Přejít na výpis diskuzí
Výrobní cena Xbox One je vyšší než u PS4, viníkem je Kinect
27.11.2013 | Aleš Smutný
48 příspěvků
-
Proč k tomu vůbec cpou ten Kinect?
-
-
only ONE kinect...
-
Protože to je pro mě hlavní důvod, proč si to chcu koupit.
-
Nemusíš ho používat. Nikdo tě nenutí.
-
-
Ale zaplatit jo, jestli ti to nedoslo. *7*
-
-
Aby sis každý den mohl říkat:
"Mám Kinect, mám k němu i sportovní hry, takže zítra už určitě začnu pro sebe něco dělat..." *4* -
Aby mal na co sadat prach.
-
Protože kdyby ho k tomu nedávali tak by tu někdo napsal koment "Proč k tomu vůbec necpou ten Kinect?".
-
protože to je jediná věc, která te nutí pohybovat se a ne jen sedet a tloustnout
-
Protoze jeho vyrobni cena ja 5 USD a prodaj ho za 100 USD. Jednoduche.
-
Protože Mrkvosoft.
-
-
Fankid, plz... *15*
-
-
Jo, to je nas Sonyboy *1*
-
-
Koukam, ze Sony-boy ma i fanklub, soude dle tech minusek. *1*
-
-
-
-
protoze NSA
-
big brother + ovladani hlasem a gesty, ospravedlnujou tim, proc tomu nerikaj desktop pc, ale obyvakova konzole
-
-
Kinect je viníkem mnoha věcí mnohem škodlivějších, než je cena Xboxu One.
-
Kde vzal autor, ze monteri co skladaj xbox berou vic nez ti co skladaj PS4? To ze je vyssi naklad na montaz nutne neznamena, ze maj vetsi plat ti, co to skladaj ale treba to ze trva delsi dobu to poskladat dohromady ... ve vysledku oba monteri mohou brat 10 dolaru na hodinu. Jen slozit PS4 trva treba 0,9 hodiny a slozit xbox trva treba 1,4 hodiny a toe ten rozdil v cene montaze(cisla sou fiktivni aby se to dobre pocitalo), protoze za tech 10 dolaru na hodinu bych to sel nejspis delat taky.
-
-
No on to byl spíš vtípek v návaznosti na Láďův článek...:)
-
-
Alešku to neobkecáš, nech psát zprávy někoho jiného, ty tvoje stojí za houby dlouhodobě.
-
-
10 dolaru za tyden *14*
-
-
Nechapu procto ma drazsi APU, kdyz homa slabsi.
-
-
Mozno kvoli integrovanej pamati priamo na cipe.
-
Asi tam je jeste vic technologii, o kterych se PC ani nesnilo. Na co maji vliv, kdyz ne na vykon ale PCckar nikdy nepochopi. *15*
-
-
PCckari staci chapat fakta treba jak vypadala Forza na E3 pustena na PC a jak vypada na XboneOne, chlape budes se divit ale na konzoli zadny vykon neni je to spis tragedie
-
-
To byla ironie *9*
-
-
-
-
>(takže montéři Xbox One jsou trochu lépe placení!).
a nebo to montujou dýl -
ano , Fonza na E3 bola na PC prezentovaná to odhalili na E3 keď namiesto loga Xbox one nabehlo Windows 8 ,,, a teraz vo finalnej podobe hra je o 50 % škaredá ako sa stažoval nejaký hráč
-
-
ale mohli by teda vydat tu PC verzi, když jim to šlapalo a ještě vypadá líp *4*
-
-
nemohli, to by pak konzoli nikdo nekupoval, kdyby těch pár exkluzivit vycházelo i jinde
-
-
-
Tak neprodělávají na tom a těch pár desítek dolarů, co dostanou po odečtení marže a daně si myslím stačí, když jich prodají dost, je to zisk v desítkách milionů..
-
-
Ještě tam je poměrně vysoká marže maloobchodníků... Podle mě na tom zisk nemají, spíš lehce tratí.
-
-
Přece nemůžou nastavit cenu tak, aby na každém kusu tratili. Spíš bych řekl, že v nejhorším případě budou na nule.
-
-
To si piš, ze muzou. Taky uz se to driv dělo.
-
-
a to víš jak? protože to řekli viď... sheep
-
-
-
-
A co doprava.
-
-
Mnohem lepší investice je pořídit si dnes za pár šupů X360 a ne tuhle hnusnou set top box krabici.. *13*
-
-
mne se tenhle dizaj libi, je elegantni a retro
-
-
A Aby toho nebylo malo XONE ma jako nejvetsi slabinu, to co bylo pomalu povazovano za nejvetsi Revoluci v ovladani. Ah uz toho bylo fakt moc. Ted zase neco pozitivnejsiho. *3*
-
ešte si budu hovoriť doplácaju ludom a oni nič na tom nemajú také kecy milujem , iba ...... si dnes kupi PS4 a xbox One je to drahé a neodladené a hry kvalita hier ako na starých konzolách a ešte sú aj chybné je dobre iba počkať žiadne exluzivné hry niesu ,iba pár ale tie sa daju hrať aj inokedy
-
-
tak PS3 i Xbox360 byly dlouhou dobu taky dotovaný od MS a Sony
-