Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Jack1947

    Z důvodu akutn ího nedostatku podobných her jsem byl rád že něco takového vyšlo, bylo tam spousta věcí co se mi nelíbilo moc ( crafting, polootevřené prostředí přehnaná výdrž T1000 nebo coto bylo za terminatory, ale jinak zbraně a celkem i postavy bavili...

    Málokterou hru, dohraji pomalu za jeden den :D tady jsem si to dal za dva dny... nu a dokonce i naSex došlo hehe

    Hlavně upgrade zbraní pomocí chipů byl dobrý, kdyby podobných her vyšlo do roka já nevím aspon 5 bylo by to super. Za mě tak 6-7/10. Terminator byl skvělý nicméně, na Salvation to asi neměli ale zdá se že tvůrci Ramba se poučili a je to jedině dobře HW náročnost taky dobrá, na epic stále na 770GTX občasnej záškub.

    No je pravda že ke konci když to hrál člověk asi 8hodin atak už pomalu lapal po dechu a konec 2? naštěstí se dalo vrátit po dohrání a vidět i ten druhý "lepší".

    Dokonce i někteří bossové byli pomalu jak Arnýý ale bez licence.

    • Lukass

      Vidim ze zlodeji uz to maji dohrany. 

      • Jack1947

        "Ve dne v noci choději" 😀

  • TheGGG

    vypadá to jako dobrý béčko na styl homefront revolution... díky tomu že to je zasazený do terminátořího universa do té post apo budoucnosti o to mám i dost zájem. Koupím si to rovnou aj se star wars, mám chuť na pew pew

    • Jack1947

      Pokud přejdeš dost věcí budeš se bavit práívě i proto že podobné hry nejsou. Musí se brát každá alespon trochu dobrá🙂

  • Připomíná mi to tu válku, která byla v prvním filmovém Terminátorovi - což se mi líbí :)

    • Blue.Shark

      Nepřijde ti, že to, co tvůrci nečerpají z filmu, hrozně křičí "já sem nepatřím"? Jinak se mi to takhle z traileru taky vcelku líbí. Jen mám fakt problém překousnout ty nepřátele - třeba pavoukoid nebo generický obrněný mech.

      • TheGGG

        terminátoři nejsou jen t-800 a t-1000... v lore existuje tuna různých variant. I na začátku T2 jsou vidět HK tank na pásech a dron, v salvation byl harvester atd.

        • Blue.Shark

          O tom žádná. Jen v prvních dvou filmech ty jednotky Skynetu působí určitým způsobem. Obří stroje na zabíjení, které nic nezastaví. Letoun v T3 byl ještě taky celkem v pohodě.

          Ale třeba v Salvation jsem měl pořádný problém s mototerminátory, dokonce i s harvesterem...o těch robotických tasemnicích ani nemluvím. Ale vypadá to spíš na můj problém s tou zvolenou estetikou.

          • TheGGG

            tak jestli jde o estetiku to se nedá vyvracet, ale pokud jde jen o odolnost, tak já si taky pamatuji tu slavnou úvodní scénu z T2, odboj tam ty různý terminátory dobře pocuchával. Myslím, že sestřeleli jeden ten lítající HK dron hned v úvodu T2

            • Blue.Shark

              Jo, to je fakt, už měli energetické zbraně, takže zas takový problém to pro ně nebyl. Přesto, ta kombinace obřího stroje, co pod sebou drtí lebky, zatímco nonstop kropí pozice odboje...zvláštní, jak bych chtěl vidět víc takových scén, a zároveň po Salvation vím, že nechci.

              • TheGGG

                Reakce na příspěvek:

                no pro mě je salvation třetí nejoblíbenější terminator film (o čem to asi svědčí), každopádně tu temnou hrůzu valky v budoucnosti jako v T2 už se jim ani za mák nepodařilo zachytit. To je jasné. Natočit se drsný film bez patosu ve stylu úvodu v T2, to by bylo žůžo. Salvation měl ty terminátory pořád docela creepy a dobře zpracované, ale temná nekompromisní atmoška bez hollyweirdského patosu tomu chyběla.

                • Blue.Shark

                  Reakce na příspěvek:

                  Totální souhlas

                  • TheGGG

                    Reakce na příspěvek:

                    každopádně hře dám asi (určitě) šanci, chci si zahrát za odboj a sejmout pár plechovek, už jen fakt, že SP FPS scifi hry jsou super vzácná záležitost v posledních letech, mě k této hře láká... asi už jsem si snížil nároky v této oblasti

      • Derp_1337

        Proč ti to vadí? Ty různé druhy robotů se drží lore.

        Ve filmech byl dán prostor především humanoidním terminátorům, ale v ostatních zdrojích (komixy, knihy, seriál) se objevili různé druhy termínátorů. Od mototerminátorů (motorky - ty se objevili i ve filmu), přes různé pavoukovce (ať už robotičtí pavouci a nebo tekutí) až po různé obrněnce s koly nebo pásy.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit