Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak jsem si stahl demo, abych se presvedcil, zda je to opravdu takova sracka jako na gameplay videich. Bohuzel, skutecnost je jeste horsi. A to jsem myslel, ze Bioware uz niz klesnout nemuzou.
  • toto uz patri do klasiky a teraz presne na nasu temu
    http://www.youtube.com/watch?v=Ep_OTLZOQsU&feature=player_embedded
    *1* *5*
  • Stáhl jsem demo na notebook,grafika 1 GB,procesor intel I7 a 8 gb ram ale přesto mi hra padá.
    Je chyba ve hře nebo ve stroji ? má někdo podobné problémy ?
  • Mám ještě jednu výtku, byť spíše iracionální - pocitovou. Vadí mi, že hraju něco, co už se v herním světě stalo. Ať už jsou možné linie příběhu jakékoliv, ve skutečnosti se udála jen jedna a ten trpajzl ji zná. :P Mám radši, když je to všechno otevřené, takhle se cítím jako v cizích botách.
    • Dworkin je nějaký mág, odněkud ho znám, ale nevzpomenu si odkud. Napověz *3*
      • Amber.
        • Už vím *1* Ale je to dlouho, co jsem to četl. Díkec
  • Drom
    Kdyby nebyly ty hry na konzole, tak se s nima ani nikdo nedela. Vyjimky si nechte pro sebe. Tady to na PC kazdej chytrak zpirati a jeste nadava. Vubec se vydavatelum nedivim.
    • takova blbost ....

      kdyby nebyly tupe a zastarale konzole tak dnesni hry mozna i za neco stoji .... a na kozolich se pirati taky (piratstvi neobhahuju)
      • Na konzolích se také pirátí, ale ani náhodou v tak obrovském čísle jako na pc (stačí se podívat na prodeje, kde pořádně vydělávají pouze PC AAA exkluzivity jako Starcraft). Nemluvě o tom, že na konzole vždy hra dorazí optimalizovaná (většinou) atd., zatímc o u PC to aby člověk upgradoval každých pět měsíců (kdo na to má prachy).
        • jestli říkáš optimalizaci rozlišení 600x600 + přidanej bloom/blur atd tak pak ano...ale kupovat do PC každých 5 měsíců..ale jdi ty brepto *3*
      • Já jen nechápu, když se vám pořád nelíbí, že herní trh je takový a makový, a že na tu platformu je víc her a tamty jsou horší kvůli té platformě a tak.. Kdo vám brání udělat vlastní hru? Založit firmu, najmout vývojáře a diktovat jim, apodobně.. Raději buďte rádi za to co máte.
    • To není pravda já ne :)
  • jojo lidi si stěžujou u call of duty že je to furt to samý a když dragon age nebo mass effect prostě zkusili něco novýho hned je to úplně strašný...no nevim ale podle mě to zas fakt takovej odklon od jedničky neni..trošku rychlejší souboje ale dá se pauzovat takže bez problému..neberu třeba názor že se to někomu nelíbí ale pro mě tohle bude asi jedna z mých oblíbených rpg her která si mezi mass efektem, baldurs gatem, sérií tes a zaklínačem rozhodně najde svoje místo :)
    • ako môžeš toto porovnávať z baldurs gate, asi si slepý ked to tvrdíš, toto je iba čistá akčná hra ako niekto písal akčná adventura, tu nejde o to že bioware vyskúšali niečo nové a ľudom sa to nepáči ak si si nevšimol čo pozorujem články a diskusie tak sa hlavne zarytým RPG hráčom ktorý už majú odohrané nejedno fakt dobré RPG nepáči že bioware osekávajú prvky ktoré robia RGP RPGčkom a robia tieto hry pre malé decká toto všetkým vadí, deckám od 10-20 rokov to vôbec nevadí ale nám starším to naozaj vadí
      • Prosimtě jaké prvky dělají RPG RPGčkem? To že si můžeš vybrat z nepřeberného množství rádoby užitečných skillů a můžeš si naházet bodíky do vaření? Z většiny komentářů tady to tak vyznívá. Neni opravdu čas přehodnotit tenhle zastaralý postoj k RPG a připustit si, že vývojáři se zaměřili spíš na příběh a jeho podání.

        A z některých komentářů to tady opravdu vypadá, že si autoři myslí, že nadávát na DA je prostě cool a úmyslně přehlíží argumenty...
        • Pokud by se byli autoři zaměřili na příběh a jeho podání, bylo by to naprosto v pořádku, ale ta stupidita dialogů v demu je naprosto nehorázná. Předpokládám, že lidé, kterým se to demo líbí, považují za vrchol vyprávění dialogy v akčních filmech. Je možný, že celej ten začátek jsou jen další výmysly toho gigolo-trpaslíka a normální hra je, no, normální, ale to demo je fakt strašný.
          • Já neříkám, že bych byl z těch dialogů nějak odvařený, ale aspoň pro mě je to lepší, než kdyby hlavní hrdina pravidelně dostával myšlenkový průjem. Kromě toho, na to že ta skupinka utíká před darkspawny, tak mluví až moc. Nejspíš, jak potom člověk vyleze z toho koridoru do světa, tak ty dialogy nebudou tak strohé. Aspoň u ME myslím, že to tak bylo.
        • nie nemyslím si že je čas prehodnotiť to, proste čím viac RPG prvkov tým lepšie (drakensang) myslím skôr že je čas týmto hrám dať iný názov malo by sa to volať presne ako diablo akčné rpg (hack and slash) ale nie čisto rpg je v tom veľký rozdiel
          inak čo sa týka tých skillov fakt diablo ich malo tiež toľko len rozdiel oproti diablu je taký že hráš z jednou postavou tu máš 4
          • Takže podle tebe by to mělo vypadat tak, že si vývojáři řeknou "Hodíme jim tam nějaký kratký příběh, zamaskujeme ho hromadou vedlejších (generovaných) questů a jdeme tam cpát to nejvíc RPG prvků"?

            U Diabla byla aspoň drtivá většina těch talentů/skillů použitelných. Jak začnou vývojáři vymýšlet kraviny a cpát tam nepoužitelné věci, tak to opravdu lepší hru neudělá.
            • resolut: Nejde mi reagovat., takže takhle. Z těch her, co jsi vyjmenoval dole jsem hrál Fallouty a zkoušel NWN, Baldur's Gate mě úspěšně minul, takže ty flamy o pokračování BG mě vždy nechávali chladným. Ale Fallout je svkělý příklad RPG, které se množství snaží zamaskovat nedodělanost a chudost. A i když jsem si zvykl na to, že se Fallouty snaží zamaskovat krátkou dějovou linku haldou vedlejších questů, tak mi opravdu zůstával rozum stát nad zbytečností některých perků, vloh a schopností. K čemu byl třeba schopnosti zálesák nebo obchodník? S autem ve dvojce bylo náhodných setkání minimum a v obou dílech jsem se po pár hodinách topil v penězích. Vlohy byly snad ještě horší. Sice je fajn, že jsou něco zlepšují a něco zhoršují, ale když si člověk musí vybrat Krvák (Bloody Mess nebo jak to bylo v en), tak mi to nepřijde zrovna dobré. Stromy schopností jsou sice nic moc, ale oproti jedničce, kde byly tragické jsou ty ve dvojce docela použitelné. Vesměs je tam docela výběr a v plné verzi myslím, že bude z čeho vybírat.

              Já celkově nevidím problém v tom, že na to někdo nadává pokud má pádný důvod. Někdo má holt radši HCRPG a někdo spíš ty novější (řekněme většina RPG od Gothica), ale vadí mi, když někdo nadává, že už to není RPG, ale akční rubanice... Pokud vím, tak RPG vychází z toho, že hráč hraje tu postavu a prochází s ní příběh, jak chce on. Ty RPG prvky tomu pomáhají dotvářet ten pocit. Podle toho, co jsem tady četl by se dal považovat třeba Deus Ex za čistokrevné RPG a Mass Effect 2 by se měl srovnávat s CoD. Pche...

              Ještě o těch zbraních. Pokud vím, tak v DAO se při obevení nějakého vzácnějšího zapsal jeho příběh do kodexu a na statech bylo dost znát, že je to unikát. Ono se celkově tohle spíš přesunulo do MMO, ale nepřijde mi, že by to z her vymizelo. To, že jméno věci neni fialové snad nemusí automaticky znamenat, že je ta věc k nčemu, ne?
            • hral si vôbec tie staré klasiky RPG? ak nie tak nemáš šajnu o tom čo píšeš, každá jedna mala svoj príbeh aj svoju kvalitu zbytočných skillov tam nebolo aj ked niekto si povie že niektoré boli zbytočné lebo ich nikdy nepoužil ale každý hrá za inú postavu a to nemyslím na výber z 3 postáv ale hromadu možností a každý si našiel to svoje, postavu si vytiahol na nejaký 15-20 level ale za každý level si sa veľmi tešil že niečo si prihodíš postave na vlastnostiach nejaký perk, skill lenže pri type tejto hry kde ani nevieš kedy sa ti zvýšil level a skill strom má 15 možností (príklad neviem koľko ich tam je ale moc nie) na jednu postavu je fakt ubohé, samozrejme je to iba uhol pohladu ja prezentujem svoj, demo som si zahral je to pekné filmiky sú pekné príbeh bioware vždy urobia parádny ale mna hra až tak nezaujala pretože som iba klikal na hromadu nepriatelov a klikal a klikal a klikal nič viac, uvidíme čo prinesie plná hra ale nemyslím že bude nejaká veľká zmena a vraj sa má 90% odohrávať v meste no neviem čo si o tom myslieť tak uvidíme, hlavne ide o to že hráči môjho typu (aspon môj názor) nebudú ochotní si hru kúpiť a to mám zbierku RPG hier ale táto mi k tomu moc sedieť nebude na druhej strane si hru kúpi veľa iných hráčov ktorý z RPG moc skúseností nemajú aspon nie z hrami ktoré sú dušou RPG
              mne najviac chýba to čo som zažíval kedysi ked som našiel nejaký kúzelný meč tak som bol veľmi rád že ho mám, každý bol unikát niektoré mali aj vlastné príbehy, teraz všade len kopa nepoužitelných habrakov a ak nájdem v hre nejaký lepší meč ani pomaly nemám tušenie že je čarovný alebo lepší
        • A teď se připrav na flame... (osobně jinak souhlasím)
      • Jak tu uz bylo psano, je to pouze a jen demo. Z toho fakt nepoznas jaka bude hra. Uz hoodne dlouho bylo jasny ze dojde ke zjednoduseni v dialozich a nekterych mechanikach, ale urcite z tech 20 min nesouvysle hry nemuzes objektivne posoudit jak zabavna hra to bude a kolik rpg prvku hra obsahuje. Nesplnil jsi v tom demo vpdostate ani jeden quest a nemas tam ani zadnou moznost upravy equipu. Proto s hodnocenim bych fakt pockal na plnou verzi a alespon par odehranych hodin.
    • Jenomze v DA2 neni noveho nic je to jeste vic ostrihane a pro nizsi IQ hracu. A ty animace to uz je taky opruz asi si mysli ze kvuli tem filmeckum si nekdo bude myslet ze je to RPG. Trapna akcni adventura ktera vas vede od zacatku jako druzinarka male decko za rucku.
      • a co jsi cekal v demu ? mas tam tutorial je logicke ze te to bude vest za rucicku a potom jednu vedlejsi misi v kirkwallu..... takovehle komentare bez radneho podkladu me opravdu dokazou nasrat *10* secteno podtrzeno demo je proste jen demo a nic moc neukazuje uvidime jak to bude s plnou verzi
  • Jeste vetsi tragedie nez jsem cekal....tohle uz nema skoro nic spolecnyho s RPG tohle je akcni adventura. a pocitam ze herni doba bude cca 15 hodin ani ne....
  • Pro "hatery" Mass Effect 2: Asi hodně z vás zapomnělo, že právě nejlepší RPG, které definovalo žánr, je akční sci-fi :)
    • Ano, neboli Mass Effect 1. ME2 je RPG asi jako Command and Conquer adventura.
      • Ano, to rikaj radobymudrcove casto.
        Jaka je teda ve tvym svete definice RPG?
        • definícia RPG má to názvy ako fallout 1 a 2, baldurs gate , neverwinter nights 2, drakensang ........ ale nie dragon age
          • A to jako vazne? Definice=nazvy her, ktery jsou PODLE TEBE RPG??
            Hosi, hosi.

            Odpovim si teda sam. Teda... tak trochu aspon
            RPG z principu nedelaji tabulky, ale VOLBY! A tech je v ME, nebo DA daleko vic nez v kdejakym "tabulkovym RPG"
        • Měl jsem na mysli Deus Ex...
  • Mimochodme, vsichni kteri tu brecite, jaka je to arkada - uz je venku recenze od Pcgamer a hra dostala 94% :) + Jakoze kandidat na nejlepsi RPG Dekady. (Verdict: "The best RPG combat ever. Not gaming's best storry, but maybe its best storytelling. Darker, sexier, better." Takze prosim prestante brecet, ze se tam mag trochu vic krouti, kdyz kouzli fireball, spolknete svoji radoby-oldschool-rpg-pychu a bezte predplacet na steam :) Ta hra je masterpiece!
    • velkej problém je v tom že recenze byla napsaná když hry ještě nebyla ani označena za gold, tudíž mě tu smrdí jen touha být první za nějaký ten "ústupeček" v hodnocení... pc games dalo 88% a gamestar 87%... *3*
    • Neni ta recenze nekde na netu k precteni? Nachazim o ni jen zminky na forech, ale odkaz zadnej.
      • http://www.gamemunition.com/news/pc-gamer-uk-scans-of-dragon-age-2-review/

        Snad to teda neni podpultovka rikajici si o smazani...
        • To je presne ono *thumbsup*
          • Mno chtelo by to v nejakym lepsim scanu.
            Co jsem to ale tak prolit, tak super, no. Je to psany tak, ze si skoro pripadam, ze je ten recenzent "muj clovek" : ) Potom ale asi hral fakt neco jinyho nez ja v xbox demu..
            Rad bych tomu vsemu teda veril. Jestli to bude pribehem a volbama jeste lepsi Mass Effect, tak si snad i na tu hratelnost a dabing zvyknu : P
    • A ty mozna never hned prvni recenzi : )
      Nehlede na to, ze tady spousta problemu neprameni z "radoby-oldschool-rpg-pychy".
      Ale uvidime no - ja v tu hru chci jeste precejen doufat : P
      • Tak PCgamer je PCgamer + jsem samozrejme hral demo a tak si (alespon do uricty miry) dokazu udelat obrazek sam. A jinak je to, tak jako se vsim ulne subjektivni, nerad bych bych tu do nekoho cpal, ze je to mermomoci bomba hra, ale takovy to zaslepeni v tom, ze "jeziiis hra pro xbox!!! hate!!!1" mi prijde trochu zbytecny.
  • no to demo mi pripadá ako obyčajné diablo bezduché sekanie a rúbanie nič viac , mám pocit že bioware sa prispôsobujú konzolám a 10 ročným deckám ktoré vedia hrať iba totalne akčné hry ale duch rpg sa niekde vytráca
    • je to rovnako bezduche ako prvy diel az na to ze tam bol priemerny atack speed 1/10s. a dmg povedzeme 100 a teraz je atack speed 10/1s a dmg 1. To je veskery rozdiel na ktory sa tu dookola frfle.Dokonca podaktory jedinci su schopny z toho rozdielu vydedukovat detinskost a infantlnost druhej strany ktoru nebavi sa pozerat na svoji postavu 10s. kym sekne-vskutku absurdne komicka situacia

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit