Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tohle je plivnutí do ksichtu hc gothic komunitě. důvod - veškerý možný vstřícný kroky vůči mainstreamu, konzolím - zjednodušování... . Aspoň už se to nejmenuje gothic. Neříkám, že to musí bejt špatná hra, chtěj vydělávat a vybrali si směr, i ten příběh tomu odpovídá - pirátí z karibiku hadr,ale nám oddaným pc hc magorům umírá další titul.
  • Jako jasně, grafika se mi libí a myslím, že ji schválně moc neměnili, tuhle gothic 1,2 atmosféru miluju a určitě nejsem sám. Jen ti piráti mi na tom vaděj, to už prostě není moc "gothické" ale uvidíme...
  • Masa-san
    O grafiku tu přece nejde, tihle chlapíci udělali Gothic 1-2 a skoro i trojku a když u trojky je vydavatel dohnal k vydání nedokončené hry tak splnili závazky a rychle se na něj vybodli a založili si novou značku Risen tomu říkám mít koule *1*
  • jeden by rek, ze kdyz je to hra o piratech, tak si daji na vode zalezet. no nic no
  • Kinet1c
    ked som pocul o risen 2 som bol nadseny, ked som videl screenshot a zistil ze to bude s piratskou tematikou, som bol menej nadseny ako som videl toto video tak som stratil chut si to nieze kupit ale ani stiahnut nelegalne, neviem no, ja velmi nemusim tieto piratske veci, keby aspon ty pirati vo fantasy by mohli vyzerat aj napr. kusok INAK, ako zauzivany vzhlad, ktory je vo videu vidiet viac nez dost, hlavne to nadherne nieco na oku, to je asi trademark piratov ci co, bez toho by nevedeli ze je pirat alebo fakt neviem uz, ako tema pirati a tak by bola ok, ale mali by to nejak prisposobit tomu fantasy svetu risenu, aby to nejak ja neviem zapadlo, mne to aspon podla tohto vyzera ko pirati z karibiku v hre, nehral som betu ani som nechcel, ale asi by som mal skusit aby som zistil ci ta hra je fakt taka akou si myslim ze je, alebo sa uplne mylim, dufam ze sa mylim, ked nie tak ved nevadi, max to preskocim, nic sa nestane
  • Cahir
    Pěkné.
  • Nevim no .... na tu grafiku se musí koukat z jiného úhlu, takový mají prostě Piraně vkus a svým způsobem to připomíná dobrý časy z G 1,2, protože i když byla grafika v těchto hrách nic moc, pořád byla na svou dobu neuvěřitelně detailní, skoro všechno co se válelo někde na zemi, stole bylo aktivní, stejně tak i všechny možné aktivní prvky okolo a s hrdinou se potom člověk hodně sžil, protože mu potom postava nepřipadala jako hloupá loutka, jako je to ve většině RPG dneška.
    Ale přece na mě Risen 2 z toho videa působí tak nějak víc odtažitě od hráče a je tam kladen větší důraz na okolní postavy a celkově je to takové epičtější a méně komornější (už jen že je tam nějak moc cutscén). Což ve mě vyvolává menší obavy, že se to moc fandům líbit nebude.
    • tak to nesouhlasim, Grafika u Gothica vždycky patřila mezi hi-tech, málo kdo dokázal hru spustit s plnejma detailama a museli jsme si vždycky rok počkat, než se zlevnilo kvalitní hardwarový železo.
      O grafiku nejde. Jinak je mi hlavní hrdina dost nesympatický.
    • Jsem obrovský fanoušek Gothiců a to dokonce i trojky (komunita jí v podstatě opravila) a na Risen 2 se moc těším. Ano je trochu jiná, ale Gothic feeling má stále. Kdo nevěří ať si zkusí betu:)
  • jakubtomsa
    Ta obří lahev vypadá v ruce toho hrdiny docela groteskně:) Jinak proč ne, RPG není nikdy dost a třeba to bude povedený.
  • grafika bída:/ boze at je to jinak dobry..
  • pirati z karibiku hadra takove blbosti boze kam ten svet zpeje

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit