Přejít na výpis diskuzí
Vyšel datadisk Siege of Dragonspear pro Baldur's Gate: Enhanced Edition
1.4.2016 | Aleš Smutný
34 příspěvků
-
Si zahraj poslední Dragon Age a Zaklinača. Obě hry strkají obě Baldurs Gate do kapsy a ještě zbude místo na další crpg....
-
No, já BG:EE hrál zatím dvakrát (loni na jaře a v létě) a nenarazil jsem na jediný bug.
-
Tak to se připrav na opravdu ultimátní RPG zážitek *4*
-
Bez BG:EE to hrát nejde, ale je aktuálně v akci za 5 Euro. A co se týče různících se názorů na BG:EE, ať si to přeberete jak chcete, pořád je to nejlepší v současnosti dostupná verze BG. A jelikož 20 let starý BG strká hravě do kapsy 90% současných RPG, takže závěr jasnej.
-
Můžeš vypsat pár konkrétních bugů, když je ta hra tak zabugovaná? Nebo jen papouškuješ?
-
Právě procházím Pillars of Eternity. Moje první izometrické cRPG vůbec, ačkoliv jsem jako malý k BG2 trochu přičichl (jenže tenkrát jsem valil Gothic2 a chtěl více takových her). Izometrickým cRPG jsem se tudíž vyhýbal, no po mé zkušenosti s PoE mám v plánu se do nich vrhnout po hlavě. Až to dojedu, chtěl bych skočit na BG:EE, potom si dát tento datadisk, poté BG2:EE a datadisk. Pak jich asi budu mít plné zuby a zahraju si něco jiného :D
-
No vzhledem k tomu jak dlouho opravovali oba dva enhanced díly, nevěřím tomu, že by samostatné RPG zvládli, jednička je cca rok opravdu odbugovaná, 3 roky po vydání, hip hip hurá *7* po těhle zkušenostech u tohohle datadisku počkám na opravdu VÝRAZNOU slevu
-
Deset minut a mám to dotažené, jsem zvědavý
-
Nedávno jsem dohrál celý White March a stále jsem hladový po crpg. Asi po tom skočím, ale "nové" Baldury jsem zatím nehrál a názory se dost různí. Třeba tohle samostatné rozšíření bude lepší.
-
Ale ono to smysl má. Beamdog si tu může v zavedeném světě ve velkém vyzkoušet, jestli by sám zvládl celé RPG.
A Enhanced Edition až tak stará není. -
enchanced edition neni 18 let stara hra a od puvodni verze v ni je v ni hromada vylepseni a noveho obsahu
-
Ted je nejak v mode vydavat datadisky ke 20 let starym hram.
-
Me by zajimalo, jak se do datadisku dostanu. Je to nejak spojeny se zakladnim baldurs gate (vypada to tak) nebo se to da hrat samostatne?
Nejak nechapu vydani datadisku k 18 let stary hre, za 20 ecek, kdyz to ma kazdej fanda nekolikrat dohrany. Kdyby to vyslo spolecne s enhanced edici, melo by to smysl, ale takhle?