Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • paneboze a co cakate? ved je to hra na telefon, ktory je urceny hlavne na telefonovanie, ked chcete super ovladanie, tak si kupte konzolu alebo pocitac. Ja si myslim ze na odreagovanie je to super spravene, vobec mi nevadi ako sa to ovlada
    • jop + je to za ~50Kc pomerne rozsahla hra ...
  • Zrovna jsem stáhnul na iphone 4 a z prvních 15min hraní nemůžu jinak než doporučit, vážně plnohodnotné GTA s perfektním ovládáním (na mobilní zařízení).
  • Preco stale pchaju tieto 3D blbosti na mobily, mohli by radsej spravit remake prvych GTA hier ktore boli 2D :/
  • owny
    Na Xperii Mini to jede překvapivě dobře. *1*
    • Jako fakt?! To musim taky vyzkoušet *14*
      • Fachá i na minískovi! *2*
        • ano funguje mi paradne na xperia mini pro :) moc doporucuji.. tento mobil prekvapuje
  • Mohli by udelat kompletni remake III do noveho kabatu, GTA 3 sem paril sjel sem ho 3x ale us si z nej skoro nic nepamatuju. Jen ze sem to hral s nejakym ceskym modern patchem kde auta vypadali z doby kdy GTA III vyslo.
  • Me teda ovladani prislo docela v pohode, ale oproti PC verzi imho jezdi po silnicich strasne malo aut. Vetsinou potkate na kazde ulici tak maximalne jedno a par lidi.
  • Na iPadu se to ovládá obstojně. Zatáčení je spíše jako na klávesnici, byť se tam dá ovládání změnit na "analog", ale na tom mi to moc nešlo. Kdo je zvyklý hrát na PC, tak s tím problém nemá. Na videu to ovládá lempl, dle toho bych se vůbec neřídil.
    • Dá se taky zatáčet nahýbáním pomocí akcelerometru, což může být na mobilu vůbec nejlepší.
      • A když to teď zkouším na ipadu, tak je nejlepší dělat prudké zatáčky pomocí šipek a drobné srovnání pomocí jemného naklánění.
  • a proc nezminuji u Samsung Galaxy S2? taky ma oficialni podporu co se tyce GTA3 jako jeden z nejrychlejsich telefonu spolecne s iPhonem 4S...
    • SGS2 není podporovaná... Hra jede, ale neoptimalizují jí pro něj... tudíž mi třeba občas padá atp ... byla pár týdnů vyškrtnutá z podporovaných telefonů.... snad se dočká ale optimalizace, aby se zvětšila stabilita jinak to je supr hra
  • Ataker
    Doufám, že to nechápeš jako nějakou urážku? Vůbec to tak nebylo myšleno jen to "vo co go" mi přišlo směšné. :) Jen nechápu proč to vyjadřování "vo co go" to je v dnešní době IN? Neví mně to někdo vysvětlit?

Omlouvám se: Reakce ke jménu (Alex81)
    • Alex81
      njn, problém psáného textu, při face to face komunikaci by se to nestalo:-) btw, "vo co go" už je hodně fousatá hláška.
  • GTA III je pro me srdcova zalezistost. Prvni hra kterou jsem dokazal hrat pres noc. Jeste na sve GeForce2 MX400 se to sekalo jako prase a maminka musela porizovat upgrade.... *1*
    Proste pekne vzpominky.

Ale jak vidno na tyto " iSrance" je to nehratelna zalezitost...
    • I toho iSrance ti maminka určitě koupí.
      • QQ more noob
        AKA toto rika clovek, co v zivote v ruce nemel vec od Applu, a mysli si, ze cena je vsechno
        a pro ty co si mysli, ze jsem apple fanboy, tak asi tezko, kdyz zadnej iPod, ani iPhone, ani MacBook nemam
      • Me uz peknych par let maminka nic podobneho nekoupi, jelikoz mi neni dvanact. Jednou taky vyrostes a budes pracuji jako ja, neboj. Tolik k tvemu pokusu o vtip.

Jinak jestli ti tato verze pripadne hratelna az zabavna, gl. Tak bez radeji zase honit saska nad prumernym a predrazenym iSrancem, co evidentne vlastnis. *14*
        • chlapecku ty ani nevis o cem mluvis jak tak ctu tvuj nesmyslny komentar...je videt ze stebou zavist mlati o zed...protoze na iPhone GTA3 jede bez problemu a predrazeny je to tak mozna pro Cechy kvuly ''vyborne'' ekonomicke situaci v republice...
        • Alex81
          Od pondělí jsem hrdým majitelem iPad (po tvém iSranec) a jsem maximálně spokojen. Je to můj první apple stuff a jsem spokojenější než jsem čekal. Dokud to nemá člověk pár dní v ruce nemá ani páru vo co go. A teď jsem rád, že jsem nevzal ten Galaxy Tab, co jsem chtěl původně.
          • Ataker
            hlavní je, že ty víš "vo co go" *1* ach jo
            • Alex81
              Vím, páč to mám doma. Vysvětlí někdo proč jsou lidi, co kvůli Applu vidí rudě?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit