Přejít na výpis diskuzí
Výslech důstojníka v traileru na Company of Heroes 2
24.5.2013 | Adam Homola
44 příspěvků
-
sector.sk (hovorime o reklame vo videu)
-
No ja jsem prave ten opacnej typ co ma rad povedene animacky v ingame enginu. Kazdopadne s hodnocenim jejich kvality si pockam az budu mit dohrane :D
-
Slovo "comrade" znamena v anglictine soudruh/soudruhu ... takze to neni jako rustina, ale anglictina :)
-
Uprimne se musim priznat ze jsem tam mel meke a pak to "opravil" na tvrde :D
No holt psany projev z 90% v anglictine dela divy :) -
až dokončíš vejšku mužeš mi rikat trole, zatim mi rikej pane doktore *1*
-
Neotravuj trole.
-
Na tu úplně zapomínám:)
-
nevim, ja to nemel silu dokoukat, dokonale me odradila ta anglictina s ruskym prizvukem a hlavne komrad kazdy druhy slovo jakoze rustina *11*
-
lol znalec promluvil, hlavne že se komunita zhoduje na tom že coh 2 je uplne mimo *1*
-
ještě bych zmínil Wargame Airland Battle... Pak ano :) to už je jiná.
-
Zing není profesionální web... to je seskupení fanoušků Skyrimu, ME a AC... čest výjimkám.
-
Ne, ale co třeba kvůli CoH2, SC II HoS a TW RII?....
-
Kua, Mafia v životopise a misem(Y) :D
-
Obsahově je ten cinematic poměrně dobrej, ale musím říct, že zpracováním mě připomíná hry z roku tak 2006 .. *13* .. Já tyhle videa mám rád, ale .. Tohle je v konkurenci rendrovaných filmečků na *11* .. Ale někomu se to zase může líbit .. Co člověk to názor ..
-
Treba na zingu me to zadny reklamy pred videem nadava...ani na Hrej.cz ..A kdyby alespon KU*VA po te dementni reklame na dementni radio evropa nebyla jeste dalsi reklama na hubnuti na 100kg svalu za tyden atd....
-
Treba na zingu me to zadny reklamy pred videem nadava...ani na Hrej.cz ..A kdyby alespon KU*VA po te dementni reklame na dementni radio evropa nebyla jeste dalsi reklama na hubnuti na 100kg svalu za tyden atd...
-
No pekne, mam rad animace s pribehem mezi misemy. Uz se nemuzu dockat, ikdyz je teda fakt ze nove PC kupuju az v zari, takze do te doby, cekacka :)
-
Ten rádoby ruskej přízvuj ala Borat vážně rve uši...
-
Snad ne kvůli CoH2 :D
-
No řekni mi nějaký herní web, kde není reklama;) A skutečně významný herní web.