Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947
    Je to jako ve filmech šetří to finance *4*
  • Super článek. Ty hry docela dobře ukazují, co si o nás jinde myslí: vcelku nic. *1* Nejsme prostě tak důležití, jak si kolikrát myslíme. Praha je exotika, pro hry a filmy pořád ještě docela funguje jako komerční tahák, tak to použijem a omáčku kolem slepíme z prvního, co najdem na internetu (dříve v encyklopedii).

Ale když už byla zahrnuta díla tuzemských vývojářů, určitě by se nemělo zapomínat na oba díly Hidden and Dangerous. V prvním dílu mise v centru Prahy, které sice sestávalo z fiktivních ulic, nejspíš kvůli hratelnosti, ale atmosféru vykreslovalo určitě líp než jakákoliv jiná hra. Možná to platí i dodnes. A potom mise na kbelském letišti. No a v druhém dílu série misí z šumné Šumavy.

A vůbec první výskyt našich zemí ve hrách si pamatuju z F-19 Stealth Fighter, tam bylo prakticky celé území Československa coby součás VS, pochopitelně značně zjednodušeně, ale byl to tehdy hodně zvláštní pocit, likvidovat cíle "doma." No ale bylo za to víc bodů než drtit Írán či Libyi, tak co. *1* Dost možná je i starší hra nějakým způsobem zobrazující naše země, ale nevím o ní.
  • jako v tom článku a někdo to tu zmínil fakt chybí staré simulátory, nevím jestli to bylo F19 nebo F22, ale pamatuju si jak si tak letím k "nám domů" a na Šumavě mě hned vzali radarem a z Bechyně hned startovaly Migy.. dneska jsme díky politickým vlezdokamtisluncenesvítí EU, NATO apod. prakticky v tamkamtisluncenesvítí :) AIC jsme horší než Litva, Slovinsko, Slovensko nebo dokonce i Řecko.. :) Tak těžko na nás může někdo pohlížet jako suverénní silný stát.
  • Jeste taky chybí Indiana Jones and the emperors tomb *2*
    • Mart9
      To jsem si myslel taky, pak jsem dal v článku ctrl+f a indiana jonese jsem si našel
  • Kdyby se Metal Gear 4 odehrával v Kolumbii, těžko by se tam jedna postava jmenovala Matka Pluku. Aneb jaká jsou úskalí psaní článků podle wikipedie.
  • No k realizmu v deus ex by mali este pridat sandale a ponozky pre obcanov praglu.
    • a jágr účes *15*
    • Tím myslíš naplaveninu z bývalé federativní republiky, ne? Když jdu po ulicích, 80% nejsou Pražáci, ale pražáci.
    • Magister_Peditum
      Myslíš náplavky ze Slovenska? *15*
      • Kdyby nejakej Slovak myl na hlavaku verejny zachody, popripade tam byl za kasou v trafice, bylo by to hodne realisticky...
  • Nemuzu si pomoct ale to je nechtene docela presne ne?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit