Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Chcem sa spýtať neviete mi poradiť mam nainštalovanú hru Batman Arkham city včestko pekne šlape ale nejde mi Windows LIVE ked som v hre, tak skušam Home a nič nereaguje aj som to nainštaloval z prvedošlej verzie Batman Arkham Asylum mam ho v pc, ale nič treba to niekam inam nainštalovať alebo aky postup by som mal zvoliť aby mi to šlapalo ďamujem...
  • Achjooooo nevíte co mam delat ??? hele mam XPčka myslíte že proto mi to nejde ?? kdyz spustim instalaci tak se to uinstaluje a potom by to melo napsat vlozte 2cd ale u me nic a pak se to dokonci a napise ze nemam nejaky windows installier package ( ktery sem si mimochodem stahnul asi 5x jo nejnovejsi ) a furt nic prosim poradte jo a myslite ze pomuze kdyz si nainstaluju 7mičky ???
  • A když jsem před měsícem psal, že roubovat DX11 na Unreal3 engine je nesmysl, tak jste mi nevěřili.
  • zdravim, muze mi nekdo poradit? koupil sem si originalku collectors edici .. takze sem si pres xbox live nahral dlc skiny to je ok .. jenze ve hre se pak nemuzu do windows live prihlasit protoze to chce aktivacni klic samotne hry to by bylo ok protoze ho samozrejme mam jenze on se do tech chlívečků nevejde ... sem docela nasranej prtooze jak uz tady nekdo zminoval ze clovek za to fakt da prachy, prachy chtej to je jasny, ale jestli ti to pak bude fungovat to uz je prej tvoje vec ... ale hrozne se pak divej ze se procentualne rozrusta warez .... no abych se vratil k tomu tematu muze mi teda nekdo poradit nebo mate to taky tak ? nevejde se to tam o jedno pismeno
  • Erien
    Tady lidi píšou, že hra není na Steamu. To teda vážně nechápu hru mám na Steamu jako digitální kopii. Jinak hra je super, trošku mrzí, že nejsou cz titulky, textů je tam opravdu hodně, ale jinak s hodnocením které dostává zatím souhlasím. :)
  • Tohle mne ani tak moc netrapi. Tak holt budu chvili hrat bez pozlatek. Co me s*r* je to ze krabicova verze vyuziva games for windows a nejde zaregistrovat na steamu. A timpadem nejde hrat bez DVD v mechanice. Ach jo, jeste ze mame ty piraty, kteri tyto designerske chyby odstrani. Jo a do games for windows se nemuzu prihlasit, protoze mi to hlasi spatne heslo, ale nedovoli mi to zmenit ... policko je natvrdo nastavene a zasedle. Urcite to jde obejit, ale rozhodne nemam chut ted zjistovat jak. Tak az nacerpam dusevni sily. Nehlede na to ze logovani do games for windows trva 20 vterin. Je to hruza, ale instalace a rozbehani warezovych her je posledni dobou jednodussi nez rozbehani originalek. Jedinou vyjimkou je steam, tam clovek stahne a jede. Tak priste se vykaslu na usetreni tech par stovek a koupim to tam.
  • No a aj pre toto hram v poslednej dobe vacsinou len indie hry. Clovek si zadovazi nejaku novinku, zisti ze su s tym len problemy a musi cakat na patch, prejde ho chut to hrat a radsej si zapne nieco originalne s peknou stylizaciou, a zabavnou hratelnostou s cim niesu takmer ziadne problemy. Pri Super Meat Boy, The Binding of Isaac, LIMBO, World of Goo a mnohych inych si urcite uzije clovek viac zabavy nez pri cakani na dalsi patch alebo pri laborovani s konfig suborom pre RAGE...
  • Na hru se těším jako 15. letej kluk už tý doby co jsem se zaslech že bude. Nejdřív mi vvojáři řeknou že vyjde 15 listopadu tj. měsíc po tom co na konzoli. Pak mi řeknou že vyjde 25. Tak čekám... a když už jí teda dneska držím v ruce tak si ji ani pořádně neužiju. Děte se vysráááát.
  • Proboha co tu vseci resite. V DX9 to vypada uplne stejne jako v DX11,tak zapnu DX9 hodim vsechno na plno ,zapnu physx a hraju uplne bez problemu.
    • Heh tady nejde o to, ze ty si to zapnes na DX9 das vse na full, zapnes physX a jedes bez problemu. Jiny se s tim smirit nemusi a uz kdyz investoval treba do grafiky co ma DX11 tak by si rad tu hru v DX11 zapnul. Ani o tohle tu ale nejde. Jde tu o to, ze nekdo dolozi hru, rekne ze se vyplati pockat kvuli vychytavkam a kdyz lide pockaji, hru si koupi tak musi polevovat. Ktery zakaznik v dnesni dobe chce polevit ze svych naroku? Kdyby si mel firmu na prodej tricek, vyrobce ti rekl ze ti doda 2000 tricek do mesice, ze se by to mohlo byt do 14 dnu ale tim ze se to prodlouzi, tak ti udelaj potisk tve firmy zdarma.....ty bys pockal, zaplatil za zbozi a popis tricka nazvu tve firmy by byl obracene? Libilo by se ti to? Lide si nestezuji ani tak na chyby, mohou se stat, lidi uz nebavi stale kupovat hry, ktere jsou jeste k tomu problemove a pak nekdo prohlasuje neco o piratstvi. Ja vydat problemovou hru, ktera bude behem roku mit 5 patchu a jeste machrovat a brat si do huby piratstvi tak se stydim(nemluvim ted o Batmanovi ale globalne). Proc ja jako zakaznik, ktery si koupil vyrobek(zbozi) za plnou cenu a ocekavam kompletne funkcni hru bych mel slevovat ze svych naroku tim, ze kdyz si zapnu DX9 a dam vse na full je to stejne jako bych si zapnul DX11? To potom ten DX11 nemusi byt ne?
  • takze vyvojari jen cekali podle toho textu na steam az si lidi a hlavne fanousci nakoupej konzol. verzi a potom si koupi jeste tu na pc protoze tam je lepsi grafika a efekty a ted vsem radi aby hru hrali na low detaily ..... to uz je smich .... co to je za tlaky kua ... prvni bohemka s tema kecama ze hru ukradl kazdy 97 zakaznik ze 100 pak ubi ze nebudou delat hry na pc protoze se kradou / tam bych rekl ze je za tim unik assassins rev. / tem slo hlavne o penize vzdycky ... doba kdy se delaly hry pro hrace hraci je v nenavratnu ... dneska udelaj za 2 mega pruzkum trhu co by decka chteli ... co by jim jeste rodice koupili pak to udelaji a jsou nasrani ze podle predpovedi meli vydelam 40 mega ale nejak to nevyslo ... takze jsou vsichni zlodeji .... je mi z vas blbe vyvojari her .... a byl jsem jednim z vas ... nejvic prave z bohemky ktera mluvi o pocitacovych piratech a sama ma velky penize z valecnych simulatoru pro armady ... uci zabijet zoldaky doopravdy zive lidi .... a to je hnuj ... nekoho z vas kluci potkam na meste tak se pred vas vybliju .... pr*sa*a
    • *1* to je ceske mysleni vetsiny obchodniku, hlavne v hernim a filmovem odvetvi. Za kazdym neprodejnym kusem se skryva zlodej. Takhle se to dnes pocita. Kdyby nebyla moznost krast, tak si preci 97 lidi tu hru nestahne ale koupi ne? *1* *1* Vzdyt o jejich hru preci maji velky zajem vsichni, udelali super hru pro masu lidi a tak ocekavaji, ze lide pujdou a masivne nakoupi *1* Ted nevim jestli nereknu blabol, protoze nevim jestli demo nevydali pred hrou, ja o ni slysel poprve az se tu psalo o piratstvi *1* Mozna ze kdyby vydali demo, tak si 97 lidi demo stahne a stejne si ji potom koupi jen 3 lide *1* muj nazor, asi jsem hloupej ale *7*
      • a nejvic je musi nastvat to, ze nemohli zase napalit zakazniky. Takhle si 97lidi hru stahne a zjisti, ze je to pro ne naprosta kravina a smaze ji. Co ale kdyby si 97 lidi tu hru koupilo a zjistili ze je to kravina? To prece nevadi, hlavne ze jsme si namastili kapsu v Bohemia *1* simulator helikoptery nebo co to je vubec a myslet si, ze bude 50 000 kopii za tyden je asi trosku spatne
        • Bethesda ukázala, že to jde, za jeden týden se prodalo přes 555 000 kopii Skyrimu(pozor, jen na PC!) , tak si ani Bohemka ani Ubi nemusejí třepit hubu zbytečně. Lidi vážně chtějí kvalitu za svoje peníze *5*
          • jestli tema 50 000 kopii reagujes na muj prispevek ohledne kopii s hrou od Bohemia, bylo to mysleno, ze simulator helikoptery neni tak masivne popularni, aby zvladl toto cislo:-) netvrdim, ze jine hry tohle nedokazou
    • offtopic: Bohemka se nemůže divit, že 97/100 je pirátská verze, když vydají tak úzce zaměřenou hru, jako je simulátor vrtulníků. Kolik lidí taková hra asi zajímá a kolik z nich by si tu hru opravdu koupili? Jestliže mám 100 lidí a pouze 3 si ji koupí a 97 ukradne, MOHL bych si to vykládat i tak, že kdyby nebyla možnost to ukrást, prostě by to koupili jen ti 3, tzv, udělal jsem hru na hovno, protože nikoho nezajímá. Nechápu, jak si můžou myslet, že nebýt pirátství, koupilo by si hru i zbylých 97 lidí... *11* *16*
      • Myslim, ze zrovna ten vrtulnik bude hra, kterou si moc lidi nebude stahovat na cerno. Je delana pro uzsi skupinu fanousku a ti si ji radi (pokud bude kvalitni) zaplati a ostatnim nebude stat ani za to stahovani. *3* Myslim, ze od ni ani necekaji milionove prodeje.
    • Problém je v tom, že jim(Bohemka, Ubi) nestačejí jen mega prachy, ale všici chtějí super-extra-mega prachy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit