Přejít na výpis diskuzí
Výprava do ulic postapo New Yorku na záběrech videa z The Division
13.1.2016 | Honza Konfršt
25 příspěvků
-
Ahoj,
byl by někdo té ochoty a vysvětlil mi jak se to bude hrát? To je jenom multiplayer? Nebo i singleplayer? Popřípadě jak bude fungovat multiplayer... Velice děkuji za rozumné a neurážející názory. -
-
mesto je to rozdelene na pve a pvp cast. pvp cast sa vola darkzone. v pve casti plnis rozne ulohy, napriklad sme cistili s dalsim hracom taku nemocnicu. darkzone som hral len malo takze neviem co bude jeho naplnou.
-
-
kamaratov bude potrebovat iba v darkzone, tam si bez nich neskrtnes. ale PVE cast som hral sam a ked bola nejaka vacsia uloha, ako ta nemocnica tak som si dal vyhladat niekoho a hrali sme v coope.
-
-
Takze at chci nebo nechci, musim hrat coop? Nebo i tu nemocnici muzu dat sam? Pokud ne, tak bohuzel nemam zajem.
-
-
Nemusis, pokud dany ukol zvladnes sam. Obtiznost misi nelze momentalne predjimat, uvidi se podle vybalancovani obtiznosti v plne hre.
-
-
-
-
Podle dosavadnich informaci oboje - pokud nepriberes zname, tak singleplayer po (i pribehovych) misi a obecne vsech lokacich krome Darkzone a bezpecnych "nebojovych" mist fungujicich jako social huby, multiplaeyr PvP v Darkzones. Zrejme to bude podobne jako v prvnich Guild Wars.
-
destiny nebo warframe, ono da se rict i borderlands pro vic lidi jak 4 nebo diablo
-
-
rikal rozumne nazory
-
-
-
kedy to ma vyjst?
-
-
8.3.
-
-