Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hodně pěkně tailer, jen škoda herce, který hraje Alexe. Nesedí mi tam, a postavit se tam a hodit očko není nějak efektivní. I to jak nabodl Jamese mi přišlo dost laciný...
    Ale co, atmosféru to mělo a každej z toho pochopil proč je James tak nasr*nej na Alexe
    • Khanemis
      Souhlasím. Alex Mercer v tomto videu působí jako takový obyčejnýslizký parchant, přitom ve hře to byl podobně "spravedlivě nasraný" chlapík (co kašle na oběti) jako má být teď James. Takže to k němu moc nesedí. Ale možná to patří do příběhu, že Alexovi nějak v důsledku mutace přeskočilo...
      Video ale celkem dobré a s opravdu povedenými efekty. Nezlobil bych se za film:-D
      • Já si vytvořil teorii, že Mercer virus nezvládá tak si sehnal někoho (Hellera), aby ho zastavil.
        • Walldstein
          K tomuhle existuje hezká teorie..tahle hra totiž může mít v podstatě nekonečně moc pokračování..jelikož alex byl v jedničce celkem hrdina, ale ve dvojce je to arcipadouch a co se stane z hellera až sejme alexe? přeci arcipadouch a můžeme udělat trojku kde hellera sejme robin a ve čtyřce bude robin arcipadouch atd. atd. atd. atd. *1*
        • jen aby si pak heller taky nekoho nasel :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit