Přejít na výpis diskuzí
Vyslechněte baladu o lovci odměn Silasi Greavesovi
7.5.2013 | Aleš Smutný
21 příspěvků
-
Strašně dlouho si chci zahrát nějakou fakt pěkně zpracovanou (vizuálně i klasickými westernovými klišé protknutou) hru z období divokého západu a čím víc se dívám na trailery a ukázky z Gunslingera, tím více jsem nadšen. Moc se mi líbilo z videí Red Dead Redemption, kterou jsem ale neměl tu čest hrát (nemám konzoli). Nicméně do Call of Juarez půjdu/minimálně si hru vyzkouším. Upoutala mě graficky, animačky a komiksové předěly jsou opravdu pěkně a vkusně udělané, stylová muzika, spoustu humoru, klasické westernové motivy... Prostě paráda.
-
-
Tá hra stojí zato kúpiť si konzolu. Pomaly sa prechádzať v Tall Trees s koníkom a počuť ako mu pod kopytami vŕzga čerstvý sneh.... Dúfam že sa RS na westerny nevykašle a pridá ďalšiu hru do série s ešte väčším a detailnejším prostredím
-
Uz jen kuli RDR se vyplati koupit za dvojku starej Xbox (nebo pujcit xbox/ps3)...ta hra vydrzi doslova mesice/roky...
-
-
Nechápu proč neudělali PC port z RDR...vlastně jo, asi si mysleli, že by se cena portu nevyrovnala zisku, vzhledem k tomu, že PCckáři hromadně stahujou hry... ale je to hrozná škoda, RDR bych bral všema 11ti...
-
-
Skôr preto, lebo Red Dead bola od začiatku konzolová značka a robilo to Rockstar San Diego, ktoré nemá skoro žiadne PC skúsenosti (pre PC robili len Midtown Madness 1/2).. ak by sa Rockstaru neoplatilo robiť PC verzie svojich hier, tak prečo v nedávnej minulosti vyšli doteraz všetky GTA hry? (a GTA V jednoznačne vyjde aj pre PC), Bully, Manhunt, Max Payne 3, L.A. Noire, atď. ? Pokým na hrách robia tímy, ktoré majú skúsenosti s PC hrami a značka má spojitosť aj s PC, tak Rockstar spraví aj PC verziu.. bohužiaľ v prípade Red Dead Redemption vyšlo tak, že na nej robilo ako som spomínal, štúdio, ktoré nemá skoro žiadne skúsenosti s PC a Red Dead je od začiatku konzolová značka..
-
-
tvá teorie má jeden nedostatek. co Rockstaru brání předat ten port někomu, kdo s tím zkušenosti má? RDR běží na enginu Rage, stejně jako GTA4, Max Payne 3 a další... takže Rockstar jako takový s portováním svého enginu jistě zkušenosti má...
-
-
Tak Rockstar si vždy PC port robia u seba, ich štúdiá a sice asi mohli len presunúť PC port inému štúdiu, napríklad Rockstar Leeds (L.A. Noire PC port, ktorý podobne ako GTA IV tiež bol veľmi problémový), Rockstar New England (Bully PC port, ktorý tiež bol veľmi slabý) alebo tomu štúdiu, ktoré malo na starosti PC verziu Max Payne 3 - ktorý bol jeden z tých lepších PC portov z posledných rokov - ale fakt nevidím do obchodných záležitostí v Rockstar Studios.. ale tak si fakt myslím, že ide hlavne o to, že RD je konzolová značka.. ostatné hry, ktoré majú pôvod na PC alebo od prvého dielu sa vyskytli aj na PC, tak tie Rockstar stále dáva na PC
-
-
"Red Dead je od začiatku konzolová značka."
Což mimo jiné bohužel znamená, že si starý a zřejmě velmi slušný Red Dead Revolver asi nikdy nezahraji, protože PS2 se mi kvůli tomu shánět nechce. Snad někdy vydají nějakou "HD verzi" pro novější zařízení.
-
-
jasně, že stahujou, jak jinak se chceš dostat ke hře zakoupené přes steam?
-
-
-
-
to pončo je štýlové *5*
-
Supr video a výborná písnička!
Už bych si měl zahrát aspoň tu jedničku, co se mi doma furt válí... -
Po několika hodinách/dní/měsíců RDR si žádnou jinou tak dobrou westernovku představit nedokážu. No uvidíme.
-
Wow, ta je vlastně dost pěkná! :)
-
Jsou to zloději takhle vykrádat Johnnyho...
-
Nevíte název písničky,kterou tam brnkají?Dík
-
-
pri tvorbe tej pesničky vychádzali z tejto pesničky http://www.youtube.com/watch?v=DhtcaRRngcw
-
To je song vytvořený přímo pro trailer, takže ho asi samostatně nenajdeš pokud se tvůrci nerozhodnou jinak *3*
-
-
Aha,škoda.Dík
-
-
-
Neviete, či tam sa budú spomínať aj McCallovci? Teda aspoň Ray, keďže Thomas a Willam sa už asi veľmi neukážu :(
-
-
O návaznosti na původní příběh(y) CoJ nepadlo ani slovo a když jo, tak v tom smyslu, že tam žádná návaznost není. Jinak pokud by se ukázali, tak nevidím důvod, proč by měl mít Ray oproti Thomasovi s Williamem nějakou výhodu.
Osobně věřím alespoň v nějaký easter-egg či cameo :).
-
-
Tak jsem nevydrzel a predobjednal, kdo chce tak tu je 100% sleva na Bound in Blood pri koupi z GMG (uz to mam na Steamu)
4RMJH-QVMYM-IX7DJ