-
Review bomberi by meli prehodnotit smysl zivota, pac za par let se budou nekteri citit trapne.
-
-
Na 9gagu to téměř všichni hejtujou kvůli špatnému příběhu + hloupě napsaným postavám, a to je to přitom stránka, kde je komunita hodně doleva, takže si nemyslím, že by na to lidi nadávali a dávali špatné hodnocení kvůli virtue signalingu nebo že je to woke. Navíc je to pokračování hodně úspěšné hry, takže i když to bude "jenom" průměr, tak to fanoušky série naštve. To je jak s ghost busters z 2016. Lidi co na to hejtili byli hlavně lidi co měli vztah k původním filmům, já k nim ten vztah neměl a přišlo mi to úplně stejně průměrné, čili o nic horší, než polovina jiných block busterů. Prostě na kultovní záležitost navázali průměrem a to lidi naštve.
-
-
Jenze recenze typu 0/10 par hodin po vydani u hry, ktera trva 30h jsou uplne mimo.
-
-
Ok, ale u každé hry se objeví takové recenze. To nic nemění na tom, že to asi fakt je špatná hra. Navíc lidi si hodně stěžují, že recenzenti tomu dávají 9-10/10, to je zase opačný extrém.
-
-
To nic nemění na tom, že recenze příběhu pár hodin po vydání 30h hry jsou prostě nesmysl a jsou očividně lidí, kteří ji ani nespustili. Takže s kvalitou hry nemají nic moc společného. Fakt by to chtělo nějaký filtr na recenze od uživatelů, kteří hru hráli. Schválně kolik z nich by bylo zklamaných :-D
-
-
No, na metacritics už to má 64k recenzí a hodnocení 4.1, takže jich je zklamaných hodně. Navíc hodně těch prvních recenzí umazali, protože jednu chvíli to mělo 5 tisíc recenzí, pak to spadlo na 3 tisíce. Každopádně jsem četl, že to láme prodejní rekordy.
-
-
-
-