Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • vokr už neexistuje. škoda
  • to: Grifus - díky za názor. Rozhodně máme co zlepšovat, jako každý správný web. Nevím jak moc jsi horlivým čtenářem, či redaktorem jiného webu. Aby si měl takový přehled, pro to označit někoho kvalitním, či nikoliv. Docela by mě zajímal argument nebo nějaká přímá věc, určitě by nám to pomohlo. Díky;)

to: ultraviolence - Jak je napsáno v novince, navázali jsme na původní spolupráci, která mezi Tiscali Games probíhala mnoho let. A vůbec netuším jak souvisí nynější Games.cz a Xzone.cz, kdy stávající prodej her zde zprostředkovává Surtep. Sponzorství Xzone k Vokr.com spočívá hlavně v dávné spolupráci, nyní většinou dávají hry do soutěží pro návštěvníky. Ale nikdo ti nemá za zlé, že situaci nerozumíš.
    • Ok, já ani netvrdím, že tomu rozumím, jen jsem odhadoval (článek jsem nečetl, jen jsem prolétl některé stránky). Xzone bylo na tiscali vždycky dost propagované, tak jsem myslel, že jsou nějak propojení, moje chyba. Každopádně děkuju za objasnění
      • Však vklidu;) od toho je přeci debata;)
    • A co se tyce hlavniho portalu, nevyhovuje mi design, rozlozeni ani barvy co mate... Takovy http://gamefan.cz/ ma pro me stranku mnohem prehlednejsi, typove vhodnejsi pro tento druh webu a celkove se mi proste libi vic. To je muj dojem, jini se mnou nemusi souhlasit. *3*
      • Získat koho na svou stranu? Tady žádné přestupy z jiných webů neprobíhají, neprobíhaly a ani nebudou. Moc mezi své řady jiné weby nepřijímáme, ani moc nejsou takové nabídky. Nevím kde bereš takové dedukce. Máme odlišný styl toho jak to u nás chodí, většina projektů poskytuje jen hosting. My máme web jako jeden celek a poskytujeme celé zázemí pro tvorbu a psaní. Já na konkurenční weby nechodím, mě to nějak nezajímá. Co se týče hlavní stránky, tak ta má 4 roky a je zastaralá po všech stránkách. Asi tři roky ladíme nový web, a pokud vše dobré půjde tak v zimě spatří světlo internetu.
        • Ikdyz rikas, nabidky neprobohaji, nejsou a nevim co, tak se budu znova se budu opakovat - ve vlastnim zajmu by si se snad mel pokusit ziskat kvalitnejsi variantu, nekterych stavajicich fan-site, co zastituje vokr.com, nebo ne?
          Ktere to jsou, to zalezi na navstevnicich vokru, respekite na navstevnicich dotycnych fan-site...

Primo tedy reknu, ze me oblibene fan stranky o Mafii / CoD, jsou uplne jine nez pod vokrem, a dle me i po vsech stranach kvalitnejsi.

Ale coz, ja ti nerikam ani nechci rikat co mas delat, ptal ses na nazor, rekl jsem ho. *3*
          • Však v pohodě. Díky za info;)
          • Mafiagame.cz je serioznější, ne jako "bulvární plátek" mafia.czech-games.net, který musí za každou cenu napsat o každé blbosti. Hlavně jak vycházela mafie 2:)
            • kdo rekl ze to je ma oblibena sfan-site? *5*
    • Nejsem redaktorem zadne fan-site (ikdyz pred par lety tomu bylo jinak, stranka pusobila pod zastitou Hot-Games, ktere davno ztratilo svuj "lesk").
      Ja pouze navstevuji urcite fan-site, ktere v drtive vetsine nespolupracuji s Vokr.com a patri pod konkurenci nebo nemaji zastitu podobneho portalu.
      A jelikoz je povazuji za kvalitativne lepsi, nez prave obdobu, ktere naopak spada pod Vokr, tak sem se jen podivil, proc padla volba na vas, tot cele..
      • Tak kdysi na TG měl výpis HG a pak my. HG jsou již rozdělené nebo jak tomu je, takže jsme jediní přeživší za tu dobu 5-6 let. Určitě máme jiné weby které jsou kvalitativně schopné konkurence a některé ne, stejně tak jak u jiných portálů.
        • A prave to by mel byt tvuj cil ziskat ty nejlepsi na svoji stranu, nebo se mylim?
  • Nevim proc padla zrovna volba na vokr.com, kdyz jsou kvalitnejsi projekty na ten zpusob, ale co uz...
    • Tipl bych si, že to má co dělat s tím, že xzone.cz jim dělá sponzora. Ale nevím do jaké míry jsou s tiscali.cz spojení. Každopádně to nebude jen náhodný výběr

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit