Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Odulin
    Hmm...teď je mi to fakt platný.
    • Staženo a smazáno? *1*
      • Spíš, staženo a dohráno *1*
  • Duke neni az tak uchvatnej, jak se cekalo, ale na druhou stranu o 2 sloty navic je podle me docela super, co se designu na 2 zbrane tyka, tak wtf? Duke ma bejt mlejnek na maso, ze to bude ted lehci? tak si dam tezsi obtiznost, i starej dobrej 3D proste sel a kosil vsechno, co mel pred sebou, na to sou i ty 4 sloty malo...
    • DusanMPupak
      Tak pokud se hra vytvářela s tím, že se budou používat pouze 2 zbraně, je logické, že bez dalších změn kromě zvýšení slotů se podstatně změní (sníží) obtížnost.
      • ten limit zbraní se přidal tak rok přčed vydáním dky se začalo s vývojem konzolových verzí
  • úprava auto-aimu - OMG, na PC by byla jediná dobrá úprava auto-aimu a to jeho zrušení. :)
  • "Pole rozhledu" má být "zorné pole" ? :-)
  • No jde o to, jestli to teď něčemu pomůže, spíš naopak. Předpokládám, že celá hra byla nadesignovaná na 2 zbraně, čili možnost mít najednou 4 může rozhodit balanc obtížnosti. Klidně to mohli nechát už tak, teď už Dukeho nic nezachrání.
    • blbost, Duke nadesignovanej na 2 zbraně? leda ve snu, to je určitě prasečina, co vznikla při tom rychlodokončování, Duke je přece maxibouchač a podle mýho měl mít možnost tahat všecky možný zbraně tak jako ve starým Dukovi
      • Presne! Kdyz muze nosit cely arzenal zbrani nejaky subtilni doktor teoreticke fyziky, tak Duke to musi zvladnout levou zadni *1*
    • Design a DNF ? Eh.
  • kde to stáhnu dejte odkaz
  • a kde to stáhnu??? nějak nemůžu najít link na ten patch - všude jsou jen texty ale link žádný....
    • no mě bi to zajímalo taky kde to stáhnu
  • Co znamena : opravy pro mnoho drobných bugů?

Co to do 3,14či JE?
    • ales.smutny
      No to jsou opravy mnoha drobných bugů :) Jejich seznam nemáme, ale jistě by nebyl krátký:)
      • Myslím, že spíš poukazoval právě na ten dementní překlad... "Opravy mnoha drobných bugů" zní lépe. A stejně to není celé - v originále je přece "crash/compatibility fixes and other minor bugs".
  • Kde stáhnu patch na tuto hru??
  • Ono by se nic nestalo kdyby žádnej patch nebyl podle mě,protože Duke není sám o sobě moc dobrou hrou a podle mě to nějaké patche nemají šanci zachránit

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit