsem dal v článku ctrl+f a indiana jonese jsem si našel
  • jako v tom článku a někdo to tu zmínil fakt chybí staré simulátory, nevím jestli to bylo F19 nebo F22, ale pamatuju si jak si tak letím k "nám domů" a na Šumavě mě hned vzali radarem a z Bechyně hned startovaly Migy.. dneska jsme díky politickým vlezdokamtisluncenesvítí EU, NATO apod. prakticky v tamkamtisluncenesvítí :) AIC jsme horší než Litva, Slovinsko, Slovensko nebo dokonce i Řecko.. :) Tak těžko na nás může někdo pohlížet jako suverénní silný stát.
  • https://www.youtube.com/watch?v=ow46g5glUIY
    • I cri everitym.
    • lol :D
  • !!!!!! ZA DVA DNY KONEČNĚ PO LETECH VÝVOJE VYCHÁZÍ DEUS EX REVISION !!!!!
    https://www.dx-revision.com/website/

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit