Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vávru mám rád pro jeho politické názory (když vyjmu to, že se nechá platit Bakalou). Tím ale moje sympatie končí. KCD je podle mého názoru 6.5/10, mírný nadprůměr, a sám Vávra nejen prostřednictvím tohoto dokumentu dělá ze hry něco víc, než je. Hry jako Red Dead Redemption 2 nebo pro mě subjektivně třeba Bloodborne posouvají hranice her někam výše, o těch by se měly točit dokumenty, ne o egoističtích tvůrcích v podstatě průměrných her. Čeští programátoři, grafici, designéři jsou na světové úrovni, mnoho z nich ale jezdí makat do zahraničí. Takže Vávra klidně může rozšiřovat "svoje impérium", nabírat více lidí a dělat více áčkovější hry. Teprve potom, až stvoří revoluční hru na světové úrovni, pak bych nějaký takovýto dokument bral. Pak bych zašel i na nějakou z jeho stovek přednášek ročně. Ale do té doby to působí spíš sentimentálně, směšně a zároveň smutně.

• iSpirit

No, mám to opačně. Vávra a jeho politické názory jsou naprosto zcestné. Celá jeho osoba je zcestná, pokrytecká a extrémně nesympatická. Na druhou stranu si myslím, že hra není špatná. 7,5-8 úplně v klidu. Dle mého i nejlepší RPG roku(ano, byla bída). S Bloodborne souhlasím, to je dechberoucí klenot, který mě fascinuje do teď.

• Áaaa, další multi-kulti fanatik s vymytým mozkem, co si myslí, že černoši v Kingdom Come jsou super nápad. Odkud tihle lidi vylejzají, to by mě zajímalo.

• dworkin

Bože dobrý, tak ty mu nadáváš, že má vymytej mozek, a přitom mu podsouváš nějaké černochy v KCD, o kterých vůbec nepsal (a dokonce tu hru pochválil).

Seš normální?

• iSpirit

Tady tihle dělníci jako ty z továrny s platem 15 čistého by měli konečně pochopit, že svět není černobílý. Otázka je, jestli na to mají mozkové buňky. 

• vlastik.plaminek

Ne, svět není čenobílý. Je kurevsky rozmanitý, každý jeho kout má něco do sebe a každý kout je něčím unikátní. To by zas mohli zkusit pochopit zpakatělci jako ty, kteří by ze všech nejradši udělali stejně smýšlející drony s neurčitou barvou kůže, aby to nikoho neuráželo. Otázka je, jestli na to mají mozkové buňky.

• iSpirit

mně se libí, že se tupci jak ty hned domnívají, že bych chtěl vidět černochy všude. Je to hodně v hajzlu, že takhle hloupě soudíte jen na základě toho, že odsoudím pokryteckého extremistu. Ty jsi jednoznačně ukázal, že mozkové buňky nemáš. 

• BohumilCisar

Zas tak černě bych to neviděl, rád se podívám na dokument o tvorbě jakékoliv větší hry a jestli se nepletu, tak KCD je zatím "největší" česká hra. Z tohoto dokumentu mám trochu smíšené pocity - je to sice moc hezky udělané, ale čekal jsem více exkluzivních záběrů ze zákulisí a méně "mluvících hlav", některé zajímavé témata to úplně vynechalo (proč zrovna rok 1403, proč zrovna Rataje atd), navíc to celé vlastně končí vydáním hry a o to víc teď nechápu, proč s tím videem šli ven až po 10 měsících, když taková věc se dá sestříhat za víkend. Asi jediná nová věc, kterou jsem se z dokumentu dozvěděl je, kdo je Martin Frývaldský. Jako dobré, ale není to nic, co bych si chtěl někdy v životě pustit znovu, ty jejich videoblogy mi přišly zajímavější.

• Jack1947

Warhorse ale není žádné AAA studio a i tak klobouk dolů že dokázali téměř(!!) NEMOŽNÉ za to maji neskonalý obdiv, to že uzemnili kvílící menšinu je jen ta pomyslná třešinka... dokonalá ne ani špatná ne a nevyjde nikdy AA RPG absolutně bez chyb!

• Dr-Zoidberg

1.) Nikdy ještě nebyla hra, která by se líbila úplně každému. I ty "nej" hry v historii dostali od lidí maximálně tak 95%. Takže názor na kvalitu hry je hodně subjektivní věc.

2.) Na jednu stranu chápu, že si stěžujete na to, že Vávra si natočil video, kde vychvaluje "své impérium" (sebe, lidi okolo, firmu, hru), ale na druhou stranu něco takového backerům prostě slíbil a ti za to zaplatili, takže mu nezbylo nic jiného než na to natočit 😈

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit