Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Mám jedničku, časem si koupím asi i tu dvojku, ale pořád se nemůžu nějak k tomu dostat a zahrát si to :(
  • chapu, ze o tom ty hry nejsou.. chapu, mam par dilu i z te druhe serie.. ale proboha proc se porad snazej.. to jinak nazvat, protoze i kdyby se nesnazili udelat hezkou grafiku tak ji proste udelaj... tohle chce mit sakra odhodlani a delat to zamerne... aby to bylo tak otresne zpracovane.. fakt me pribehove hry bavi.. ale tohle je na me moc.. jak ovladani tak grafika.. to si radeji zahraju MUD kde zadna neni a vyresi to fantazie.. tady snad ani zadna zapnout nejde..
  • Když to někdo nehrál. Má smysl hrát tuhle hru od prvního dílu?
    • Potom, co jsem dohral novy Avernumy a byl z nich vazne nadsenej, jsem chtel vyzkouset tohle, ale je to oproti tomu velka slabota a vubec me to nebavilo. Mimochodem spiderweb hry se musi hrat na nejtezsi obtiznost, jinak jsou uplne o nicem. Jak tam ma clovek vyzvy, tak jsou naopak super.
      • Proč? Však to pak musí šílené. Hrát to na max obtížnost.

Řada her to má nesmyslně uděláno. Třeba Mechcommander 2. To bylo strašný. Pak tě sundal jako prd i běžný řidič vozidla... Natož mech.
        • To je pravda, ze to ma rada her udelany spatne, ale zalezi na tvurcich. Tady te do donuti projit skutecne kazdou pid a najit kazdej magic item, aby jsi prezil a mohl dokoncit ukoly. 90% bitev se muze zmrvit hrozne rychle, kdyz prestanes premyslet a clovek je rad za ty lehci.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit