Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Inquisitor

    Já jsem taky singl hráč, jediná vyjímka je právě SWTOR, který ale jde hrát jako singl kampaň. Elder Scrolls mě celkem láká, ale nevim. Pořád je co hrát, hodně restů a onlinovky žerou moc času:)

  • Stephano

    Ten byl výborný. Nahrál jsem v něm asi 150 hodin. Mám rád každé populární universum, ať se jedná o GoT, Vikingy, LOTR, Zaklínače, WoW a další. Hrozně bych chtěl, aby někdo udělal obří mód k Star Wars.  Jednička i Warband ho mají. Už jsem hrál všechny hry, KOTOR několikrát a zatím stále váhám zda se mám pustit do SWTOR. Na Abadonwaru nedávno vyšlo Galaxies, což mně láká taky. Celkově jsem z onlajnovek hrál dlouhodobě jen Vietcong a CoD 2. Chvilku jsem zkoušel WoWko a Elder Scolls Online, kterému dám možná ještě šanci. Jinak jsem na single, ale ocením onlajnovku, která se dá hrát jako single. :)

  • Inquisitor

    Já doufám v mod středověké evropy, jako bylo anno domini ve warbandu.

  • Stephano

    Některé jsem zkoušel, nicméně v betě se mi hra zmrzla, případně se poškodil celý save. Nejdříve si dám asi vanilu a pak se uvidí, rozhodně se těším na ten antický mód, teď je v oběhu mapa Evropy, kdyby do toho šly dát pravé národy, byl by to fajn středověk. :)

  • Inquisitor

    Tak modu je hromada, přeci jenom hra už se hraje dva roky.

  • Cakal som, ze v redakcii sa hned vrhnete na novy Bannerlord a ono nic :-(

  • Stephano

    Heh nainstaloval jsem obojí. :D A smazal Football Managera. :D   Victoria zatím super, ale počkám si na první opravy. Určitě s ní strávím alespoň 250 hodin, nicméně Crusadeři III, jsou někde jinde. A jsem taky zvědavý na obsah, protože zatím dost Paradox u obou her sází dost na jistotu - mám rozšířenou edici u obou za 70 Eur. Bannerlord mohl přeci jenom trošku experimentovat, pořád je to zábava, chápu, že to je hlavně sandbox, ale přeci jenom nějaký příběh by to taky chtělo. Musím si zase zvyknout na bojový systém. :D Koupeno na Steamu i GOG - a jsem HODNĚ zvědavý na komunitu a vyhlížím módy. :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit