Přejít na výpis diskuzí
Vytvořte si vlastní Dragon Age příběh ve veřejné betě aplikace Keep
30.10.2014 | Petr Poláček
32 příspěvků
-
přes 300 rozhodnutí, která neměla na hru absolutně žádný vliv *1*
-
Jit do armady, abys podporoval valku... no vy v tom mate hosi dobrej bordel. Na skolach uz neni obcanska vychova? Co ti rika sluzba vlasti, spolecnosti. Co by ti na to rekli takovi kurdove.. no nebudem to pitvat.
-
Již je veřejně dostupno.
-
proste to sou buzny no
-
Lolded so much, for nuthing. *2*
-
ok i lold *1* *1* *1*
-
Hate, hate, hate! Bioware/EA udělali něco zdarma, booooo, nemůžu to rozjet na bramboře, neschopni vývojáři! Origin! Na hranici s Originem! Nadvláda Steamu! Barvičky, barvičky, barvičky...oh..wait...tam nejsou ty barvičky..sorry *7*
-
....a uzavřeli mezirasové registrované partnerství a žili šťastně, dokud jim d!ci neupadli. *1* *1* *1*
-
Zajímavé jak dělají spešl aplikace, kde lze hodiny naklikávat kompletní příběh z předešlých her a pak v novém DA, to bude klasicky minimálně promítnuto... Nějaký ten super měc jako odměna za import pozic anebo dvě věty v deníku... To se vyplatí!
-
v pohode, stejne to byla kurv4
-
tve babički je mi líto
-
i moje babička by dokazala napsat lepší pribeh. a to je už 8 let mrtva
-
V tom se dost pleteš.
a) nejde o hate. Origin se chová jako virus
b) Je horší než Steam -
Hm číslo 300. Že by odkaz na Sparťany? Sparťané byli slavní pro dvě věci: Thermopyly a Řeckou lásku.
Vážně musí Bioware v každém svém oznámením propagovat, jak jsou liberální vůči homosexuálům ve hrám? Jako mně to nevadí, ale proč tak krypticky, sakra? *1* -
tím mám na mysli rozhodnutí, které jsou v The Keep.
-
Více než 300 rozhodnutí? Tak teda nevím, nepočítal jsem to, ale odhadem si myslím, že ačkoliv jsem prolezl každé okénko, každé rozhodnutí za oba díly i datadisky a DLC, 300 jich tam nebylo ani z poloviny :D
-
Souhlasim, to si ho radsi vytvorim sam nez "jdi krast nekam do deep roads" z DA2
-
Ne asi :D
-
Ajaj, Cinemax uz si chysta pravnikov...
-
Aneb vytvořte si vlastní příběh,klidně i lepší než ten co bude ve třetím dílu. Pak už ho ani nemusíte ani hrát.