Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Row

    Pravdu díš. Automaticky se mi přidala do knihovny a jiná než DC verze v prodeji už ani není. 

  • Možná by se mělo zmínit, že majitelé původní verze mají dir.cut zdarma.. minimálně na steamu, u gogu nevím

  • Mikit

    Tahle hra si druhou šanci určitě zaslouží. Hrál jsem ji před rokem a musím říct, že ve mě zanechala zážitek, který jsem u jiné hry nezažil. (a nějakou tu stovku už jsem jich odehrál). Nedokáži říct proč a kvůli čemu, ale zkrátka se mi nějak unikátně vryla do paměti. Určitě nesedne každému, myslím že lidem pod 20-25 let asi moc příběh neřekne. Ale pokud to zacvakne a příběh vás chytne, tak v kombinaci s povědomím prostředím vytvoří hra jedinečný zážitek. Jsem zvědavý jestli se BI podaří hru protlačit více i v zahraničí a jestli na to vlastně i samotná hra má vlastnosti. Ty změny jí určitě prospějí, uvidíme jak moc. 

    S tím je trochu spojena i asi moje největší výtka, kterou ke hře mám a ta zůstala. A to je absence cz dabingu. A ne, nepotřebuji český dabing v každé české hře. Nikde kde nebyl, mi nikdy nechyběl a s angličtinou nemám problém. Ale zrovna tady, mi osobně angličtina silně nabourávala atmosféru. Už v intru, kde na mě promluvila babka v šátečku plynulou angličtinou, to bylo jako dostat facku. A ani postupem hrou jsem si na to nezvykl. Vlastně pořád nevím, jestli je Daniel cizinec nebo čech. (ano, příběh to silně naznačuje) Všechno mi tam do sebe skvěle zapadalo, předměty, prostředí,  ale kvůli angličtině mi tam prostě do toho světa neseděly postavy. Ale chápu a rozumím důvodům proč tam dabing není. 

    Ale jinak, čistě jako zážitek, pro mě desítková hra. V tom bych jí přirovnal k Deadly Premonition. Hra která měla spoustu objektivních chyb, ale jako celek jsem se od ní nemohl odrhnout a mám jí zarytou hluboko v paměti. Čistě subjektivní názor. ;)
    Rád se tedy pustím i do DC verze. Jen... jaksi se nikde nezmiňuje GOG... kde hra také je a kde ji mám.  Ale asi tady klidně udělám změnu a koupím si na Steamu hru, kterou mám na GOGu, obvykle je to obráceně kvůli offline instalaci. Alespoň posbírám achievementy.  Jen si počkám na slevu. 

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit