-
Místo zombie akce bych radši Vietcong a ideálně s multiplayerem, už tu dlouho nebylo něco podobného.
-
-
To by rado hodne lidi ... problem trosku s penezma na vyvoj a pravama na znacku. A puvodni tym je rozutikany po celem svete.
-
-
Dead Triger a Dead Effect se dali hrát. *8*
-
Zdravím, bohužel žádný mail nám s otázkami nepřišel. Možná zapadl do spamu. Jinak bychom rádi odpověděli na vaše otázky.
-
-
Mohli byste mi prosím napsat na martin.bach@tiscalimedia.cz? Můžeme to do článku kdyžtak doplnit zpětně..
-
-
napsal jsem, ale nevím, jestli mail přišel.
-
-
-
Konečně, už jsem si říkal, jestli ten článek daj. :)
-
Mingle Games:
Při jejich kampani na Kickstarteru, kde se oháněli počtem stažení 1M+, jim jeden backer napsal, že bude hračka zafinancovat kampaň když mají tolik "fanoušků"... Nezadařilo se, že by nakonec počet stažení bezplatné hry nehrál takovou roli? -
Americti SCS Software jsou kde?
-
-
Děti, pamatujte si, že neexistují hloupé otázky, pouze hloupí lidé...
-
-
Tak povidejte, pane Garrisone. Duvod ignorovat ceske studio SCS Software, jejichz hry na Steamu v prodejich casto drti i produkty od Bohemky, nebo Keen Software, je?
-
-
Asi sis nevšiml že to jde podle abecedy
-
Kdyby jsi si článek pořádně přečetl, zjistil by jsi, že SCS Software bude v čtvrté části, takže je nikdo neignoruje.
-
-
Vyborne. Nebyli tam, uz tam jsou. Doplneno a za blbce jsem ja. Hezky den. :)
-
-
Kdyz uz je rec o blbcich, ten blbec co to tam doplnil ma taky problem s abecedou, SCS dopsal pred SBS. :)
-
Asi to museli doplnit kvůli blbcům co neznaj abecedu a v diskuzích pak kvičej.
-
-
-
-
-
-
samé nudné hovadiny
-
-
Lepší než slovenská tvorba minulý rok
-
-
Keen Software je slovenské..akurát je majiteľ typický zapredaný čechoslováček, ktorý pre peniaze ...
-
-
Presne tak... :)
-
-
hm díky moc, dal jsem do googlu "slovenská tvorba" a vypnul se mi počítač
-
-
vtipne az mi vlasy vypadali..
nic to ale nemeni na fakte ze ceske studia zamestnavaju vela slovakov kedze v tomto state sa neda dokopy nic.
to ze tu nemame ziadne cisto slovenske studia neznamena ze vo vela veciach z ceskej tvorby nemame prsty. -
-
Obcas mam pocit, ze u nas uz pracujete vsichni.
-
-
ale nase pekne kuundicky tie vam nevadia predpokladam...
kazdopadne ja osobne mam v pazi tieto medzinarodne rozbroje ktore ajtak vyvolavaju len deti a dorast. -
No pokud tu nepracujou uplně všichni slováci, tak ty zbylí tu určitě alespoň studujou. *15*
-
-
No aspoň že máte ten Cauldron.. vlastně počkej, Cauldron koupila česká Bohemka, já zapomněl, promiň, tak nic..
-
-
-
-