Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ripper

Vzhledem k tomu, co Netflix provedl s druhou sérií Zaklínače, tak si nedělám iluze, že by toto mohlo být jakkoliv v duchu knih či her.

• Derp_1337

Cítím to podobně. S první sérii jsem byl relativně spokojený. Ale netušil jsem, že u 2. série jde tak kolosálně pokazit tak skvělou předlohu. Velká nuda a zklamání.

• Anon-ym

Generické fantasy: Blood Origin

• Vypadá to jako Rings of Power. Hrozná blbost to bude.

• Je to smutný když i trailery vypadají blbě. :-(

• Stejně jako mě fascinuje, že pro fanoušky netflixového zaklínače je červená karta až to, že dojde k výměně Geralta. Tak mě fascinuje ten přístup, pokud se odprostíme od toho, že je to ze světa zaklínače, mohlo by to být i dobré...Ale on to světa zaklínače bude. Nevím, jestli je to tím, že autoři jsou tak kreativně impotentní, že si nejsou schopní vymyslet vlastní svět, nebo manažeři Netflixu mají obavy, že když to nebude mít nálepku Witcher, třeba by na to nikdo nekoukal. Výsledek je pak taková divná sra..

• KrPa

b je spravne

• Jack1947

Mrknu na to je to krátké, Zaklínače jsem viděl a docela bavil i když chvílema haproval ve druhé sérce. Zajímá mě jak moc se vzdálí od originálu 😃😉

• S nemožným vkusem na seriálovou tvorbu zdejší redakce jsem se už smířil. Ale je mi záhadou, proč tu třeba není alespoň zmínka o SW Andor. Přitom by si to imho zasloužil, protože kvalitou a zpracováním je od těchto přihlouplých nesmyslů vzdálen na světelné roky. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit